Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Genelde 17 20.günler arasında transfer yapılıyormuş ama buna karar verecek olan rahim kalınlığı

Benim de ilk denemede transfere kadar surec cok uzundu 8 ay falan surmustu yanlimiyorsam... Senin de ilk denemen sanirim? Kaan Bey mi istedi laparoskopiyi cnm? Ne kadardi kistin buyuklugu? Nerde kim yapti cnm ameliyati? Hayirli olsun seninde tedavin, az kalmis sonuca :)

Tşk ederim canım yarın belli olur sabah muayenem hayırlısı artık zaman yaklaştıça heyacanlanıyoruz sabırsızlanıyoruz ister istemez

Kistim altıbuçuk cm falandı ca 125 tümör markerı çok yükseldi menopozlada üç ay küçülmedi kist kaan bey laporoskopi olmam gerektiğine karar verdi irenbe deki dr ismail bey yaptı ama çok memnun kaldım ismail beyden bu ikinci laporoskopimdi çünkü daha öncekini yaşadığım yerde iyi tanınmış bir profa olmuştum ama 1 ay birinin desteği olmadan kalkamadım yataktan neyse geçti gitti kaan beyde ilk denememiz dört yumurtam donduruldu sadece bir tanesi birinci kalite diğerleri ikincşi kalite umarım hepimizin yüzü güler senin kist kaç cm

Teşekkür ederim arkadaşım sönen umudumu yeşerttin.vazgeçmicem.yola devam.evet haklısın pes etmek yok.olacak inşallah sağ salim çocuklarımız.çok sağol

Ay canim nelere katlaniyoruz insallah anne olduktan sonra hepsini unutacaz :) Ameliyatin iyi gecmesine sevindim cnm :) Benim cift tarafta var maalesef biri 3.5 digeri 1.5cm civarinda. Onceki denemede 3 tane decapeptyl sonrasinda biri yok olmus gibi digeri 2-2.5 cm e dusmustu ama sonuc negatifti. Buyuk ihtimal bu sefer de tutunma olmazsa kistler laparoskopi ile alinir. Bir ay daha kistler baskilansin diye istiyorum bende, bakalim neye karar verecek Kaan Bey...

Olabilir küçülür büyük ihtimalde bana daha tedavinin başında kaan bey laporoskopi dedi yumurtalar toplandı küçülebildiği kadar küçülsün diye üç ay decapeptyl oldum anca belki 1cm küçülmüştür daha önce bende üçbuçuk dört cm kistle yaptırdım tüp bebek olmadı gerekmedikçe yapmıyo kaan bey zaten ameliyattan sonrada gerekli olmasa asla yapmazdık laporoskopiyi dedi senin kistler küçük zannetmem yapmaz

Sagol arkadaşım.bizi en çok biz anlayabiliriz.çok yıpratıcı bir süreç ama sonu güzel olacak inşallah

Bana da baslarken laparoskopiyi dusunmuyorum dedi cnm ama tutunma olmayinca belki aldirmak gerekebilir mi acaba diye dusunuyorum. Belki bende cikolata kistleri tutunmaya engel oluyo olabilir bilemiyorum ki kafam cok karisik cnm...kaan beyin bize uyguladigi tedavi ile hamile kalan cok oldu buradan heyecanla okudum sevindim umutlandim ama bende ise yaramadi su ana kadar. insallah sende ise yarar bebegini kucagina alirsin cnm

Amin canım isteyen dileyen herkeze nasip ettsin allah dondurulmuşlarınmı var senin canım benim tüplerde sorunluydu alındı çikolata kistinde yani endometriasizde ilk denemelerde olmuyo zaten genelde ama kaan beyi çok araştırdım başarılı endometriasizde çok hamile kalan var moralimizi yüksek tutalım

Cok haklisin cnm, moral bozmak yok!!!

Kızlar ben de endometrozis hastası olup 2. denemede hamile kalanlardanım. Decapeptyl uyguladı bana da 3 ay menapoz sürecim oldu transfer öncesi... Benim kistim 2,2 cm di decapeptyl ile küçülmüştü biraz.

Cnm bizim bir problemimiz Yok aslında.ne eşimde ne bende büyük bir sorunumuz yok.2008de doğal yolla hamile kaldım dış gebelikti 7 hastalıkken ve ben kalp atışlarını bile duymuşken lapatoskopik ameliyatla hem bebeği hem de sağ tüpümü aldılar.diğer tüpümde de biraz şişme varmış.çok ciddi sorunlar olmamasına rağmen bir daha doğal yoldan hamile kalmadım.şimdi 2.transfer olacak umarım tutar.tutmazsa İstanbul'da bahçeci hastanesi varmış çok çok iyi olduğunu söylüyorlar.sen de bir araştır istersen

Ayyyy canımm hadi inşallah güzel haberler verip bize de umut olursun,kaçıncı transfer bu?
İnşallah cnm şuan çok duygusuzum hiç transfer olmamış gibi sanırım dondurulmuş olduğu için, ikinci denemem ilk denemem smyrna tüp merkezindeydi değerim 9 cıkmıştı sonra sıfırlanmıştı,irenbede ilk denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…