- 31 Mart 2015
- 410
- 289
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.061
Benimde bugun transferim vardı 8 ve 9 hücreli iki embriyo transfer edildi herkes cok umutlu konuştu umarım 10 gün sonra pozitif sonucu alırız.
Genelde 17 20.günler arasında transfer yapılıyormuş ama buna karar verecek olan rahim kalınlığıİnşallah güzel haberlerini alırız canım bizde mutlu oluruz burdan ben geçici menopozda olduğum için 5 aydır adet görmüyorum 10 gündür rahim kalınlaştırmak için ilaçları kullanıyorum ilaçlara başladıktan kaç gün sonra karar verildi transvere
İnşallah cnm arkamdan da siz gelirsinizNe guzel, anne olmana az kaldi insallah cnm :) Bekliyoruz guzel haberini :)
Tuna.nehir çok üzüldüm seni çok iyi anlayabiliyorum iki negatif yaşamış olarak biraz ara verdikten sonra tekrar denersin inşallah oda son olur rabbim kucağını doldurur yüzünü güldürür benimde kaan beyde ilk denemem 10 aydır tedavideyim çikolata kisti beş aydır geçici menopozdayım alinna beş kez yaptırdım decapeptyli yalnız geçen ay çikolata kistinden laporoskopi oldum o yüzden uzadı bukadar şuan rahim kalınlaştırma aşamasındayım yarın kontrolüm var bi terslik olmazsa transver günüm belli olacak istersen kaan beye söyle uzatabiliyo geçici menopoz sürecini
Teşekkür ederim arkadaşım sönen umudumu yeşerttin.vazgeçmicem.yola devam.evet haklısın pes etmek yok.olacak inşallah sağ salim çocuklarımız.çok sağolHadi ya, cok uzuldum cnm inanUzulmemek elde degil biliyorum anliyorum cok klise olacak ama gercekten elimizden gelen herseyi yapiyoruz gerisi allahin takdiri... Tup bebek tedavisine basladigimda testleri yaptirmak icin gittigim bir dr kimlerin bebegi oluyor biliyormusun diye sormustu bana, bende merakla heyecanla kimlerin dedim? Dr da vazgecmeyenlerin demisti hic unutmuyorum bu cevabi... Elbet bir gun olacak cnm, toparlandiktan sonra yola devam edecegine inaniyorum. Dondurulmus vardi galiba senin? Kim bilir belki baska bir merkezdedir kismetimiz? Belki allahim kendiliginden verir mucizeyi... Benim bu irenbede son denemem olacagini dusunuyorum (son 2 embriyom var), olmazsa yeni bir bakis acisi, yeni enerji icin baska merkezde devam etmeyi dusunuyorum. Kaan beyin bende deneyecek yeni bir sey olacagini dusunmuyorum artik, bu serum bir yenilik olabilir diye dusunmustum bakalim kismet...
Kistim altıbuçuk cm falandı ca 125 tümör markerı çok yükseldi menopozlada üç ay küçülmedi kist kaan bey laporoskopi olmam gerektiğine karar verdi irenbe deki dr ismail bey yaptı ama çok memnun kaldım ismail beyden bu ikinci laporoskopimdi çünkü daha öncekini yaşadığım yerde iyi tanınmış bir profa olmuştum ama 1 ay birinin desteği olmadan kalkamadım yataktan neyse geçti gitti kaan beyde ilk denememiz dört yumurtam donduruldu sadece bir tanesi birinci kalite diğerleri ikincşi kalite umarım hepimizin yüzü güler senin kist kaç cm
İnşallah olumlu sonucu alırsınız Allah nasip etsin inşallah bir daha bu süreci yaşamazsınızBenimde bugun transferim vardı 8 ve 9 hücreli iki embriyo transfer edildi herkes cok umutlu konuştu umarım 10 gün sonra pozitif sonucu alırız.
Sagol arkadaşım.bizi en çok biz anlayabiliriz.çok yıpratıcı bir süreç ama sonu güzel olacak inşallahTuna.nehir çok üzüldüm seni çok iyi anlayabiliyorum iki negatif yaşamış olarak biraz ara verdikten sonra tekrar denersin inşallah oda son olur rabbim kucağını doldurur yüzünü güldürür benimde kaan beyde ilk denemem 10 aydır tedavideyim çikolata kisti beş aydır geçici menopozdayım alinna beş kez yaptırdım decapeptyli yalnız geçen ay çikolata kistinden laporoskopi oldum o yüzden uzadı bukadar şuan rahim kalınlaştırma aşamasındayım yarın kontrolüm var bi terslik olmazsa transver günüm belli olacak istersen kaan beye söyle uzatabiliyo geçici menopoz sürecini
Olabilir küçülür büyük ihtimalde bana daha tedavinin başında kaan bey laporoskopi dedi yumurtalar toplandı küçülebildiği kadar küçülsün diye üç ay decapeptyl oldum anca belki 1cm küçülmüştür daha önce bende üçbuçuk dört cm kistle yaptırdım tüp bebek olmadı gerekmedikçe yapmıyo kaan bey zaten ameliyattan sonrada gerekli olmasa asla yapmazdık laporoskopiyi dedi senin kistler küçük zannetmem yapmaz
Amin canım isteyen dileyen herkeze nasip ettsin allah dondurulmuşlarınmı var senin canım benim tüplerde sorunluydu alındı çikolata kistinde yani endometriasizde ilk denemelerde olmuyo zaten genelde ama kaan beyi çok araştırdım başarılı endometriasizde çok hamile kalan var moralimizi yüksek tutalım
Cnm bizim bir problemimiz Yok aslında.ne eşimde ne bende büyük bir sorunumuz yok.2008de doğal yolla hamile kaldım dış gebelikti 7 hastalıkken ve ben kalp atışlarını bile duymuşken lapatoskopik ameliyatla hem bebeği hem de sağ tüpümü aldılar.diğer tüpümde de biraz şişme varmış.çok ciddi sorunlar olmamasına rağmen bir daha doğal yoldan hamile kalmadım.şimdi 2.transfer olacak umarım tutar.tutmazsa İstanbul'da bahçeci hastanesi varmış çok çok iyi olduğunu söylüyorlar.sen de bir araştır istersenBende cikolata kisti oldugundan gecici menapoz surecindeyim. Her ay bir igne vuruluyoum, yarin 3.ncusu yapilacak. Normalde 3 tane yaptiriyo Kaan Bey, yeterli goruyo ama ben acaba bir tane daha mi yaptirsak diye sormak istiyorum. Eger yeterli bunlar yapmayalim derse transferim aralikta olacak, ya da 4.ncu igne aralikta yapilip transfer ocakta olacak. Bu son embriyolar da tutunmazsa bende istanbul dusunuyorum cnm. Arastiriyorum bi yandan, sizin prob. neydi? Ben ozellikle benim prob.le ilgili merkez ya da dr.larin basari durumuna bakiyorum cnm. Mesela esle ilgili problemli hastalarda yuksek basarisi olan bir dr. bana cok yardimci olamayabilir. Bence sende arastiriken kendi prob.nde basarili olan merkezlere bak. Yinede kader kismet isi, allahim daha fazla aratmasin isteyen herkese gonlundekini versin ins.
Ayyyy canımm hadi inşallah güzel haberler verip bize de umut olursun,kaçıncı transfer bu?Benimde bugun transferim vardı 8 ve 9 hücreli iki embriyo transfer edildi herkes cok umutlu konuştu umarım 10 gün sonra pozitif sonucu alırız.
İnşallah cnm şuan çok duygusuzum hiç transfer olmamış gibi sanırım dondurulmuş olduğu için, ikinci denemem ilk denemem smyrna tüp merkezindeydi değerim 9 cıkmıştı sonra sıfırlanmıştı,irenbede ilk denememAyyyy canımm hadi inşallah güzel haberler verip bize de umut olursun,kaçıncı transfer bu?
Ayyy inşallah arkadaşım.hadi tutsun da seninle birlikte Bizim de umut tohumlarının yeşersin.Kızlar transverim pazartesi herşey yolunda şimdilik umarım sonuda güzel olur