Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Maalesef yok cnm. Dr lar da bunu tam olarak açıklayamıyor bi neden belirtemiyorlar. Kaan beye bi önceki merkezde kimyasal gebelik yaşadığımı bunun nedenini açıklayamadıklarını söylediğimde. Zaten kimse tam olarak bilemez. En azından tutmuş ve düşmüş tutunmasında bi sıkıntı olmadığını görüyoruz burada. Normalde de bir çok insanın kimyasal gebelik yaşadığını fakat bunu anlayamadıklarını adetim geçikti geç adet oldum bu ay gibi söylemlerde bulunduklarını belirtmişti cnm bana.
Sen görüşebildin mi peki Kaan bey le cnm ? Görüştüysen Nasıl bi yorum yaptı?
Msjla geri döndü bana adetin ilk 3 günü içerisinde görelim dedi. Nedenini bilemeyiz dedi ama ne zaman refl olacagım acaba bu durum düzensizlik de yapar mu bilmiyorum

Geçmiş olsun canım. Bu üreme sistemi vücuttan o kadar ayrı bir sistem ki.
Bütün hayatı boyunca migrenidir karaciğeridir hastanelerde koşan, sigara içen, hiç spor yapmayan, kilo sorunu olan arkadaşım evlendi bir ay sonra hamileydi.
Ben spor yaparım, sigara içmem, sağlığıma dikkat ederim vs ama bir öğreniyorum ki yumurta rezervim azalmış.
Bunu doktorlar da açıklayamıyor ve gerçekten Allah isterse oluyor.
Bir doktorum vardı Kaan Bey'den önce bunu biz de açıklayamıyoruz üreme sistemi çok ayrı bir sistem dedi.
Allah isterse olacak, dua etmekten, sağlıklı yaşamaya çalışmaktan ve yine doktor- tedavi elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok.
Allah bu yeni yılda yüzümüze güler inşallah bekleyen tüm arkadaşlarıma.
İnşallah canım bende sevinmiştim ama maalesef olumsuz oldu.

Merhaba kızlar bende sonucumu aldım ve kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim.

Yapma yaa, cok uzuldum cnm, gecmis olsun. Insallah bi dahaki sefere olur... maalesef genelde olumsuz sonuclanan her deneme icin tatmin edici bi cvp alamiyoruz, pekcok sebep olabilir gibi seyler...

Canım gayet güzel geçti sağol Rahim kalınlaşması yumurtalar falan gayet iyi gördü hatta tarla çok iyi durumda inş bu son denememiz olur dedi.ilk transferindekinden farklı olarak iğneler ve bant yazdı daha garanti olmasını sağlamaya çalışıyoruz.veeeeee salı günü 14.30 da transferim var:))))) dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Super haber, dualarimiz seninle cnm

Bu ara sayfamız ne kadar yavaş ilerliyor hiç sonuç alan transfere hazırlanan arkadaslar uğramıyorlar buraya artık sanırım.
Canım merhaba, ben de 22ekimde opu olmuştum, 9 yumurta toplantı, 9'u da döllendi, 3 gün sonra 25 ekimde ilk transferim olmuştu taze embriyo ile ama negatif sonucumu aldım. Histereskopim temiz çıktı. Bir sorun yok ama kısmet değilmiş. O günden sonra uzaktan uzağa hep takip ediyorum, okuyorum, kimler ne süreçlerden geçiyor ama çok yazmıyorum. Sadece rahatsızlığımla ilgili bi konuya yazdım, bi annenin kızına konan teşhisine o kadar. Uzaklaşıyosun ister istemez. İlk olumsuzdan sonra ilaçları bıraktırdı kaan bey, hemen haftasına adet gördüm, kısa süreli bi daha adet gördürdü bana yani 2 adet geçirdim, 13 aralıkta 2.transferim oldu, bu sefer dondurulmuş. 5.güne girdim bakalım 23 aralıkta kan vericem, umarım bu sefer olur. Allah hepimizin yüzüne gülsün. Hayat garip vallaha, ana kuzuları asker ocağında can veriyo, geçen haber okudum kadının birinin 11 kızı var, oğlu yok diye kahroluyo daha doğurmaya devam edicekmiş, bizler 1 tanesine hasretken kadının var olana dua etmesi gerekirken aksine şükretmeyip cinsiyet ayırması ne kadar günah!... Allah herkese sağlıklı, hayırlı evlat versin, bahtını da güzel etsin, hep iyilerle karşılaşsınlar.

Canım merhaba, ben de 22ekimde opu olmuştum, 9 yumurta toplantı, 9'u da döllendi, 3 gün sonra 25 ekimde ilk transferim olmuştu taze embriyo ile ama negatif sonucumu aldım. Histereskopim temiz çıktı. Bir sorun yok ama kısmet değilmiş. O günden sonra uzaktan uzağa hep takip ediyorum, okuyorum, kimler ne süreçlerden geçiyor ama çok yazmıyorum. Sadece rahatsızlığımla ilgili bi konuya yazdım, bi annenin kızına konan teşhisine o kadar. Uzaklaşıyosun ister istemez. İlk olumsuzdan sonra ilaçları bıraktırdı kaan bey, hemen haftasına adet gördüm, kısa süreli bi daha adet gördürdü bana yani 2 adet geçirdim, 13 aralıkta 2.transferim oldu, bu sefer dondurulmuş. 5.güne girdim bakalım 23 aralıkta kan vericem, umarım bu sefer olur. Allah hepimizin yüzüne gülsün. Hayat garip vallaha, ana kuzuları asker ocağında can veriyo, geçen haber okudum kadının birinin 11 kızı var, oğlu yok diye kahroluyo daha doğurmaya devam edicekmiş, bizler 1 tanesine hasretken kadının var olana dua etmesi gerekirken aksine şükretmeyip cinsiyet ayırması ne kadar günah!... Allah herkese sağlıklı, hayırlı evlat versin, bahtını da güzel etsin, hep iyilerle karşılaşsınlar.
Hayırlı olsun transferiniz inş pozitifi alacaksınız. Çok haklısınız bir tane olsun razıyım ama maalesef olan da bunun bilincinde değil.

Hayırlı olsun transferiniz inş pozitifi alacaksınız. Çok haklısınız bir tane olsun razıyım ama maalesef olan da bunun bilincinde değil.

Can'ım benim hayırlısıyla bu sefer olucaktır inşaallah , dualarım seninle

Canım gayet güzel geçti sağol Rahim kalınlaşması yumurtalar falan gayet iyi gördü hatta tarla çok iyi durumda inş bu son denememiz olur dedi.ilk transferindekinden farklı olarak iğneler ve bant yazdı daha garanti olmasını sağlamaya çalışıyoruz.veeeeee salı günü 14.30 da transferim var:))))) dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Ayy süper haber bu büyük gün salı günü ozaman tabiiki de dualarımız seninle çok heyecanlandım cnm şimdiden senin adına :))

Insallah bu sefer minnoslar annelerine simsiki tutunurlar cnm, ne guzel az kalmis sonuca:KK66: dualarimiz seninle, M medesa , H husem @Rm_angel ile :KK66: sizlerden sonra sira bize de gelsin ins.
Kk de tup bebekle cinsiyet secimi yaptirmak isteyenlerin (hepsi erkek cocuk isteyen tipler) bir sayfasi vardi orda bizim gibi evlat hasreti cekenler cok guzel cevaplar vermisler. Bazilar koca baskisina baglamislar cok garip yaa, okudukca gozlerime inanamamistim. Bencede cok gunah, allah hayirlisin versin gerisi bos...

Amin arkadaşım, bu süreç hepimize hayırlı son nasip etsin, kucağımıza alalım yavrularımızı. Bilseler bizim manevi olarak neler çektiğimizi karşımızda utanırlar eminim. 1 tane olsun, kız erkek farketmez, hayırsız olacak olduktan sonra kız erkek farketmiyo oluyo, Allah evladın önce sağlıklısını versin, sonra hayırlısını nasip etsin. Her zaman işte, okulda, evlilikte karşısına çıkan insanları da hayırlı etsin. Evladın hayırlı olur, gelinin veya damadın çok üzer yine kahrolursun. Sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar herkese, en önemlisi bu...

Can'ım benim hayırlısıyla bu sefer olucaktır inşaallah , dualarım seninle
Allah senden ve hepinizden binlerce kez razı olsun canım benim. Ben de burda olan olmayan, evlat hasretiyle günlerini geçiren herkese, bu süreçlerden geçip de evladına kavuşmuş herkese hep dua ediyorum. Kolay değil, en iyi birbirimizi anlarız...

Insallah bu sefer minnoslar annelerine simsiki tutunurlar cnm, ne guzel az kalmis sonuca:KK66: dualarimiz seninle, M medesa , H husem moonlovers moonlovers ile :KK66: sizlerden sonra sira bize de gelsin ins.
Kk de tup bebekle cinsiyet secimi yaptirmak isteyenlerin (hepsi erkek cocuk isteyen tipler) bir sayfasi vardi orda bizim gibi evlat hasreti cekenler cok guzel cevaplar vermisler. Bazilar koca baskisina baglamislar cok garip yaa, okudukca gozlerime inanamamistim. Bencede cok gunah, allah hayirlisin versin gerisi bos...
İnşallah canım benim sağolasın, Rabbim vakti geldiğinde hepimizin yüzünü güldürsün, kavuşalım evlatlarımıza, tekil veya çoğul gebelik farketmez yeter ki Rabbim sağlıkla hayırlısını versin, Allah'tan gelene hep razıyız... En çok da onlara kızıyorum biliyor musun? ne kadar zor, sancılı, emek gerektiren bir süreçten geçiyoruz, kimimiz ameliyata girmek zorunda kalıyo, her akşam yediğimiz iğneleri yapabilecekler mi bakalım? Öyle erkek doğurarak ailenin narin ama gözde gelini olmak istiyorlar ama çeksinler çektiklerimizi... anlayışlı ailelerde gelin olanlarımız ne kadar şanslı olsa da ya anlayış göstermeyen ailelerde gelin olanlar ne yapacak, işitmedikleri laf kalmıyo, manevi olarak nasıl bir yıpranma yaşıyoruz... kadınlar keyfi cinsiyet seçiyo bir de valla ayıp, günah! Allah öylesini de bir şekilde cezalandırıyor, kimse evlatla sınansın istemem ama hoş görülene şükretmek gerek. Abimin kızı olduğunda yengemin annesi anneme şöyle demişti "erkek olsun isterdin di mi soyadın devam ederdi." Annem de çok güzel cevap vermişti "ben babamın soyadını devam ettiremiyosam varsın torunum da kocamın soyadını devam ettirmesin, iyi ki kız oldu" demişti.

Kızlar nasılsınız? Zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor.salı günü transferim.bugün temixlik falan yaptım,çarşaf nevresim değiştirdim,çamaşır yıkadım artık 10 gün bu işleri pek yapamayacağım.kuru kayısı,dut kurusu,kuru erik,kuru üzüm kuru ne varsa aldım.inşallAh bu sefer herşey yolunda gider,dua edin benim için☺

Kızlar nasılsınız? Zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor.salı günü transferim.bugün temixlik falan yaptım,çarşaf nevresim değiştirdim,çamaşır yıkadım artık 10 gün bu işleri pek yapamayacağım.kuru kayısı,dut kurusu,kuru erik,kuru üzüm kuru ne varsa aldım.inşallAh bu sefer herşey yolunda gider,dua edin benim için☺
Canım benim hayırlı olsun inşallah çok güzel olacak dualarımız seninle bizi glişmelerden hep haberdar et medesacım

İnşallah hayırlısı olur canım duâlarımız seninle

Canım umarım bu sefer herşey yolunda gider ve kucağına alırsın. Ben de geçen hafta salı oldum. Kuru meyveleri duymamıştım ama hemşirenin biri bana "bilimsel olarak kanıtlanmasa da makalelerde nar suyunun iyi geldiği yazıyor" demişti. Ben de 1 kere içtim gerçi. Benden sana tavsiye canım sıkı sıkı giyim, havalar soğuk vallaha temizliği de abartma. Ameliyathane buz gibi ben odaya geldim tir tir titriyorum, ayaklarım buz tuttu tabi transferden 1 gün sonra sinüzit oldum. Normalde kolay kolay hastalanmam, beni sadece sinüzit mahveder, yataklık eder, oldum da. Kaan Bey'e yazdım hemen dahiliye doktoruna git durumunu anlat dedi. Dahiliyeci de sadece boğaz spreyi verebilirim dedi valla çektim. Hastalık, baş ağrısı değil de, en çok sinüzit yüzünden boğazımdaki akıntı mideme vurdu ve kusturdu, öksürük tuttu, hapşırma derken hep karnım kasıldı:110: biliyosun karnımızı kasacak şeyler yapmamamız lazım çünkü rahimi de tetikliyomuş:110: hem ağladım hem kustum çok kötüydü o süreç... kalbimi karartmak istemiyorum yine de. Sana tavsiyem evden arabaya binene kadar, arabadan irenbeye girene kadar kafanı, ağzını, burnunu sar, bere atkı kullan, gerekirse içlik de giy canım olmaz deme oluyo:KK17:

Herkese merhaba. uzun zamandır burayı takip ediyorum. en son bir yerden başlayıp yazmaya karar verdim.
2015 kasim ayında dış gebelik geçirdim. beta hcg 1200 lere zar zor çıkmıştı Acillik oldum . sağ tupum patlamis . ameliyata alındım. Sağ tupum alındı. bir kaç ay bekledikten sonra tekrar denemeye başladık. 2016 agustos ayında rahim filmi cekildim. Geriye kalan tupumun sağlam olduğu geçiş olduğu söylendi. Bu arada dr um Prof faik mumtaz koyuncu . çok sevindik hatta dr um ufak bir tıkanıklık vardı onu da hallettik belki de ondan olmuyordu dedi. neyse film cekildikten 1 ay sonra hamile kaldım. ve enteresan bir şekilde adetime 10 gun kala 1240 beta hcg ile öğrendim. havalara uçtuk . çok yüksekti ve artık emindik dis gebelik olmadigina . 2 gün sora 2400 olmuştu ama yine rahimde kese gozukmuyordu . 2 gün sonra 2600 2 gün sonra 2800 ilerleme durmustu . ve alt ultrasonda bu beta değerinde bi kesenin gözükmesi gerekirken yine yoktu. yani tekrar dis gebelik geciriyordum . Bu sefer kalan tupumum de patlamasina fırsat vermeden METOTRAKSAT ignesi ile yok ettiler . yani artık doğal yollarla çocuk sahibi olmaya ne gücüm ne de cesaretim kaldı. her iki tupten de dış gebelik geçirmiş biri olarak bir daha yaşama ihtimali %70 .. 3 -4 aydır tup bebek merkezi arastiriyorum . irenbeyi çok ovuyorlar . Özellikle kaan bey ve Ümit hanımın başarılarını çok duydum . Ayrıca ogretmenim . 15 tatilde on görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. öncesinde ne yapmami ne etmemi tavsiye edersiniz. bana akıl vermek isteyen . Allah kimsenin kuçağını boş birakmasin isteyen herkese yaşatsin peşi sıra da bize....

Canım umarım bu sefer herşey yolunda gider ve kucağına alırsın. Ben de geçen hafta salı oldum. Kuru meyveleri duymamıştım ama hemşirenin biri bana "bilimsel olarak kanıtlanmasa da makalelerde nar suyunun iyi geldiği yazıyor" demişti. Ben de 1 kere içtim gerçi. Benden sana tavsiye canım sıkı sıkı giyim, havalar soğuk vallaha temizliği de abartma. Ameliyathane buz gibi ben odaya geldim tir tir titriyorum, ayaklarım buz tuttu tabi transferden 1 gün sonra sinüzit oldum. Normalde kolay kolay hastalanmam, beni sadece sinüzit mahveder, yataklık eder, oldum da. Kaan Bey'e yazdım hemen dahiliye doktoruna git durumunu anlat dedi. Dahiliyeci de sadece boğaz spreyi verebilirim dedi valla çektim. Hastalık, baş ağrısı değil de, en çok sinüzit yüzünden boğazımdaki akıntı mideme vurdu ve kusturdu, öksürük tuttu, hapşırma derken hep karnım kasıldı:110: biliyosun karnımızı kasacak şeyler yapmamamız lazım çünkü rahimi de tetikliyomuş:110: hem ağladım hem kustum çok kötüydü o süreç... kalbimi karartmak istemiyorum yine de. Sana tavsiyem evden arabaya binene kadar, arabadan irenbeye girene kadar kafanı, ağzını, burnunu sar, bere atkı kullan, gerekirse içlik de giy canım olmaz deme oluyo:KK17:

Selam kızlar, bende 2 transferimde grip olmus biri olarak yazmak istedim. Faranjitim oldugu icin en kucuk stres uzuntude hemen bogazlarda hassasıyetten hemen pis mikroplar musallat oluyolar. İlk denemede transfer oncesi hafiften bogazlarda baslamisti, cay nane limon idare ederim demistim. Ama ne mmumkun o amliyethane buz gibi, onceden de soydurdular beni yarim saat da odada onlukle bekledim. Eve gider gitmez artti tabi, ilac da alinmaz diye oldum oldum dirildim resmen ilk geceden... Tuzlu su ile burnumun tikanikligini acmaya mi calismadan daha neler neler ama nafile oyle gecti ilk 3 gun (en onemlileri). Neyse 2nci transferde yine benzer bir gidisat olmaya basladi, ben korkudan gecen durumu anattim kimi gorduysem hemsire dr herkese yalvardim amliyathanedeki klimalari kapattilar neyseki. Hatta Kaan bey burasi cok sicak terlemeye basladim dedi ama anlattim ona da durumu herkes anlayisla karsiladi sagolsun. Yinede pastil alabilisin, burun spreylerini zarari yok dedi, hepsini aldim, birazcik kullandim korkudan hastalik ilerlemesin diye sukur korktugum kadar agir olmadi hafif atlattim. Bir de balin cok faydasini gordum umarim gerek kalmaz ama aklinizda bulunsun diye yaziyorum kizlar. Kasik kasik bal yedim bogazlari yumusatti gecirdi de diyebilirim :) Yani anlicaniz soguk alginiligi, faranjit, grip benim korkulu ruyam oldu resmen. Hatta DEU hastaneye gittim imminoloji bolumune bagisiklikla ilgili bisey varsa arastirilsin diye testler yapildi ama onemli bisey yok dediler :) Amman diim @husem de hasta oldum falan demisti, gerci burda ne hikayeler okuduk grip olan hapsuran yinede pozitifi goren ama mumkunse onlem alin :) ameliyathanedeki klimalari da kapattirabiliyosunuz bu arada :) hepinize bol sanslar, heyecanla takip ediyoruz :)

Herkese merhaba. uzun zamandır burayı takip ediyorum. en son bir yerden başlayıp yazmaya karar verdim.
2015 kasim ayında dış gebelik geçirdim. beta hcg 1200 lere zar zor çıkmıştı Acillik oldum . sağ tupum patlamis . ameliyata alındım. Sağ tupum alındı. bir kaç ay bekledikten sonra tekrar denemeye başladık. 2016 agustos ayında rahim filmi cekildim. Geriye kalan tupumun sağlam olduğu geçiş olduğu söylendi. Bu arada dr um Prof faik mumtaz koyuncu . çok sevindik hatta dr um ufak bir tıkanıklık vardı onu da hallettik belki de ondan olmuyordu dedi. neyse film cekildikten 1 ay sonra hamile kaldım. ve enteresan bir şekilde adetime 10 gun kala 1240 beta hcg ile öğrendim. havalara uçtuk . çok yüksekti ve artık emindik dis gebelik olmadigina . 2 gün sora 2400 olmuştu ama yine rahimde kese gozukmuyordu . 2 gün sonra 2600 2 gün sonra 2800 ilerleme durmustu . ve alt ultrasonda bu beta değerinde bi kesenin gözükmesi gerekirken yine yoktu. yani tekrar dis gebelik geciriyordum . Bu sefer kalan tupumum de patlamasina fırsat vermeden METOTRAKSAT ignesi ile yok ettiler . yani artık doğal yollarla çocuk sahibi olmaya ne gücüm ne de cesaretim kaldı. her iki tupten de dış gebelik geçirmiş biri olarak bir daha yaşama ihtimali %70 .. 3 -4 aydır tup bebek merkezi arastiriyorum . irenbeyi çok ovuyorlar . Özellikle kaan bey ve Ümit hanımın başarılarını çok duydum . Ayrıca ogretmenim . 15 tatilde on görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. öncesinde ne yapmami ne etmemi tavsiye edersiniz. bana akıl vermek isteyen . Allah kimsenin kuçağını boş birakmasin isteyen herkese yaşatsin peşi sıra da bize....

Cok cok gecmis olsun tatlim :KK43: umarim en kisa zamanda evladina kavusursun, bu acilari korkulari unutursun cnm... Gorusmeye giderken elinde ne kadar sonuc varsa, rahim filmi vs. hepsini gotur. Onun disinda muayene ederler zaten, yumurta taslagi sayisina rahimin duruma bakilir muhtemelen... Ona gore bazi tahliller isteyecektir, esinden de isteyebilir cnm. İzmirdemisiniz?

X