Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

aaa canım unutmamışsın çok saol:)
aslında normal piyasaya göre pahalı ama sanırım kampanya fiyatlarında çok düştükleri için
daha uyguna geliyor.

önemli değil canım..ama sen mediye gidiyodun sanırım.belki oraya bacak için filan da gidersen indirimli yapabilriler..konuşmak lazım...

ya bide benim ilk seansım ya tecrübem yok... serena estetik merkezinde bana alex ile lazeri anlatırken, seanstan hemen sonra tertemiz oluyosun cilt yüzeyinde kıl kalmıyo denmişti. ama ben şimdi ilk seansı gördüm fakat hala elime jiletlenmiş hissi gelio.yani sizde nasıl olmuştu? yani cildiniz kaymak gibimi olmuştu yoksa hala jiletlenmiş gibi elinize takılıyomuydu...acil cevaplarınza ihtiyacım var sanki tüyler yanmamış gibi gelio bana (( tedirgin oluyorum tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum...

bana da novarada lazerde tüyler anında dökülüyor ıpl'de 10 gün içinde dökülüyor demişlerdi ama benim lazer tecrübem yok böyle söylediklerinde anında kaymak gibi olacak diye düşünmüştüm. benim de başlamam lazım biran önce.

şuana kadar 4 seans yaptırdım çıkmıo desem yeridir tek tük ve tüğ gibi çıkıyor.medisilmden memnunum işlerinde özenliler ve ilk seanstan itibaren farkı büyük ölçüde gördüm

yok ama dökültükten sonra hakketende öle oluyor. Dökülmesi zaman alabilir...

scedcedu ve founda arkadaşım ; cevaplarınız için tşkler... bende anında kamak gibi olma ümidiyle gitmiştim yani sadece kılkökleri derinin içinde görüncek diye düşünmüştüm :) ama değilmiş demekki..3 gün geçti dökülme yok henüz, 1 haftada dökülmeye başlar dediler.. bekliycem bakalım... :)

Benim 20 gündemi ne döküldü ilkinde yani merak etme dökülüyolar:)

merhaba kızlar
bende düşünüyorum.hatta görüşmelere gidiyorum. ama henüz nerede yaptırmalıyım karar veremedim. çok gecikmekte istemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. özelden de yazabilirsiniz. tavsiyelerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.........

selam canım... benim ilk seanstan sonra (alexle) tamamen temizlenmesi ve kaymak gibi olması 1 ayı buldu diyebilirim. belli bölgelerdeki köklerin gitmesi çok uzun sürdü ben de.. ama o bölgeler benim için ağda da ve jilette de hep sorunlu zaten... onun dışında dökülmeler 1 hafta sonra başlıyor. şimd çektiğinde çok güçlü gibi gelen kökler, kendiliğinden dökülmeye başlıyor. 15 günde normal bir insanda dökülme tam oluyor sanırım.. bir de kasma hiç çekeyim de yok cımbızla bilmem ne gibisinden.. bırak kendi kendine dökülsün.. sadece duşta kese yap normal..

ben de bir yere karar versem de devam etsem (

Ben de çok kararsız kaldım arkadaşlar. Şu an iki merkez arasında karar vermeye çalışıyorum. Klinest ve Serena Estetik. Klinest'in cihazının adı Domino imiş, araştırdım biraz ama bilgi yok malesef internette. Bu cihazla ilgili tecrübesi olan varsa yazabilir mi lütfen?

Bende merak ediyorum benim kaç günde dökülecek ben de normalmiyim anormalmi :) bakalım benimkiler kaç gün direnecek

Evet karar verip devam et bencede de zaman hızla geçiyo...ayda bir yada 2 ayda bir olunca 3 en fazla 4 seans sonra yaz geliyo izmirde. ben de sırf bu yüzden acele ettim.yazın böyle kıl kökleriyle dolaşamam :)))

canım ararken quanta system domino alexandrite diye ararştırırsan bilgi bulursun ben klineste başladım ama ilk seansım tavsiye edecek kadar tecrübe edinemedim henüz.Umarım sende karar verirsin kısa zamanda.karar verene dek kafam çorba olmuştu resmen :)

tavsiye edemem ilk seansım demişsin ama ben şunları merak ediyorum o konuda fikir verebilirsin... mesela ne kadar özenli yaptılar, benim şu an daha önce gittiğim yere devam etmekteki en büyük tereddütüm çok özensiz çalışmaları.. atladıkları bölgeler olduğunu dökülmelerden sonra anladım. kontrol seansı yapmış olmalarına rağmen (ki laf olsun diye yapılan aslında biraz anlamsız bir uygulama) hiç etkilenmeyen ve dökülmeyen bikaç bölge oldu bende. bunun sebebi de belli bir düzen ve özenle atış yapmayıp rastgele yapmış olmalarından dolayı belli bölgeleri atlamış olmalarıydı..

bir diğer konuda kliniğin hijyeni... benim o konuda bir sıkıntım olmadı eski gittiğim yerde. çok kalabalık olmasına rağmen.

tabi yapan kişiler işinin ehli mi acaba? ne kadar zamandır bu işi yapıyorlar. sonra yakmasınlar bizi

bu konularda fikir verirsen yardımcı olursun bize de

Canım tabiki elimden geldiğince paylaşımda bulunmak isterim.Hijyen açısından bence on numara.Onur hanım klinsetin müdürü de çok ilgili.Uygulmayı yapan dilek hanım da özenle yaptı.Bacaklarımı kalemle çizdi ve bölge bölge olunca o şekilde atlama riski olmaz dedi.ama tabiki henüz bi dökülme olmadığı için atlama yapıp yapmadığını bilemiyorum.Çok sakin bir klinik ve çok da nezih bi yer..daha çok estetikle ilgili operasyon ve muayeneler yapılıyo sanırım.

Kontrol için 10 gün sonraya randevu verdileri o zaman daha ayrıntılı yazarım.İyi akşamlar kızlar!!!

bu konuya cevap yazabilmek için üye oldum bu siteye. dün akşamdan beri okudum nerdeyse tümyorumları ama hala tamam işte gideceğim yer budur dediğim bi yer yok :sinifsinif: sadece genital bölge düşünüyorum belki koltuk altı da olabilir ama önceliğim genital bölge. biriniz gerçekten güven versin biyere artık...guclubacismile. %90 falan azalsa birazcık kalsa da sorun etmem yeter ki bu kadar olmasın... delikafadulden

bir de kaça patlar bu iş

Son düzenleme:

evet yurtdışında da böyle yapıolar..fosforlu kalemle çizip atıyolar.O zaman iyidir orası.
Peki aletin yeni mi eskimi olduğu konusunda bir fikrin var mı?

clinicaplus
drdevrimelmas
desabella
likyaestetik
medislim
myraestetik

forumdan çıkardığım 6 yer sositososito:teytey:

evet yurtdışında da böyle yapıolar..fosforlu kalemle çizip atıyolar.O zaman iyidir orası.
Peki aletin yeni mi eskimi olduğu konusunda bir fikrin var mı?

canım makina henüz martta alınmış yepyeni :)) hatta 2 tane alınmış birini aktif olarak kullanıyolar...diğerinin jelatinleri bile üzerinde..merkezdeki tüm cihazları tek tek gösterdi her odayı gezdirdi onur hanım. alex cihazlarının markası domino. 2 çeşit nd yag lazer cihazları da var biri fotona bir, Qswitch..açıkcası cihazlar konusunda içim rahat uygulamanın da ne kadar verimli olduğunu zamanla anlıycam..

Bu arada 2 gündür dökülmeler başladı.Onlar döküldükçe mutlu oluyorum :)))))
Pazartesi de kontrol seansım var...Yine deneyimlerimi aktarırım...

ben izmir'de iki defa medislim'e gittim ilk yaptırdığımda çok memnun kaldım yapan kişi özenli ve ilgiliydi ancak ikinci ekz gittiğimde binada tadilat vardı kalabalıktı biraz özensiz davrandılar kalabalıkken müşteri ilişkilerine çok önem vermeyebiliyorlar uygulama da biraz baştan savmaydı bu yüzden oraya bir daha gitmedim şirinyer'de bir yere gidiyorum iddialı ve adı duyulmuş bir yer olmamasına karşın çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…