ZMİR KARŞIYAKA MISS ELITE DE 3 SEANS TAM VÜCUT EPİLASYONU 1400 TL YERINE 250TL ye satıyorum. BU BİR GRUPONİ FIRSATIDIR. 3 ADET ALMIŞTIM, BİR ARKADAŞIM KULLANMAYACAGINI BELİRTMESİ ÜZERİNE SATIYORUM. BU AVANTAJI KAÇIRMAYIN. İLK SEANSINA GEÇEN HAFTASONU GİTTİM ÇOK OLUMLU. IPL yöntemi ile. AĞDA FİYATINA 3 SEANS EPİLASYON. ALMANIZ HALİNDE MAİLİME GELEN FIRSAT KUPONUNU SİZE MAİL YOLU İLE GÖNDERECEĞİM. BÖYLECE KULLANABİLECEKSİNİZ. MISS ELITE ICIN GOOGLE DA ARAYIN SAYFASI ÇIKIYOR HEMEN. INCELEYIN DERİM...
Detaylar
Bayanların en büyük problemlerinden biri olan tüy sorunu, grupfoni fırsatı ile artık çözüme kavuşuyor. Miss Elite’de 3 seans genital bölge, tüm bacak ve koltuk altı epilasyon uygulaması, grupfoni’nin bugünkü fırsatı
Bu kampanya 25 Eylül 2010 – 25 Şubat 2011 tarihleri arasındaki 5 aylık süre boyunca geçerlidir.
3 seanslık epilasyon uygulaması bu 5 aylık süre içerisinde tamamlanacaktır.
Bu fırsattan Pazar günü hariç haftanın her günü 08:30 ve 20:00 saatleri arasında yararlanabilirsiniz.
Bu fırsattan sadece bayanlar faydalanabilmektedir.
Miss Elite fırsatından nasıl yararlanacaksınız;
Satın almış olduğunuz fırsat kuponu, satın alma işlemini tamamlamanızın ardından ve günün fırsatının gerçekleşmesinden hemen sonra email yoluyla tarafınıza gönderilecek. (BU MAİLİ BEN SİZE ATACAGIM) Kampanyanın geçerlilik tarihleri arasında işletmeye gittiğinizde, email yoluyla size gönderilmiş olan fırsat kupon no’sunu ilgili kişiye bildirmeniz yeterli olacak.
bu duyuruyla ilgileniyorum ancak özel mesaj hakkım yok