Canım umarım bu sefer herşey yolunda gider ve kucağına alırsın. Ben de geçen hafta salı oldum. Kuru meyveleri duymamıştım ama hemşirenin biri bana "bilimsel olarak kanıtlanmasa da makalelerde nar suyunun iyi geldiği yazıyor" demişti. Ben de 1 kere içtim gerçi. Benden sana tavsiye canım sıkı sıkı giyim, havalar soğuk vallaha temizliği de abartma. Ameliyathane buz gibi ben odaya geldim tir tir titriyorum, ayaklarım buz tuttu tabi transferden 1 gün sonra sinüzit oldum. Normalde kolay kolay hastalanmam, beni sadece sinüzit mahveder, yataklık eder, oldum da. Kaan Bey'e yazdım hemen dahiliye doktoruna git durumunu anlat dedi. Dahiliyeci de sadece boğaz spreyi verebilirim dedi valla çektim. Hastalık, baş ağrısı değil de, en çok sinüzit yüzünden boğazımdaki akıntı mideme vurdu ve kusturdu, öksürük tuttu, hapşırma derken hep karnım kasıldı
biliyosun karnımızı kasacak şeyler yapmamamız lazım çünkü rahimi de tetikliyomuş
hem ağladım hem kustum çok kötüydü o süreç... kalbimi karartmak istemiyorum yine de. Sana tavsiyem evden arabaya binene kadar, arabadan irenbeye girene kadar kafanı, ağzını, burnunu sar, bere atkı kullan, gerekirse içlik de giy canım olmaz deme oluyo