• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

Kızlar medislime yada başka yere uzun süredir giden varmı benim merak ettiğim tüyler azalınca fiyat ne kadar düşüyor?Şimdi mesela benim 3.seansım bitti %30 azalma varsa fiyattada o kadar azalcakmı acaba:uhm:

medslimde öyle bir olay var mı??? bana hiç bahsetmediler de :sm_confused:

medslimde öyle bir olay var mı??? bana hiç bahsetmediler de :sm_confused:

Canım ben daha önce yüzüm için başka bir yere gitmiştim 5 sene önce falan 100 ytl gibi bir rakamla başladım en son 20 liraya falan düşmüştü azaldıkça..Burdada muhtemelen öyle olucaktır diye düşünüyorum..

Bende medslim e gitmeye başladım, ilk seansım 2 gün önceydi, henüz bir sonuç alamayacağım için bişey söylemem doğru olmaz ama kaliteli hizmet veriyorlar, ama biraz fazla kalabalıktı :bbo:

arkadaşlar ben lazer ile yapılan epilasyona güvenmiyorum.bizzat kendim yaptırdığım için bu kadar emin konuşuyorum.4 5 seans yaptırdıktan sonra enaz bi 3 4 ay bekleyin bakın nasıl çıkıyor tüyler.kesinlikle iğneli diyorum ben.koluma yaptırdım iğneli epilasyonu baya masraflı oldu ama çok güzel sonuç aldım.şuan bitti ve gitmiyorum artık.canınız biraz yanacak ama güzel sonuç elde etmek için katlanmalıyız bence.başarılar.

Hangi cihazla yaptılar ? Lazer yapılan yerler koyu renk ve sert kıllar mıydı?

Arkadaşlar selamlar... ben de kafayı fena taktım ne zamandır bu olaya ama bir yere güvenip de ve de bütçeyi denkleştirip de başlayamadım. şimdi 2gündür bu bölümdeki neredeyse tüm mesajları okuduktan sonra kafam iyice karıştı :S
herhangi bir yere güvenemem olacaksa hastane olsun dedim ve başladım izmirde bu işi yapan hastaneleri aramaya. aldığım bilgileri sizlerle de paylaşayım. Ama vardığım sonuç şu ki, hastanelerde bu iş oldukça pahalıya çıkıyor ve insanların neden abuk subuk yerlere eyvallah demek ZORUNDA kaldıkları da ortada yani.. sonunda ben de medi.ye gideceğim gibi gelmeye başladı bana da.... medi.de sorun yaşayan varsa yazsın lütfen de başlamadan haberim olsun... şimdi gelelim hastanelere:

Kent Hastanesi (Alsancak Tıp Merkezinde yapılıyor). Tel NOxxxxxxxx
Doktorla muayene ücreti=90 TL K.Altı: 100TL Tüm Bacak=600TL
Kullandıkları Cihaz: Diot LAzer

Alsancak Ege Sağlık: Tel NO: xxxxxxxxx
Koltuk Altı=150 TL Tüm Bacak=900TL
Cihaz=Nd - Yag

Şifa Hastanesi:
Koltuk Altı=125 TL Tüm Bacak=450+350=800TL
PAKET= K.altı + Tüm Bacak + Genital=900TL
Cihaz=Nd - Yag
Kredi Kartına 2'ye bölüyorlar.
4. seanstan sonra %20 indirim yapıyorlar.

Ege Ünv. Hastanesi:xxxxxxxxxx
Koltuk Altı= 130 TL Tüm Bacak=600 TL
Cihaz=IPL
(Pek Olayla Alakaları yok gibiydi, anlamadım=)

9 Eylül Ünv. Hastanesi: xxxxxx
Koltuk Altı=80 TL Tüm Bacak=500TL Bikini=100 TL (Genital yapmıyorlar.)
Cihaz=Diot Lazer

EK OLARAK MEDI-SLIM:
Koltuk altları: taksitli=60 YTL peşin:50 YTL
Tüm Genital+Bikini=150 YTL/120 YTL
Tüm Bacak fiyatı yok ama; K.Altı + Genital + Tüm Bacak = 650 diye bir duyumum olmuştu.
Cihaz= Alex veya Nd-Yag

Açıkçası Diot-LAzer'in çok etkili olmadığı söylenmiş hep, genelde alex iyi denmiş.. hastanelerde yaygın olan Nd-Yag hakkında da fena şeyler söylenmemiş. Eğer Diot-Lazer iyiyse 9eylüle başlamayı düşünüyorum aslında. Ama çok olumlu söylemler yok.. Kararsızlığımdan öleceğim :(
Arkadaşım ipl ile 2000liraya bitme garantili tüm vücut yapıyor. İnsana çok cazip geliyor şu fiyatlardan sonra :( ama sonuç başarısızlıkmış heralde ipl'de.

bu arada bir arkadaşım da ksk'da iğneli epilasyon yaptırdı. koltuk altı 2 saat sürmüş dakikası 1lira.. küçük bölgeler için iğneli mantıklı aslında çünkü gerçekten KESİN çözüm. kadın 3 seans yeterli demiş. ama 3.ye artık pek bir şey kalmıyor demiş. fiyat iyice düşüyor yani. yalnız iğneli çok kaşıntı yapıyor bi süre. kabuk falan bağlıyr. problemli yani biraz...

benden bu kadar.. uzun oldu ama.. izmirle ilgili sağlıklı bilgi yoktu pek, umarım faydalı olmuştur hastane düşünenlere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar... ben de kafayı fena taktım ne zamandır bu olaya ama bir yere güvenip de ve de bütçeyi denkleştirip de başlayamadım. şimdi 2gündür bu bölümdeki neredeyse tüm mesajları okuduktan sonra kafam iyice karıştı :S
herhangi bir yere güvenemem olacaksa hastane olsun dedim ve başladım izmirde bu işi yapan hastaneleri aramaya. aldığım bilgileri sizlerle de paylaşayım. Ama vardığım sonuç şu ki, hastanelerde bu iş oldukça pahalıya çıkıyor ve insanların neden abuk subuk yerlere eyvallah demek ZORUNDA kaldıkları da ortada yani.. sonunda ben de medi.ye gideceğim gibi gelmeye başladı bana da.... medi.de sorun yaşayan varsa yazsın lütfen de başlamadan haberim olsun... şimdi gelelim hastanelere:

Açıkçası Diot-LAzer'in çok etkili olmadığı söylenmiş hep, genelde alex iyi denmiş.. hastanelerde yaygın olan Nd-Yag hakkında da fena şeyler söylenmemiş. Eğer Diot-Lazer iyiyse 9eylüle başlamayı düşünüyorum aslında. Ama çok olumlu söylemler yok.. Kararsızlığımdan öleceğim :(
Arkadaşım ipl ile 2000liraya bitme garantili tüm vücut yapıyor. İnsana çok cazip geliyor şu fiyatlardan sonra :( ama sonuç başarısızlıkmış heralde ipl'de.

bu arada bir arkadaşım da ksk'da iğneli epilasyon yaptırdı. koltuk altı 2 saat sürmüş dakikası 1lira.. küçük bölgeler için iğneli mantıklı aslında çünkü gerçekten KESİN çözüm. kadın 3 seans yeterli demiş. ama 3.ye artık pek bir şey kalmıyor demiş. fiyat iyice düşüyor yani. yalnız iğneli çok kaşıntı yapıyor bi süre. kabuk falan bağlıyr. problemli yani biraz...

benden bu kadar.. uzun oldu ama.. izmirle ilgili sağlıklı bilgi yoktu pek, umarım faydalı olmuştur hastane düşünenlere.

Cilt renginiz aşırı koyu deilse alexandrite yaptırın bence. :lepi:

sizin diğer mesajlarınızı da okumuştum genel de alex'in en iyisi olduğunu söylemişsiniz, ben buğday tenliyim denebilir. çok beyaz tenli değilim ama esmer de denmez yani.
bir de merak ettim siz istanbulda bir hastanede mi yapıyorsunuz bu işi, yoksa bir merkezde mi? bunu fiyatlarla ilgili görüş almk için soruyorum. hastaneler genelde yüksek fiyat verdiler, bu durum nereden kaynaklanıyor acaba? hizmet kalitesi çok mu farklı? yoksa tüm mesele güven mi. yani kısacası sizce bir hastanede yaptırmak çok çok önemli yoksa "doktor bulunan" bir güzellik merkezinde de güvenli bir şekilde yaptırabilir miyim. (doktor sadece muayene ediyor sanırım, uygulamayı başkası yapıyor, ki hastanelerin de çoğunda bu şekildeydi).
son olarak nd-yag olayını hiç mi önermiyorsunuz? hastanelerde hep o vardı da..

şimdiden teşekkürler ilginize :)

Bencede alex yaptırt yerimseniben ayrıca fiyatlara baktımda hastanelerle güzellik merkezleri arasında pek fiyat farkı yok bir seans tüm vücut 800+ civarında (paket program alıp yaptırmıyorsan tabii, ki ben paketlere kampanyalara pek inanmadım açıkçası, birde IPL tabikii gerçek lazer değil, kesinlikle buna dikkat edin derim) a.s.

sen mediye başlamışsın galiba. ben 650 diye duydum medide paket, hastanelerde 900den aşağı pek yok. ve aletler farklı. ucuz olanlar diot lazer o da eskide kalmış biraz, çok etkili deilmiş..
bu arada paket dediğim yine tek seanslık fiyat, sadece 3 bölge için falan. öbür ipl'cilerin yaptığı paketler deil. onlara ben de inanmıyorum. sonuçta kuaförlerde bile var artık ve de çok etkili olsaydı bu pahalı lazerler hiiiiç iş yapmaz piyasada olmazlardı bile..

gerçekten de güzel ve uğraştırıcı bi çalışma olmuş,fakat şifa alex.le çalışmıyor mu?yapan doktorun yanında çalışan bayan kuzenim ama belki yanlış duymuşumdur emin değilim, faydalı bilgiler için teşekkürler,vereceğin kararı da bekliyoruz.yerimseniben

canım telefonla aradım hepsini de öncelikle cihazlarnı sordum, telefondaki kadın nd-yag dedi. baya da ilgilendi, şifa zaten para gelcek yerden kaz esirgemiyor genelde =) muhasebeyle falan görüştü beni geri aradı ödeme koşullarıyla ilgili. doktorla konuştu ilerki seanslarda indirim yapıldığını öğrendi. o nedenle doğru bilgi vermiştir diye düşünüyorum.
eğer medi'ye güven olayım artarsa oraya yaptırcam yoksa şifaya yaptırcam galiba.. ama maddi durumu hala kara kara düşünüyorum.. ama bi yerden ufak ufak başlamak lazım, yoksa kurtulamıcam artık bu dertten =)
gelişmeleri bildiricemmmm........

bu arada şifada alex yapılıyormuş diye kesin bilgi edinirsen burada bildirir misin çok sevinirim;)

sizin diğer mesajlarınızı da okumuştum genel de alex'in en iyisi olduğunu söylemişsiniz, ben buğday tenliyim denebilir. çok beyaz tenli değilim ama esmer de denmez yani.
bir de merak ettim siz istanbulda bir hastanede mi yapıyorsunuz bu işi, yoksa bir merkezde mi? bunu fiyatlarla ilgili görüş almk için soruyorum. hastaneler genelde yüksek fiyat verdiler, bu durum nereden kaynaklanıyor acaba? hizmet kalitesi çok mu farklı? yoksa tüm mesele güven mi. yani kısacası sizce bir hastanede yaptırmak çok çok önemli yoksa "doktor bulunan" bir güzellik merkezinde de güvenli bir şekilde yaptırabilir miyim. (doktor sadece muayene ediyor sanırım, uygulamayı başkası yapıyor, ki hastanelerin de çoğunda bu şekildeydi).
son olarak nd-yag olayını hiç mi önermiyorsunuz? hastanelerde hep o vardı da..

şimdiden teşekkürler ilginize :)

Ben kendi kliniğimde çalışıyorum ama eski yıllarda güzellik merkezi olarak adlandırılan yerlerde de çalıştım. Benim şahsi tercihim tedavilerin tamamını doktorların yapmasından yana ama bunu söylediimde kendi dr. arkadaşlarım bile beni kınıyor.:bbo: Kimse o kadar çalışmak istemiyor doğrusu. Ben de koyu tenli hastalarımı, ya da risklki ciltli olanların tamamını kendim tedavi ediyorum, Kalan beyaz ciltli risksiz hastalarımı asistanıma yaptırıyorum, ama büütün tedavi boyunca da lazer odasında bulunup işlemi izliyorum. Zaten hastalarla muhabbet edince hem acı hissi azalıyor hem de tedavi göz açıp kapayana kadar bitiyor. Bence bu işin doğrusu da bu.Çünkü bir doktor da işlem yapa yapa bunda deneyimlenebiliyor. Mesela bu işi 2 yıldan az süredir yapan hiç kimse lazerimiz kesin bitiriyor die kendi yorumunda bulunamaz, çünkü lazerin sonuçları için en az 2 senelik bir hasta takibi gerekir. Alex cihazını seviyorum çünkü bence en iyi sonuçları veren ve hasta memnuniyeti en iyi olan lazer tipi bu. Piyasanın en pahalı cihazları da alexler. Ama sonuca baktığınızda en iyi sonuçlar da onda. Alex kullanıcıları eğer ki bu işi iyi yapıyorlarsa fiyatla ilgili asla ödün vermezler die düşünüyorum. Bunun dışında ki cihazlarla ilgili yorum yapmamayı tercih ediyorum doğrusu. Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim, ben bacak lazerini 600-750 tl ye seans başı yaparken komple bitene kadar 750 tl fiyat veren yerlerle de kıyaslanmak çok gücüme gidiyor. Çünkü sonuca giden yol ve sonuç kadar farklı ki. Ama yine de herkesin kendi kararıdır,hangi cihazla nerede yaptıracağı,saygı duymak lazım.a.s.

öncelikle tekrar teşekkür ederim. bu işi yıllardır yapan biri olarak deneyimlerinizle yaptığınız yorumlarınızı kesinlikle dikkate alacağım.
bu arada 750 bitme garantili diyen yerler ipl yapıyor bunu da biraz araştırınca insan anlıyor ne kadar işe yarayıp yaramadığını. bu lazer olayının doğru yapılmadığında ne kadar riskli olduğunu bilerek yeterince araştırmadan yaptırmanın doğru olmadığnı düşünüyorum zaten, bu yüzden biraz araştırma yaparak sizin kıyaslandığınız yerlerin farkını anlıyordur insanlar da;)
her ne kadar ben daha yaptırmamış olsam da, yaptıracak arkadaşlar da lütfen gittikleri yerlerde doktor bulunmasına ve gerçekten doktor gözetiminin muayenesinin olmasına dikkat etsinler. yakıyorlar mahvediyorlar sonra haberlerini okuyoruz.
herkese kılsız-tüysüz günler dilerim =)))

doktor ablama da tekrar teşekkür ederim =)

sen mediye başlamışsın galiba. ben 650 diye duydum medide paket, hastanelerde 900den aşağı pek yok. ve aletler farklı. ucuz olanlar diot lazer o da eskide kalmış biraz, çok etkili deilmiş..
bu arada paket dediğim yine tek seanslık fiyat, sadece 3 bölge için falan. öbür ipl'cilerin yaptığı paketler deil. onlara ben de inanmıyorum. sonuçta kuaförlerde bile var artık ve de çok etkili olsaydı bu pahalı lazerler hiiiiç iş yapmaz piyasada olmazlardı bile..

Evet ben medslim e başladım, peşin fiyat 700-750 tl civarı, kredi kartıyla 850-900 tl tüy yoğunluğuna göre belirliyorlar... O yüzden dedim hastanelerden pek farklı değil diye, zatem medslim de alexin son model cihazlarını kullanıyor.. benimde karar vermem çok uzun sürdü, çok fazla araştırdım...yinede seçim senin ben bildiklerimi paylaşmak istedim... :1closedeyes:

Mia medislimde Sena Hanım yapıyor değilmi senin lazerini?Birde bir kaç odada lazer var sanırım ben kapıdan girince ilerde sağdaki odada yaptırıyorum sürekli sen nerde yaptırıyorsun?
Birde cihazın üstünde alex diye birşey yazmıyor ama o enteresan geldi bana?

öncelikle tekrar teşekkür ederim. bu işi yıllardır yapan biri olarak deneyimlerinizle yaptığınız yorumlarınızı kesinlikle dikkate alacağım.
bu arada 750 bitme garantili diyen yerler ipl yapıyor bunu da biraz araştırınca insan anlıyor ne kadar işe yarayıp yaramadığını. bu lazer olayının doğru yapılmadığında ne kadar riskli olduğunu bilerek yeterince araştırmadan yaptırmanın doğru olmadığnı düşünüyorum zaten, bu yüzden biraz araştırma yaparak sizin kıyaslandığınız yerlerin farkını anlıyordur insanlar da;)
her ne kadar ben daha yaptırmamış olsam da, yaptıracak arkadaşlar da lütfen gittikleri yerlerde doktor bulunmasına ve gerçekten doktor gözetiminin muayenesinin olmasına dikkat etsinler. yakıyorlar mahvediyorlar sonra haberlerini okuyoruz.
herkese kılsız-tüysüz günler dilerim =)))

doktor ablama da tekrar teşekkür ederim =)

olumunekankayizsmilea.s.

Mia medislimde Sena Hanım yapıyor değilmi senin lazerini?Birde bir kaç odada lazer var sanırım ben kapıdan girince ilerde sağdaki odada yaptırıyorum sürekli sen nerde yaptırıyorsun?
Birde cihazın üstünde alex diye birşey yazmıyor ama o enteresan geldi bana?

Evet canım, sena hanım yaptı, benim zaten ilk seansımdı, 1 hafta sonra kontrol seansına gidicem. Cihazın üzerinde alexsandrite yazmıyor "Candela" yazıyor, alexin modellerinden biri yerimseniben ona dikkat ettim zaten odaya girer girmez, seninde için rahat olsun.... bende sağ taraftaki odada girdim seansa, sanırım aynı oda kaydirigubbakcemile5 Sen memnun musun oradan ? Nasıl gidiyor şimdilik ?

Evet canım, sena hanım yaptı, benim zaten ilk seansımdı, 1 hafta sonra kontrol seansına gidicem. Cihazın üzerinde alexsandrite yazmıyor "Candela" yazıyor, alexin modellerinden biri yerimseniben ona dikkat ettim zaten odaya girer girmez, seninde için rahat olsun.... bende sağ taraftaki odada girdim seansa, sanırım aynı oda kaydirigubbakcemile5 Sen memnun musun oradan ? Nasıl gidiyor şimdilik ?

Canım benim 3.seansım bitti şimdilik çok memnunum:)Hele çocuktan sonra bana tüyler işkence gibi geliyordu şimdi 2.5 ay temiz gezmek harika bir duygu..Bayada azalma oldu bende.Umarım sonuna kadar böyle gider ve kurtuluruz..Candela yazıyordu evet makinede demek alex modeliydi sevindim valla sağol canımopuyorumnanaktan

Haklısın canım, insanın gerçekten ömründen çalıyo bu tüyler... inş 2-3 ay değilde toptan kurtulduğumuz zamanlarıda görürüz.. bazıları tekrar çıkıyor diyor ya gerçekten öyle bişey başıma gelsin istemem :umursamaz: tam kurtuldum derken bu tam bir felaket olur doğrusu...

Back