Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimseden yanıt gelmez oldu:umursamaz: ben bugün medslime gittim arkadaşlar doğru söylüyorlar aslında koku olayı çok yoğun clinic a plus çok ferahtı ama ben nedense medslime karar kıldım vereliniortak nedenini bilmiyorum belki kontrol seansı olabilir
ve bugün göbek ve genital bölgemi yaptırdım umarım hayal kırıklığına uğramam
birde şu gemini olayını izmirde yapan bi yer var mI????
medslim ve clinic aplus arasında kaldım. tümgenital ve koltukaltı düşünüyorum.lütfen bi fikir verin:kedi:
Canım yaptırcağın bölgeye göre fiyat veriliyor pazarlık yapıyorsun tabi ve nakitte %20 daha düşüyorlar...
canım teşekkür ederim.büyük ihtimal medslime gideceğim.randevu almak gerekli mi acaba. bu arada oğluşun çok tatlı allah bağışlasın. benim oğlumdan 2 ay büyük
Randevu alsan iyi olur canım kalabalık oluyor çünkü beklemek zorunda kalmazsın hem..
yeni bir yer açılmış karşıyaka da "Sayannora güzellik estetik" açılış nedeniyle paket bitiş garantili 700 tl. sizce değerledirilebilr mi?
Bu dediğiniz ıpl falan mı yoksa lazer mi?
Hayırlısı olsun arkadaşım bende medislime gidiyorum valla koku olayı değil bana sonuç lazım..O kadar çok methini duyarak başladımki..3.seansım ve çok memnunum.Clinic a plus ilk olarak burda duydum internette araştırdım bir bilgi bulamadım..Muhakkak güzeldir ama aynı benimde senin gibi en profosyonel medislim gelmiştizemuszemus
aynı şeyi ben de düşündüm bana koku olayı değil sonuç lazım...ilk beş gün geçti dökülme olayı yok umarım kontrol seansına kadar güzel bi sonuç görürüm