Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

Ayh bende hoşlanmazdım valla=)) Yani ne biliim hem tüy olayı hem orası.

Zaten eşim kesinlikle izin vermez bunu yapan kadın uzmanlar varken gerek olmadığını düşünür..Devrim Elmas çok iyi olsada bu konudaki hassasiyetimden dolayı gitmem yani anlıcağınız..

Zaten eşim kesinlikle izin vermez bunu yapan kadın uzmanlar varken gerek olmadığını düşünür..Devrim Elmas çok iyi olsada bu konudaki hassasiyetimden dolayı gitmem yani anlıcağınız..

Valla benim eşim yok ama benim eşimde izin vermezdi herhal=)) türk erkeği hehe

Devrim Elmasta mı bitmişti sizin yüz? tamamen? fiyatı nasıl oranın?

Valla benim eşim yok ama benim eşimde izin vermezdi herhal=)) türk erkeği hehe

Devrim Elmasta mı bitmişti sizin yüz? tamamen? fiyatı nasıl oranın?

Benim biteli 2.5 yıl oldu şuanki fiyatlar nasıl bilmiyorum benim zamanımda lazer çok pahalıydı dolar üzerinden sadece çene ve bıyık bölgesi 100 dolardı..

Benim biteli 2.5 yıl oldu şuanki fiyatlar nasıl bilmiyorum benim zamanımda lazer çok pahalıydı dolar üzerinden sadece çene ve bıyık bölgesi 100 dolardı..

Hmmm artık o kadar yoktur sanırım.Ben eğer medislimde bitiremezsem devrim elması deneyeceğim 1-2 seans.

Hmmm artık o kadar yoktur sanırım.Ben eğer medislimde bitiremezsem devrim elması deneyeceğim 1-2 seans.

Sen yüz bölgesi için mi gidiyorsun medislime?Yalnız kesinlikle %100 bitmedi benim yüzüm ufak tefek var ama rahatsız edici boyutta değil..

Sen yüz bölgesi için mi gidiyorsun medislime?Yalnız kesinlikle %100 bitmedi benim yüzüm ufak tefek var ama rahatsız edici boyutta değil..

Evet çene ve favori için gidiyorum.Favorim kötüydü siyahtı.Ala ala o hale getirmiştim ama çenem siyah değildi rahatsız olduğum için çeneyi de istedim.10.seansımdayım favorilerden rahatsız değillim ama çene canımı sıkıyor=) Çünkü çoğaldı.Ama ben kaşındım galiba

Yüz en zor biten bölgelerden demişlerdi bende uzun aralıklarla olmasına rağmen baya uzun gittim..

bugün devrim elmasla nihayet görüşebildim ama fiyatları cazip gelmedi açıkçası;

k.altı,bikini(genital değil) bacak,yarım kol : 600 lira. seans seans ücretlendirme var nakitte de indirim yok,bu çok tuhaf... yani seans seans ödeme yapmalıymışsınız ve 4 değilde en az 5-6 seans gerekli dedi devrim elmas...

bu bölgelere ilave genital ile birlikte toplam, seans ücreti 750 lira,

yani en az 4 seans gitsek, en az 3.000 lira ve dahası...çok cazip gelmedi açıkçası sens seans...

bu arada izmirde nd yag uygulama yapan biryer daha keşfettim kızlarrr,nasıl burda duymadımmm;

esmira, oda devrim elmasla aynı caddedede kordonda, nette sayfası mevcut,ziyaret ettim gayet iyi bir yer,fiyatlarıda ii,

k.altı,genital bacak, kol= 2.500 lira ve 6 seans hatta bitmezse ücretsiz seans devam,ayrıca ilk sean sonrası(15 gün sonra) kontrol rötuş yani içersinde. bana burası cazip geldi,cihazlarıda ii,deka marka italyan sanırım soğutuculu,deka diye yazarsanız cihazı görürsünüz (deka hp nd yag)

myra ile anlaşmıştım, aynı bölgeler 2.ooo lra ama 4 seans, burdada ek seans gerekecek aslında fiyatları birbirine çok yakın olmuş oluyor, myrada cihaz lyra i ndyag. devrim elmas da en ii benimkisi deyip durdu:) rekabet işte..:)

myra ve esmira arasında kararsızızm açıkçası...off ne yapsammm....?

canım desabella var alsancakta nettede araştırdın mı çıkıyor nd yağ uygulayan ve fiyatlarıda çok uygun paket fiyatları var hemde bitene kadar ben 1. seansıma başladım hemde çok memnun kaldım özlem hanım herşeyimle ilgileniyor sagolsun bilginize...

not: yukarda bahsettigin fiyatlardan biraz daha düşük şöle 600 tl kadarcık :) benden tüyo

Son düzenleme:
canım bende devrim elmas a başladım alt bacak, bikini, kol altı 300 e anlaştım, çenemde ki kıllar için ücretsiz işlem yapıyor. işlemi de kendisi yapıyor , içim çok rahat.
hihoyyyt

Bende medislimden artık iyice sıkıldım. Titiz çalışmıyorlar yaptıkları işte. Bilmiorum en son baya para verdim.
Ve şimdi burdaki fiyatlara bakınca kazıklanmışım gibi geldi: (
Cidden başka yere gidipte sonuç alan var mı??

ben de medislim e gidiyorum 3.seansıma gittim her şey güzel fakat titiz çalışmıyorlar konusuna şu noktada katılabilirim : bacağımda kontrol seansından sonra bile öbek öbek kalan tüyler var sonuçta onlar benim seans süremi uzatıcak ve boşuna tekrar para ödicem o yüzden şuanda kara kara düşünüyorum :S

eveeeeet kızlar,bukadar araştırıp beklememde sıkılmamda varmış bir hayır.bugün tam bir secret yaşadım:)yada kuantum felsefesi:):):)
bahsettiğim merkezlerde kararsız kalmıştım ve bugün notlarım önümde ,randevu almak için düşünürken( can sıkıntısı ve bir sürü maddi manevi soru işaretleri ile tabii) telefonum çaldı,arayan uzun süredir görüşmediğim kız arkadaşım,evet bunu paylaşmak istiyorum çok komik:) neyse muhabbet ederken lazerden açıldı konu,oda medisilm de başlamış fiyatlardan şikayetçi,bilinçli olduğumu anlayınca bu konu hakkında baya bi konuştuk... arkadaşımla uzun süredir görüşmüyorduk,Tanrı sanki bunun için aratmış

medsilimde k.altı bikiniye 490 veriyormuş,ordada seans seans,daha ilk seansında,kararsız hala.
medisilim içime manevi olarak da (ziyaret ettim ya orayı) hiç içime sinmemişti.ama o arkadaşımın başka arkadaşı yukarda da asya helin'in bahsettiği gibi desabella ya gidiyormuş 5.seans olmuş ve gayet ii sonuç almış maddi manevi memnun kalmış yani.sitesinide inceleyebilirsiniz gayet ii bir yeer.

randevumu aldım,kesin başlıyorum artıları okadar çokk ki..;

geçici kampanya var,tüm vücut 1.700 taksitte var ayrıca 10 taksit,nakittede indirim.
hem de 8 seans + kontrol rötuşları 2 kez,yani 10 seans.
müthiş derim ben çünkü nd yag,lyra i cihaz,randevu alırken bayanda bilinçliliğimi,sorularımla anlayıp şaşırdı hatta:) çok iyi derim ben,hadi hayırlısı...

medislime başlayan arkadaşımı arayıp teşekkür ettim paylaşım için oda bu kampanyaya şaşırdı bu ay medisilimi bırakıp gelecek,diğer arkadaşından da birebir sonucu tavsiyeleri aldı sonuçta.
medisilim hakkında ki ziyaret sonrası (amale gibi kalabalıkta ilgisizce 'açıklama yapılmaksızın'ilgilenilmeksizin,sadece forum doldurmak için dk.larca bekletilmiştimmm,küçücük yerde,ayaktaa.2.dünya savaşında sabun olacak masumlar gibi) ve önceki yorumlarım da nekadar haklı olduğumu gördüm!

Son düzenleme:
ve artık aldanmamak,bilinçlenmek ve bilinçlendirmek adına,lazer yaptırıyorum derken hangi lazer olduğıunu(nd yag mı alex mi ıpl mi)bunları lütfen yazmalıyız.merkezleri ve fiyatları da!!!

Aynen arkadaşım benimde demek istediğim buydu...Benden bundan şikayetçiyim..Sözde bikini bölgesi yaptırdım ama hiiç atmamış ki. Yani fazla müşteri almak için acele ediyolar sonra böle oluyor. Bende de öbek öbek duruyor.
Valla son bi kez daha gidicem ve söylicem eğer baktım sonuç aynı değiştiricem.
Hem fiyatta pahalı.

desabella alsancakta,sitesi mevcut, nd yag lazer (lyra i)marka.jelli oluyor sanırım, myra salonunda da o cihaz var,dr.larda genelde var. medislimdeki ndyag ve alex karışık cihaz sanırım,ama medislimde hep alexandrite yapılıyor nedensee! siz alexmi yaptınız ve kaçıncı seans oldu?

slm kızlar ben de desabella ya başladım peşin 1400 8 seans k altı genital ve tüm bacak nd yağ kullanıyolar ilgileniolar ilk seansı gittim 20 gün oldu ve baya dmküldü ve hala dökülmeye devam edio şuan memnunum çok ta ilgileniolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…