Arkadaşlar selamlar... ben de kafayı fena taktım ne zamandır bu olaya ama bir yere güvenip de ve de bütçeyi denkleştirip de başlayamadım. şimdi 2gündür bu bölümdeki neredeyse tüm mesajları okuduktan sonra kafam iyice karıştı :S
herhangi bir yere güvenemem olacaksa hastane olsun dedim ve başladım izmirde bu işi yapan hastaneleri aramaya. aldığım bilgileri sizlerle de paylaşayım. Ama vardığım sonuç şu ki, hastanelerde bu iş oldukça pahalıya çıkıyor ve insanların neden abuk subuk yerlere eyvallah demek ZORUNDA kaldıkları da ortada yani.. sonunda ben de medi.ye gideceğim gibi gelmeye başladı bana da.... medi.de sorun yaşayan varsa yazsın lütfen de başlamadan haberim olsun... şimdi gelelim hastanelere:
Kent Hastanesi (Alsancak Tıp Merkezinde yapılıyor). Tel NOxxxxxxxx
Doktorla muayene ücreti=90 TL K.Altı: 100TL Tüm Bacak=600TL
Kullandıkları Cihaz: Diot LAzer
Alsancak Ege Sağlık: Tel NO: xxxxxxxxx
Koltuk Altı=150 TL Tüm Bacak=900TL
Cihaz=Nd - Yag
Şifa Hastanesi:
Koltuk Altı=125 TL Tüm Bacak=450+350=800TL
PAKET= K.altı + Tüm Bacak + Genital=900TL
Cihaz=Nd - Yag
Kredi Kartına 2'ye bölüyorlar.
4. seanstan sonra %20 indirim yapıyorlar.
Ege Ünv. Hastanesi:xxxxxxxxxx
Koltuk Altı= 130 TL Tüm Bacak=600 TL
Cihaz=IPL
(Pek Olayla Alakaları yok gibiydi, anlamadım=)
9 Eylül Ünv. Hastanesi: xxxxxx
Koltuk Altı=80 TL Tüm Bacak=500TL Bikini=100 TL (Genital yapmıyorlar.)
Cihaz=Diot Lazer
EK OLARAK MEDI-SLIM:
Koltuk altları: taksitli=60 YTL peşin:50 YTL
Tüm Genital+Bikini=150 YTL/120 YTL
Tüm Bacak fiyatı yok ama; K.Altı + Genital + Tüm Bacak = 650 diye bir duyumum olmuştu.
Cihaz= Alex veya Nd-Yag
Açıkçası Diot-LAzer'in çok etkili olmadığı söylenmiş hep, genelde alex iyi denmiş.. hastanelerde yaygın olan Nd-Yag hakkında da fena şeyler söylenmemiş. Eğer Diot-Lazer iyiyse 9eylüle başlamayı düşünüyorum aslında. Ama çok olumlu söylemler yok.. Kararsızlığımdan öleceğim
Arkadaşım ipl ile 2000liraya bitme garantili tüm vücut yapıyor. İnsana çok cazip geliyor şu fiyatlardan sonra
ama sonuç başarısızlıkmış heralde ipl'de.
bu arada bir arkadaşım da ksk'da iğneli epilasyon yaptırdı. koltuk altı 2 saat sürmüş dakikası 1lira.. küçük bölgeler için iğneli mantıklı aslında çünkü gerçekten KESİN çözüm. kadın 3 seans yeterli demiş. ama 3.ye artık pek bir şey kalmıyor demiş. fiyat iyice düşüyor yani. yalnız iğneli çok kaşıntı yapıyor bi süre. kabuk falan bağlıyr. problemli yani biraz...
benden bu kadar.. uzun oldu ama.. izmirle ilgili sağlıklı bilgi yoktu pek, umarım faydalı olmuştur hastane düşünenlere.