Özelden msj yazamamak gerçekten çok kötü 50 msj aşağı indirlmeli bence duyguege hanım özellikle size yazıyorum umarım görürsünüz:) medislime sonunda karar verdim 2 kişi gidicez ama fiyatta takıldık bu konuda yardımcı olabilcek var mıdır yada gidenler ne kadara yaptırıyor bana özelden yazabilir misiniz?[
2 seanstır medslime gidiyorum. fiyatları standart. yani mailde gönderilenin aynısı. ben koltuk altına 50, genital 120, göbek 32 veriyorum. tabi bunlar peşin fiyatları.
Ben tüm vücuttan bahsediyorum arkadasım büyük rakamlardan:1closedeyes: Çenede elbet yapmıcak zaten 36 ytl diyorsun,vücut deyince 600 700 tl gibi fiyatlar söz konusu
arkadaşım medisilime genital ve k.altı gidiyor seans ücreti 490 ödüyor,ama oda orayı değiştirecek. alexandrite ve pahalı çünkü...
arkadaşım medisilime genital ve k.altı gidiyor seans ücreti 490 ödüyor,ama oda orayı değiştirecek. alexandrite ve pahalı çünkü...
Evet fiyatlar standart değil arkadaşlar sanırım kıl yapısına alana göre değişiyor...
Gmzsrdr arkadaşım bence önceden bir gidin fiyat alın ben diğer yerlerden daha uygun fiyat alaır bilirsiniz diye düşünüyorum..
Sena Hanım var orda çok yardımcı oluyor fiyat konusunda canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?