Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

bu duyuruyla ilgileniyorum ancak özel mesaj hakkım yok

Ben sibellaya gidiyorum orda da yukarıdaki yazılarda bahsedildiği gibi beyaz kalemle çizim yapıolar ki atlama olmasın.
IPL i tavsiye etmiyorum çünkü bana 1 2 kere tüyler çok ince olduğu için ipl yaptılar ama bi yararını görmedim. Üstelik verdiği acı da cabası

gittiğin yerden memnun musun peki?

şuana kadar 4 seans yaptırdım çıkmıo desem yeridir tek tük ve tüğ gibi çıkıyor.medisilmden memnunum işlerinde özenliler ve ilk seanstan itibaren farkı büyük ölçüde gördüm

cevabın için çok sağol canım..ben de dün medislim de ilk senasıma gittim. komple bacak + genital + koltukaltı.. bakalım nasıl bir sonuç alıcam. ancak açık tenli olmadığım için 14 jul le atış yapıldı. beyaz tenliler için sanırım 16-18 hatta 20 ye kadar çıkılabiliyordur..sen de 4 seans sonunda baya azalma olmuş..ten rengin açık mı ?? keşke ben de aynı şekilde 4-5 seans sonrasında bir fark görebilsem :Saruboceq:

Kızlar benim 5.seansımın üstüne 4 ay geçti genital ve koltuk altında hiç çıkmadı gibi bacaklar var sadece keyfe keder gidicem yani medislim çok iyi memnunum bende

Son düzenleme:
Merhabalar Karşıyaka'da çarşıda karakolun karşısında Novara Kliniği diye bir yer var hastane standartlarında oldukça hijyenik hekim kontrolünde güvenle lazer epilasyon yaptırabileceğiniz bir yer. Bir de artık lazer epilasyon yapan yerlerın klinik olması şartmış, güzellik salonları böyle bir hizmet veremiyecekmiş paylaşmak istedim.

İzmirde doktor olan hemen hemen her yeri aradım..Hepsi bu işin çok ciddi olduğunu ipl gibi kozmetik cihazlar kullanmadıklarını dile getiriyorlar..Ancak randevu almaya kalktığınızda anlıyorsunuz ki uygulamayı doktor hariç herkes yapıyor..Yani uygulamadan önce doktor sizi görür de ayarlamayı yaparsa şanslısınız..Ama İzmir için ötesinde bir hizmet beklemeyin..Sadece Şifayı duydum doktor yapıyor diye orda da maşallah yeni kol bacak yapıyorlar sanki fiyatlar uçuk..Tavsiyem bir gününüzü ayırın gezin yapan yerleri içinize sinene gidin..Şurası iyi şurası kötü diye bir olay yok zaten..Dikkat ettiyseniz her yerde cihazlar aynı..Alex ng yag...Verim alamıyorsanız ya kıl yapınız zayıftır ya da hormonlarınızda sorun vardır..Tek tavsiyem ilgili ve temiz bir yer seçin..

İzmir'de bunu kullanan yer olmadığını biliyorum; Bende araştırmıştım çünki..
Kardeşim, Bodrum'da büyük ihtimalle sizin bahsettiğiniz merkeze gidiyor ve çok memnun.

İğneli epilasyon yönteminin Lazer epilasyon yöntemine nazaran çok daha etkili olduğunu savunan bir uzman olarak, belirttiğiniz hususu yani '' Lazer Epilasyon yönteminin uygulamasını bifiil yapan kaç kozmetik dermatoloji eğitimi almış uzman doktor var acaba sorusunu'' Lazer epilasyona karşı bir slogan olarak kullanmam belki amaçlarıma çok daha uygun olabilirdi. Ama açıkçası, Lazer epilasyon yönteminin doktor gözetiminde yapılması ya da bifiil doktorun kendisi tarafından yapılmasının neticede büyük bir fark yaratacağı anlamında benim de kuşkularım var. Kuşkusuz bu eğitimi almış doktorun safhaları gözlemlemesi çok önemlidir ama bifiil cihazı kullanmasının ne seviyede artı katkısı olabilirki. Buna açıklık getirebilenler olursa kimbilir bende konuyu sloganlaştırabilirim:) Sağlıklı günler dileklerimle.

Ayşe Hanım; iğnelide yüzümüze yaptırsak, iz kalıyormu? Bide kaç seansta sonuç veriyo?
Eskiden yaptıranlardan gördüklerim oluyodu, yüzlerinde iz kalmış ..çok kötü.

founda, soruna net olarak cevabım hayır. Ama detaylı bilgi istersen, iğneli epilasyon forumunda açmış olduğum '' iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı '' başlıklı sayfamda yazarsan cevaplamaya çalışırım. Burada konu başlığını dağıtmak istemem doğrusu. Aysel.

kızlar ya benim 1.seansım 8 ekimdeydi hala tüy çıkmadı gerçi arada atladıkları yerler var dökülmeyen yerler yani. ama çok az.. bi hafta sonra 2. seansım olcak ama hala tüy çıkmadı yine de yaparlarmı acaba? yani burda 1.5 ayda 2 ayda bir gittiğini yazanlar vardı gidince hayır şimdi yaptırmıycam desemmi? acaba kabul ederlermi çünkü 10 seeans satın aldım.yaparlarsa seansım boşa gitmiş gibi gelcek bana...bi akıl verin bana....

kızlar merhaba.aranıza yeni katıldım.bende lazere başlamak istiyorum.karşıyakada başka lazer yapan yerler biliyormusunuz.bide lazer tüm bacak+koltuk altı+genital bölge için düşünüyorum.yaptıranlar fiyatlar hakkında da bilgi verebilirlermi acaba.

aralık ayına kadar kampanya var anladığım kadarıyla.öylemi.aralığa kadar kayıt yaptırırsak bu fiyatmı geçerli olacak.

aslında çıkmasına gerek yok. mesela yurtdışında bir gün öncesinde jiletleyip gidiyorsun. Yani tüylerin gözükmüyor. Büyük ihtimalle seninkiler çıkmış ama cilt yüzeyine ulaşmamış olabilirler. Yinede faydası olur, boşa gitmez.
Bence bu kadar sık attırmak iyi değil yani ışınlar yüzünden. Arası ne kadar açılırsa iyi olur. Korkuyorum zarar vermesinden diyip uzatabilirsin ay sonuna doğru.

canım saol dediğin gibi söyliim bari valla doğru dürüst tüy yok..ama ne rahatlıkmış valla bayıldım..sadece bu rahatlık için bile iyiki yaptımışım diyorum...

karşıyakada novara var çarşı sokağında ben orasıyla görüştüm düşünüyorum ama henüz başlamadım alex, nd ve diode lazer var, tüm vücut seansı 600 diyorlar ama tam pazarlık yapmadık bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum.
epidermise internetten baktım ama pek bilgi bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…