• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

onceden yasemene oyle cok gittim ve oyle cok para doktum ki; sadece bacaklarimda az bir dokulme oldu.
daha sonra karsiyakadaki novara ile gorustum, hatta bir seans gittim. ancak sahibi bana hic sicak gelmedi, siveli konusan saglik personeline guvenemiyorum nedense. calisan elemanlar da cok kibar kizlar degildi.
Medislime gittik esimle birkac seans, o da sakal ustu birkac tuyunu sorun ediyordu ama icerisi afedersiniz ama mezbaha gibi. randevu alıp gidiyorsunuz ama her seferinde bir saat bekleniyor. yogunluk, karmasa. size ait bir kart aciliyor ancak size verilen lazerin derecesi not ediliyor mu pek emin olamadim. siveli saglik personeli-doktor mevzuusu burada da aynı.
klinest sahibi özgür beye daha once birkac kez gitmistim; estetik cerrah oldugundan muayenehanesi daha nezih. laf arasinda epilasyon fiyatini sormustum gayet uygun dediler, ben de once koltukaltı yaptirdim hatta seans sonunda bir de yarim bacak sıkıstırdık boslugu varmis. ben hic fiyat vs. sormadigimdan ve bir de özgür beye guvendigimden oyle tek tek fiyat filan almadim, makinanin ayrintilari konusunda cok didiklemedim. cunku epilasyon yaptirayim diye jiletledigim koltukaltim vardi ve medislimden her halukarda daha iyidir diye dusundum. en azından sakin mekan, kibar kizlar. 125 yarim bacak, az tuy-cok tuy farketmeden 125 diyorlar, benim daha onceki lazer gecmisimden dolayi bir kisim dokulmelerim vardi. sanirim medi az kila daha uygun fiyat veriyor, bilen varsa yazsin lutfen.

simdi 2000i duyunca bir daha gidince ayrintili konusayim dedim.

onceden yasemene oyle cok gittim ve oyle cok para doktum ki; sadece bacaklarimda az bir dokulme oldu.
daha sonra karsiyakadaki novara ile gorustum, hatta bir seans gittim. ancak sahibi bana hic sicak gelmedi, siveli konusan saglik personeline guvenemiyorum nedense. calisan elemanlar da cok kibar kizlar degildi.
Medislime gittik esimle birkac seans, o da sakal ustu birkac tuyunu sorun ediyordu ama icerisi afedersiniz ama mezbaha gibi. randevu alıp gidiyorsunuz ama her seferinde bir saat bekleniyor. yogunluk, karmasa. size ait bir kart aciliyor ancak size verilen lazerin derecesi not ediliyor mu pek emin olamadim. siveli saglik personeli-doktor mevzuusu burada da aynı.
klinest sahibi özgür beye daha once birkac kez gitmistim; estetik cerrah oldugundan muayenehanesi daha nezih. laf arasinda epilasyon fiyatini sormustum gayet uygun dediler, ben de once koltukaltı yaptirdim hatta seans sonunda bir de yarim bacak sıkıstırdık boslugu varmis. ben hic fiyat vs. sormadigimdan ve bir de özgür beye guvendigimden oyle tek tek fiyat filan almadim, makinanin ayrintilari konusunda cok didiklemedim. cunku epilasyon yaptirayim diye jiletledigim koltukaltim vardi ve medislimden her halukarda daha iyidir diye dusundum. en azından sakin mekan, kibar kizlar. 125 yarim bacak, az tuy-cok tuy farketmeden 125 diyorlar, benim daha onceki lazer gecmisimden dolayi bir kisim dokulmelerim vardi. sanirim medi az kila daha uygun fiyat veriyor, bilen varsa yazsin lutfen.

simdi 2000i duyunca bir daha gidince ayrintili konusayim dedim.

Eğer yarım bacak oysa çok çok iyi bir fiyat..Medide 240 ama düzenli gidersen ilerleyen zamanlarda indirim yapıyolar. Ama bu kadar indirmezler ordada. Benim de orda en sinir olduğum şey aceleye getirip yarım yamalak yapmaları, hatta kontrol seansına bile gitseniz öyle..Bende değiştiricem artık!!!

özkanlar'da gözde güzellik var onların cihazi bu meşhur ütüleme epilasyon teknolojisi olan cihazlardan. kuzenim orda giriyor lazer epilasyona. isteyenlere duyurulur.

Kızlar grupfnide 4 seans genital-koltuk altı kampanya yapmış, 680 değil 68 Tl.İzmirde bornovada elin epilasyon diye bir yer, giden var mı oraya nasıl bir yer?

özkanlar'da gözde güzellik var onların cihazi bu meşhur ütüleme epilasyon teknolojisi olan cihazlardan. kuzenim orda giriyor lazer epilasyona. isteyenlere duyurulur.

evet kızlar bu yeri bende araştırma yaparken bulmuştum fiyatını da yazayım 1750 tl..bitene kadar... ama bu cihaz shr spa. ama tür olarak ıpl bu makina, aklınızda olsun...

gumushum;

iplde iyi makina bulursan oda iyi bir yontemdir ucuz cin cihazlariyla karistirmayin gercek ipl cihazlarini.

merhaba emotionleon,bende desabella ya yeni başladım nd yag lazere,sormka istediğim desabelladan memnun kaldın mı benim kafamda soru işaretleri varda

meltem desebellanın fiyatları nasıl? bölge olarak ve kampanya varmı hani toplu anlaşırsan ??

ben bayramdan bikaç gün önce gidip konuşup anlaştım Founda,nakit ödeme yaptım 1700tl 6+2 seans tüm vücut.İlk seansıma gittim henüz çok yeni,gidip memnun kalan var mı merak ediyorum açıkçası.Başladık bir kere hayırlısı olsun diyorum,seanslar ilerledikçe tüylerdeki gidişat nasıl paylaşırım hepsini

ben bayramdan bikaç gün önce gidip konuşup anlaştım Founda,nakit ödeme yaptım 1700tl 6+2 seans tüm vücut.İlk seansıma gittim henüz çok yeni,gidip memnun kalan var mı merak ediyorum açıkçası.Başladık bir kere hayırlısı olsun diyorum,seanslar ilerledikçe tüylerdeki gidişat nasıl paylaşırım hepsini

Tüm seanstan kastın hangi bölgeler peki? İyimiş fiyat

tüm bacak+genital+koltuk altı.Bana da iyi geldi fiyat ya bakalım hayırlısı olsun umarım kurtulurum şu tüylerden artık =))

Arkadaşlar size kısa bi sorum olucak?
İnce tüyler için ND-yağ mı Alex mi??? Bide NDyağ Lyra mı Fotona mı? Farkı neki? Hangisi daha etkili?

tekrar meraba kızlar.. gerçi bu başlığa ne zamandır yazılmamış... dün ilk seansım için klineste gittim.alexle işlem yapıldı.çok fazla acımadı.yani ağdada çektiğim acının yanında 5de 1 diyebilirim.ama en komiği yanık tüy kokusu :)))) birde ilk olduğu için düşük çalıştıklarını söylediler.10 gün sonra kontrole gidicem.uygulamayı yapan dilek hanım çok şeker ve sıcakkanlı biri yanında çok rahat ettim.klinestin müdürü onur hanım da zaten sürekli kontrole geldi.bacaklarımda çok fazla değil ama özel bölgede biraz kızarma oluştu ve sabah baktığımda geçmişti.şimdi heyecanla dökülmelerini bekliycem.

birde kese yada lif yapıyomusunuz yapıyosanız kaç gün sonra yapıyosunuz? deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorumm ;)

Back