Kızlar medislime yada başka yere uzun süredir giden varmı benim merak ettiğim tüyler azalınca fiyat ne kadar düşüyor?Şimdi mesela benim 3.seansım bitti %30 azalma varsa fiyattada o kadar azalcakmı acaba:uhm:
medslimde öyle bir olay var mı??? bana hiç bahsetmediler de :sm_confused:
arkadaşlar ben lazer ile yapılan epilasyona güvenmiyorum.bizzat kendim yaptırdığım için bu kadar emin konuşuyorum.4 5 seans yaptırdıktan sonra enaz bi 3 4 ay bekleyin bakın nasıl çıkıyor tüyler.kesinlikle iğneli diyorum ben.koluma yaptırdım iğneli epilasyonu baya masraflı oldu ama çok güzel sonuç aldım.şuan bitti ve gitmiyorum artık.canınız biraz yanacak ama güzel sonuç elde etmek için katlanmalıyız bence.başarılar.
Arkadaşlar selamlar... ben de kafayı fena taktım ne zamandır bu olaya ama bir yere güvenip de ve de bütçeyi denkleştirip de başlayamadım. şimdi 2gündür bu bölümdeki neredeyse tüm mesajları okuduktan sonra kafam iyice karıştı :S
herhangi bir yere güvenemem olacaksa hastane olsun dedim ve başladım izmirde bu işi yapan hastaneleri aramaya. aldığım bilgileri sizlerle de paylaşayım. Ama vardığım sonuç şu ki, hastanelerde bu iş oldukça pahalıya çıkıyor ve insanların neden abuk subuk yerlere eyvallah demek ZORUNDA kaldıkları da ortada yani.. sonunda ben de medi.ye gideceğim gibi gelmeye başladı bana da.... medi.de sorun yaşayan varsa yazsın lütfen de başlamadan haberim olsun... şimdi gelelim hastanelere:
Açıkçası Diot-LAzer'in çok etkili olmadığı söylenmiş hep, genelde alex iyi denmiş.. hastanelerde yaygın olan Nd-Yag hakkında da fena şeyler söylenmemiş. Eğer Diot-Lazer iyiyse 9eylüle başlamayı düşünüyorum aslında. Ama çok olumlu söylemler yok.. Kararsızlığımdan öleceğim
Arkadaşım ipl ile 2000liraya bitme garantili tüm vücut yapıyor. İnsana çok cazip geliyor şu fiyatlardan sonraama sonuç başarısızlıkmış heralde ipl'de.
bu arada bir arkadaşım da ksk'da iğneli epilasyon yaptırdı. koltuk altı 2 saat sürmüş dakikası 1lira.. küçük bölgeler için iğneli mantıklı aslında çünkü gerçekten KESİN çözüm. kadın 3 seans yeterli demiş. ama 3.ye artık pek bir şey kalmıyor demiş. fiyat iyice düşüyor yani. yalnız iğneli çok kaşıntı yapıyor bi süre. kabuk falan bağlıyr. problemli yani biraz...
benden bu kadar.. uzun oldu ama.. izmirle ilgili sağlıklı bilgi yoktu pek, umarım faydalı olmuştur hastane düşünenlere.
Arkadaşlar selamlar... ben de kafayı fena taktım ne zamandır bu olaya ama bir yere güvenip de ve de bütçeyi denkleştirip de başlayamadım. şimdi 2gündür bu bölümdeki neredeyse tüm mesajları okuduktan sonra kafam iyice karıştı :S
herhangi bir yere güvenemem olacaksa hastane olsun dedim ve başladım izmirde bu işi yapan hastaneleri aramaya. aldığım bilgileri sizlerle de paylaşayım. Ama vardığım sonuç şu ki, hastanelerde bu iş oldukça pahalıya çıkıyor ve insanların neden abuk subuk yerlere eyvallah demek ZORUNDA kaldıkları da ortada yani.. sonunda ben de medi.ye gideceğim gibi gelmeye başladı bana da.... medi.de sorun yaşayan varsa yazsın lütfen de başlamadan haberim olsun... şimdi gelelim hastanelere:
Açıkçası Diot-LAzer'in çok etkili olmadığı söylenmiş hep, genelde alex iyi denmiş.. hastanelerde yaygın olan Nd-Yag hakkında da fena şeyler söylenmemiş. Eğer Diot-Lazer iyiyse 9eylüle başlamayı düşünüyorum aslında. Ama çok olumlu söylemler yok.. Kararsızlığımdan öleceğim
Arkadaşım ipl ile 2000liraya bitme garantili tüm vücut yapıyor. İnsana çok cazip geliyor şu fiyatlardan sonraama sonuç başarısızlıkmış heralde ipl'de.
bu arada bir arkadaşım da ksk'da iğneli epilasyon yaptırdı. koltuk altı 2 saat sürmüş dakikası 1lira.. küçük bölgeler için iğneli mantıklı aslında çünkü gerçekten KESİN çözüm. kadın 3 seans yeterli demiş. ama 3.ye artık pek bir şey kalmıyor demiş. fiyat iyice düşüyor yani. yalnız iğneli çok kaşıntı yapıyor bi süre. kabuk falan bağlıyr. problemli yani biraz...
benden bu kadar.. uzun oldu ama.. izmirle ilgili sağlıklı bilgi yoktu pek, umarım faydalı olmuştur hastane düşünenlere.
sizin diğer mesajlarınızı da okumuştum genel de alex'in en iyisi olduğunu söylemişsiniz, ben buğday tenliyim denebilir. çok beyaz tenli değilim ama esmer de denmez yani.
bir de merak ettim siz istanbulda bir hastanede mi yapıyorsunuz bu işi, yoksa bir merkezde mi? bunu fiyatlarla ilgili görüş almk için soruyorum. hastaneler genelde yüksek fiyat verdiler, bu durum nereden kaynaklanıyor acaba? hizmet kalitesi çok mu farklı? yoksa tüm mesele güven mi. yani kısacası sizce bir hastanede yaptırmak çok çok önemli yoksa "doktor bulunan" bir güzellik merkezinde de güvenli bir şekilde yaptırabilir miyim. (doktor sadece muayene ediyor sanırım, uygulamayı başkası yapıyor, ki hastanelerin de çoğunda bu şekildeydi).
son olarak nd-yag olayını hiç mi önermiyorsunuz? hastanelerde hep o vardı da..
şimdiden teşekkürler ilginize :)
sen mediye başlamışsın galiba. ben 650 diye duydum medide paket, hastanelerde 900den aşağı pek yok. ve aletler farklı. ucuz olanlar diot lazer o da eskide kalmış biraz, çok etkili deilmiş..
bu arada paket dediğim yine tek seanslık fiyat, sadece 3 bölge için falan. öbür ipl'cilerin yaptığı paketler deil. onlara ben de inanmıyorum. sonuçta kuaförlerde bile var artık ve de çok etkili olsaydı bu pahalı lazerler hiiiiç iş yapmaz piyasada olmazlardı bile..
öncelikle tekrar teşekkür ederim. bu işi yıllardır yapan biri olarak deneyimlerinizle yaptığınız yorumlarınızı kesinlikle dikkate alacağım.
bu arada 750 bitme garantili diyen yerler ipl yapıyor bunu da biraz araştırınca insan anlıyor ne kadar işe yarayıp yaramadığını. bu lazer olayının doğru yapılmadığında ne kadar riskli olduğunu bilerek yeterince araştırmadan yaptırmanın doğru olmadığnı düşünüyorum zaten, bu yüzden biraz araştırma yaparak sizin kıyaslandığınız yerlerin farkını anlıyordur insanlar da
her ne kadar ben daha yaptırmamış olsam da, yaptıracak arkadaşlar da lütfen gittikleri yerlerde doktor bulunmasına ve gerçekten doktor gözetiminin muayenesinin olmasına dikkat etsinler. yakıyorlar mahvediyorlar sonra haberlerini okuyoruz.
herkese kılsız-tüysüz günler dilerim =)))
doktor ablama da tekrar teşekkür ederim =)
Mia medislimde Sena Hanım yapıyor değilmi senin lazerini?Birde bir kaç odada lazer var sanırım ben kapıdan girince ilerde sağdaki odada yaptırıyorum sürekli sen nerde yaptırıyorsun?
Birde cihazın üstünde alex diye birşey yazmıyor ama o enteresan geldi bana?
Evet canım, sena hanım yaptı, benim zaten ilk seansımdı, 1 hafta sonra kontrol seansına gidicem. Cihazın üzerinde alexsandrite yazmıyor "Candela" yazıyor, alexin modellerinden biri yerimseniben ona dikkat ettim zaten odaya girer girmez, seninde için rahat olsun.... bende sağ taraftaki odada girdim seansa, sanırım aynı oda kaydirigubbakcemile5 Sen memnun musun oradan ? Nasıl gidiyor şimdilik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?