Zaten eşim kesinlikle izin vermez bunu yapan kadın uzmanlar varken gerek olmadığını düşünür..Devrim Elmas çok iyi olsada bu konudaki hassasiyetimden dolayı gitmem yani anlıcağınız..
Valla benim eşim yok ama benim eşimde izin vermezdi herhal=)) türk erkeği hehe
Devrim Elmasta mı bitmişti sizin yüz? tamamen? fiyatı nasıl oranın?
Benim biteli 2.5 yıl oldu şuanki fiyatlar nasıl bilmiyorum benim zamanımda lazer çok pahalıydı dolar üzerinden sadece çene ve bıyık bölgesi 100 dolardı..
Hmmm artık o kadar yoktur sanırım.Ben eğer medislimde bitiremezsem devrim elması deneyeceğim 1-2 seans.
Sen yüz bölgesi için mi gidiyorsun medislime?Yalnız kesinlikle %100 bitmedi benim yüzüm ufak tefek var ama rahatsız edici boyutta değil..
dr devrim elmasta loungpulsed nd yag mevcut,fiyat için ön bilgi almak istedim telefonda ama görevli bayan telefonda fiyat vermemek için direndi,illaki ayaklarına gideceğiz,sonuçta ön bilgi almak istedim hazırlıklı olup parayla gideriz o ilk görüşmede anlaşırız belki anlamıyorum şu illaki gelin demelerini!!!
devrim elmas,izmir alsancakta,bölge bölge ve seans seans ücret alıyormuş,burda bir arkadaş başladı,ama cevap gelmedi,nasıl nekadar ücret,ilk seanstan memnun kaldı mı?
off koskoca izmirde başka ndyag lazer yapan yer bulamadımmmmm....
ben de medislim e gidiyorum 3.seansıma gittim her şey güzel fakat titiz çalışmıyorlar konusuna şu noktada katılabilirim : bacağımda kontrol seansından sonra bile öbek öbek kalan tüyler var sonuçta onlar benim seans süremi uzatıcak ve boşuna tekrar para ödicem o yüzden şuanda kara kara düşünüyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?