• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

kızlar bu arada bugün lazer sonrası 10. günüm. koltuk altımda kıl kalmadı nerdeyse hemen hemen hepsi döküldü..genital bölgemin %60 ı döküldü ve hala yoğun bi şekilde dökülüyor..bacaklarımda % 50 si gibi döküldü fakat kıl köklerim pütür pütür ve benek benek bi görüntü söz konusu.. umarım gittikçe düzelir..bide merak ettiğim bu dökülen tüğler bi daha çıkmıcak demi ?

selam cnm, ben fiyat aldım. tüm vücut 900 tl..acayip abartı.. :olmaz: muhtemelen nakitte 700 civarı falan yaparlar..kılsız günler diliyorum zemuszemus

Belirttiğiniz bu fiyat sadece bir seans ücreti değilmi? Yok tüm vücudumdaki kıllardan kesin olarak bu fiyata kurtulacağım diyorsanız bu mucize ötesi birşey olur. Ama sadece bir seans ücreti ise o taktirde bu rakamı kaç ile çarpacağınızı bilmek mucize ötesi olacak tabii....saygılar.

medislime giden arkadaş keşke daha önce okusaymışımda seni uyarabilseymişim...bende 5 seans oraya gittim ve hiç memnun kalmadım.koltuk altıma..tüğler sarardı ama bitmedi..ki benim lazer için en elverişli cilt yapısıydı..makinalar son model tıbbi lazerler en iyisi diyolar ama yaramadı işe ilk 3 seans muizevi azalıyor snra sarı sarı oluyo kalanlar.
tek seansa okdr para vereceğine IPL yapan yerler var bitene kadar kampanya yapıyorlar veya 6 seans paket olarak.2700 e tüm vücut bitene kdr yapan yer biliyormm..2100 de 6 seansa.ben öyle biyerle anlaştım..isimleri özelden verebilirim dilerseniz..

tecrübeli arkadaşlar tavsiye ve deneyimlerinizi bekliyoruz...

slm
sanırım gitmişsiniz fakat sitede en azından başkaları da faydalansın diye paylaşmak istedim. karsıyakada sofia güzellik merkezi var k.altı icin 3 kere gittim son seansa gitmeyeli 6 aydan fazla oldu buna ragmen cok iyi durumda tabi lazerden etkilenmemiş bi kısım var ama son seansa gitmedim cildim tamamen pürüzsüz sanki orda hic tüy cıkmıyor gibi ve gercekten lazerden memnun kaldım fiyatların son durumu hakkında bilgim yok ama tüm vucut pesin vs ne yaparlar bilmiyorum elimde sadece telefon var bir gidip gorusun derim cok temiz bir yer gonul rahatlıgı ile tavsiye edebilirim teli 232 364 56 33 sofia güzellik merkezi

Son düzenleme:
kızlar aklım çok karıştı şimdi :S bende bi kaç gün önce medislim e gittim test atışı yaptılar acımadı pek .temiz görüntüsü de oldukça cezb etmişti beni ancak burda okuduklarımdan sonra içime şüphe düştü memnun olmayan arkadaşların olmasından dolayı :(

kızlar aklım çok karıştı şimdi :S bende bi kaç gün önce medislim e gittim test atışı yaptılar acımadı pek .temiz görüntüsü de oldukça cezb etmişti beni ancak burda okuduklarımdan sonra içime şüphe düştü memnun olmayan arkadaşların olmasından dolayı :(

memnuniyet değişiyor herkese göre tabi.bende birinin tavsiyesiyle gittim snçta ama memnun kalmadım..
bide seans ilerledikçe fiyat ucuzlar diyolar onada inanmayın:):dilcikar:

kuzu123 bana bu 2700 e tüm vücut yapan yerin adını yazarmısın özelden ? bakalım bir de orayı araştırayım :S

Bende medislime gidiyorum tüm vucut arkadaşlar ama henüz 2.seansım bitti..Şuanlık bir sorun yok..
Memnun kalmayan arkadaşım 5 seans gittin sonra ne oldu yani sarardı demişin?Ordan ne dediler?Bana mesela 6 seansta bitcek falan demediler..Yani 8 10 olur bence..5 seansta bitceğini düşünmüyorum zaten...

bana 5-6 seans dediler. 4.seansa gittiğimde sarı ve gri tüğler vardı bnları görürmü dedim sarıları görmez ama bi deneyelm dediler.dökldü hepsi ama çıktığında aynıydı azalma olmamştı..başka bi estetisyende gitme boşuna para verirsn dedi bn yinede 5.seansa da gittim..snçta sarı sarı kaldılar azaldı sadece.Sonuçta ben azalsın die değil btsin diye başladım lazere tekrar ağda yaptırmak zorunda kalıcaksam ne anladım ben bu işten yani.

3.seansa kdr bende çok memnundum herkese orayı tavsiye ediyodum.çnkü kıllar kalınken çok iyi etki ediyor incelince görmemeye başlıyor

enteresanmış valla hiç böyle birşey duymamıştım bende daha önce yüzüme yaptırdım sarı tüylerde bitti 4 sene oldu bir dahada çıkmadı..Cesaret alarak vücuda başladım inşallah benimde öyle olmaz...

Hayır başka yere gidiyordum o zaman ama o senin dediğin gibi sarı tüyler çıktığında seanslarda resmen ağlıyordum çok yüksek dozda çalışıyorlardı sanırım öylelikle bitti.Burda ne olur bilmiyorum hayırlısı artık...

Alex ti ipl garantisini vermedi bana buraya başlamadan çok araştırdım ben bana 5 sene sonra çıkabilir sirin gelişmiş hali dendi..Hatta kk dede bunla ilglil bir kaç yazı okumuştum aynı şeyi söylemişler...

evet alextede hormonal dengenize bağlı diyolar çıkıp çıkmaması..hepsi bi muamma inş hepimiz kurtuluruz:)

öyle...Ben ilkinde alexle çok iyi sonuç aldım umarım bu da öyle olur..Artı bende hormon bozukluğu var kıllanma ona rağmen alex iyidi...Hepimiz kökten kurtulalım inşallah....

selam kızlar sonuçlarınız nasıl şuanki bilmiyorum ben birçok cihazla yıllardır aktif olaral ıpl çalışıyorum şuanki çalıştığım yarde elips kullanıyorum ve gerçekten sonuçları inanılmaz diğer cihazlarla 8-10 seans derken bu cihazla 4-5 seans diyebiliyorum sonuçlar için ayrıca medislim deki ilgili doktorlada tanışırım;) mutlaka oradada sonuçalırsınız ama inceler ve ten rengi koyu olanlar sorun yaşar sonuç almak için sorularınız varsa yardımcı olabilirim benim parolam güle güle kıllan:) yani her seans sonrasında güzel sonuç demek bu hayırlı geceler

Arkadaşlar ben ilk olarak koltukaltım için 3 seans photolazere gitmiştim. ancak araştırınca en iyi cihazın alex. olduğu öğrenidim ve medislime başladım, komple bacak,bikini ve koltukaltı için ilk seansıma gittim. daha yeni gittiğim için tüylerimde dökülme almadı henüz. üst bacağıma ve bikini bölg. emla uyguladığım için çok az acı oldu; photo gibi deildi, memnun kaldım açıkcası ve 20dk da bitti. koltukaltım hele hiç acımdı. Kılarımda umarım azalma olur. Bu arada başka merkezlerde alex. giden arkadaşalrım olmuştu tüylerin tamamen bitmediğini arada 3-5 tane ince tüylerin çıktığını söylüyorlar, kıllarım çok ve kalın olduğu için aslında ben ince 3-5 tüye de razıyım arakdaşlar:utangac:

selam kızlar sonuçlarınız nasıl şuanki bilmiyorum ben birçok cihazla yıllardır aktif olaral ıpl çalışıyorum şuanki çalıştığım yarde elips kullanıyorum ve gerçekten sonuçları inanılmaz diğer cihazlarla 8-10 seans derken bu cihazla 4-5 seans diyebiliyorum sonuçlar için ayrıca medislim deki ilgili doktorlada tanışırım;) mutlaka oradada sonuçalırsınız ama inceler ve ten rengi koyu olanlar sorun yaşar sonuç almak için sorularınız varsa yardımcı olabilirim benim parolam güle güle kıllan:) yani her seans sonrasında güzel sonuç demek bu hayırlı geceler

Süper yaa güle güle kıllanınkaydirigubbakcemile3Sana sorcaklarım olucak bir ara inşallah görüşürüzopuyorumnanaktan

Back