evet şuan 12 seansta ,((benimkiler tüy şeklindeydi.).Bazen hiç başlamasamaydım diye düşünüyorum.Şimdi bıraksam traş edildiğinde eski görünümüne alırmı ki.Sizce ne yapmalıyım?Canım yüz en zor bölge deniyor her zaman benimkiler resmen kıldı hormon bozukluğuda vardı bende Pko... Ama kalanlar tüy tüy ve beni rahatsız etmiyor...
Yani yüz bölgesi baya sabır istiyor canım..12 seans mı gittiniz ben anlamadım?
Bekletme oluyor haklısın cok yogun bır yer medıslım ama ben sonuç alayımda gerısı onemlı degıl agda yaparken cektıgım ezıyetlerı dusunuyorumda sımdı ohhh dıyorum...
tüy ince ama yüz bölgesi biraz uzunduCanım keşke baslamasaydın o zaman madem tüymüş...Muhtemelen eskisinden daha beter olma ıhtımalı yoktur ama bır uzmana danıssan daha ıyı olur sanırım.Benim gercekten ıhtıyacım oldugu ıcın yaptırmıstım:)
clinic a plus özgörkeylerin baya kaliteli bi yer alsancakta,ama hepsinden aşırı pahalı,bizzat ziyaret ettim arkadaşım... ve sadece diod lazer yapıyorlar söyleyeyim.
ben desabellaya başladım,paket fiyat var ve 10 seans.ilk seansım oldu,fiyatlar gayet iyi ve kaliteli temiz bir yer.ilk seansım olduğu için daha başka yorum sonra yapacağım inşallah....
bende arkadaş gibi sadece lazerli epilasyon için üye oldum.manisada oturuyorum fakat en yakın izmir olduğundan oraya gidicem 2 yer vardı kafamda novara ve medslim ama novarayı kesinlikle eledim malum yorumlar:) resmen parasıyla reizl olmuş gidenler;( medslim düşünüyorum duyguege hanım yorumlarınızı okudum siz gayet memnunsunuz bizlere bu konuda yardımcı olabilirmisiniz???birde arkadaş demişki medslime giden biri odada işlem olurken 2 -3 kişide izliyormuş bu beni geri adım atmaya itti;((( malum bizler bekarız ve bu durumdan baya utanıyoruz kaldıki ben o acı ve utanç içinde karşımdaki 2-3 kişinin beni izlemesine katlanamam;( cvplarınızı bekliyorum. Çok üzgünüm çoook
Canım benim öyle şey olur mu:)))seni yanlız odaya alıyolar. Sadece yapan kişiyle sen oluyosun. O konuda hiç endişen olmasın. Ama medislim beni gerçekten düşündürüyor. Bence bilerek seansları uzatıyolar. Ben bu kanıya vardım. Yani kimsenin günahınıda almak istemem ama memnun değilim açıkçası. Siz gittiğinizde 2. seanstan itibaren atış seviyesini yükselttirin. Onlar 16yla başlayıp 22ye kdr çıkıyolarMIŞ, ileriki seanslarda ama... Neden 2. seansta yüksek atmıyolar bilmiyorum.
Yinede izmirde en iyisi orası gibi duruyor, fiyat ve hizmet beraber düşünürsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?