Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

Arkadaşım bu fiyat çok ucuz değilmi??? Çok ilginç. Yani baya iyi bir fiyata anlaşmışsın. Daha önce orda yaptırıpta sonuç alan var mı?

Arkadaşlar Nd mi Alex mi bende kararsızım. Çünkü Nd sanırım ince tüyleri görüyor ve benimde kollarımdaki ince hep. Ne yapsam değiştirsem mi aleti?
Bi fikir lütfen.

Son düzenleme:
nd yag alex hem yakıo hem sarartıo sararanları görmüo esmer tenliyim ona ragmen ii sonuç almaya başladım bugün rötüşa gittim kız gerek olmadığını boşuna seans yakmak istemedi ki cidden % 40 gitti banada ilk başta ucuz geldi sonra tüm işlemi bi defa yaptırsam 900 den aşağı deil sonuçta 8 seans yani param boşa gitmicek bilmiom sonra ne olur ama şimdi gayet memnunum dediğim gibi ilgililer paket mesala bnm ona ragmen ilgililer sorularıma cvp veriolar başlarında savmaya çalışmıolar

Teşekkür ederim sili..pek tek seans alsan kaça gelirki bi fikrin var mı? Yada 4 seans alsak 700 mü olur?

zannetmiyorum ben kampanyadan yararlanmıştım aynı paket şimdi 1800 2000 arasında bi konuş tek seans yine 800 civarıdır die tahmin ediom

Kızlar desabellada koltukaltı ne kadar bileniniz var mı?Bir de güzel bir yer mi desabella?

Özelden msj yazamamak gerçekten çok kötü 50 msj aşağı indirlmeli bence duyguege hanım özellikle size yazıyorum umarım görürsünüz:) medislime sonunda karar verdim 2 kişi gidicez ama fiyatta takıldık bu konuda yardımcı olabilcek var mıdır yada gidenler ne kadara yaptırıyor bana özelden yazabilir misiniz?

Ben oyle düşünmüyorum, tanıdığım bi kaç kişiden dolayı bana da standart dendi ama,gene de ilk randevumu aldım,cevap için saol :)

Evet fiyatlar standart değil arkadaşlar sanırım kıl yapısına alana göre değişiyor...
Gmzsrdr arkadaşım bence önceden bir gidin fiyat alın ben diğer yerlerden daha uygun fiyat alaır bilirsiniz diye düşünüyorum..
Sena Hanım var orda çok yardımcı oluyor fiyat konusunda canım...

Medislimde fiyatlar standart:S nasıl yani değil? Benim çenem sakal gibi değil.Ama sakal gibi olanlarla aynı fiyatı alıyorlar.Çene 36 tl.:S

Ben tüm vücuttan bahsediyorum arkadasım büyük rakamlardan:1closedeyes: Çenede elbet yapmıcak zaten 36 ytl diyorsun,vücut deyince 600 700 tl gibi fiyatlar söz konusu

arkadaşım medisilime genital ve k.altı gidiyor seans ücreti 490 ödüyor,ama oda orayı değiştirecek. alexandrite ve pahalı çünkü...

Ben tüm vücuttan bahsediyorum arkadasım büyük rakamlardan:1closedeyes: Çenede elbet yapmıcak zaten 36 ytl diyorsun,vücut deyince 600 700 tl gibi fiyatlar söz konusu

Hah şimdi sevindim dedim noluyoruzzz...Ben habire aynı fiyat:)

arkadaşım medisilime genital ve k.altı gidiyor seans ücreti 490 ödüyor,ama oda orayı değiştirecek. alexandrite ve pahalı çünkü...

Alex daha iyi değil mi? Ne olabiliyor daha iyi var mı? bilmiyorum ben :1no2:

Bi dk sadece bu 2 bölgeyemi seans başı 490 ödüyor. Nası yaa:S:S Çok pahalı değilmi. Yoksa bizi lazer diye kandırıyorlar mı?

Medslime başladım duyguege hanım, doğru bi karar verdiğimi düşüyorum şu an ama bakalım hayrlısı,slmınızı söyledi sena hanıma:)

Canım hayırlı uğurlu olsun ben çok memnunum umarım sende öyle olursun...Sevgiler...

arkadaşlar merhaba. ben hatay/noktada esterella estetik merkezi diye bir yere gitmiştim koltukaltı için. 6 seans gittim. Paket yani sınırsız fiyatları. önemli ölçüde azaldı. şimdi genital bölge için gidicem. aslında aynı yere devam edecektim ama yazdıklarınızı okuyunca kafam karıştı. desabella'ya gidenler sonuçları hakkında bilgi verebilirler mi? bu hafta içi karar verip başlamayı düşünüyorum.
bide evlilik için 6 ayım kaldı, en azından büyük bir kısmı gitsin de , sonra uğraşmak gerçekten zor olur :)

Merhaba duygu hanım;
Forumda yüz epilasyon konusunda deneyiminiz olduğunu okudum:Bende medslime yüz epilasyonuna gidiyorum.Şuan 12 seanstayımi bir tane kontrol seansı yapıldı.Ne kadar sürcek dediğim de tam bir cevap alamıyorum, değişir diyorlar.bu belirsizlik çok kötü.
kaydirigubbakcemile3yerimsenibenEsmer tenliyim tüylerim çok koyu değil;Sizde gitmiştiniz sizin kaç seans sürdü.
İlk başladığım halinden çok kötü olcak diye tedirgin oldum ;bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…