Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

kızlar size emla yi nasıl kullandığımı anlatiyim çünkü bende çok ise yarıyor..
şimdiiiiiii emlayi aldığınızda 5 tüp fln çıkıyor icinden,hemen hemen uç tüp sürüyorum ben,yani bol bol suruceksiniz,yedirmiyceksiz nemlendirici gibi :) beyaz beyaz kalsın:) krem sürme işlemi bittikten sonra bildiginiz strec filmi alıyorsunuz ve emlayi sürdüğünüz yeri bir güzel strecliyorsunuz :) paketliyorsunuz bir nevi kendinizi :) genelde genitale uygulandığı için paketlemek biraz zor oluyor ama oluyor :))) en dar kilotumu da giydim miiiii miiisssss gibi paketleniyorum :))) haa yalnizz bu işlemi 1 saat önce bitirmiş halletmiş,paketlenmis olacaksınız:) mesela randevu 12 de sizin bu emla işleminin saat 11 de bitmiş olması lazım:) 1 saat öyle durucak krem..
ben bu sekilde yapıyorum ve baya uyuşuyor..

yok artık CADIARZU daha neler

yok artık CADIARZU daha neler

e herhalde yani siz ne sandiniz?sürdüğün an uyuşacak falan mı :)) zaten uyuşuyor dıyorsak öyle ameliyata girecek gibi uyuşmuyor :))) sıfır his değil yani :)) böyle bir beklentisi olan varsa bastan soyliyim :) öyle kessen de hissetmem kadar değil :))

ne bileyim o kadar uğraşacağıma en fazla 2 dk acısına dayanırım diye düşünüyorum. baya zahmetli bir iş o bakımdan:))

çok komik:) ama emlanın çok iyi uyuşturmadığını bende duydum.en azından ilk seanslarda gerekli gibi,sonra belki alışırız.

Emlaya gerek olduğunu düşünmüyorum ya da benim canım tatlı değil..3 seanstır gidiyorum tamam acımıyor diyemem ama dayanılmayacak acılar değil...

Merhaba,
Likyayı hiçbir konuda tavsiye etmem.Gidip boşuna para kaptırmayın.Yer merkezi, ortam sözde sosyetik ama hizmet kalitesi ve alınan sonuç sıfır.Zarar da görebilirsiniz.

Epilasyonda Janine'ni deneyen varsa bu konuda yorumlarını aktarabilir mi bize?

izmir şifa hastanesine giden var mı aranızda? çok acil ihtiyacım var?
ve sizce hastane bu iş için daha emin değil mi?
değerli bilgileriniz bekliyorum...

merhaba,ben şifa hastanesi konusunda sizden bilgi almak istiyorumda,ne zaman gittiniz,izmir şifa hastanesine ? çankayada olanı değil mi? benimde çene altımda sorun var,özel bir yere gidecekdim "alsancak estetik güzellik merkezi" diye bir yer, sonra vazgeçdim hastaneye gitmeye karar verdim. lazerden memnun musunuz? ağrı oldu mu ve hangi bölgeye yaptınız?
vereceğiniz değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim. saygılar...

medislmi tavsiye eden arkadaşlara inanamıyorum.ben özel bölgeyi yaptırdım.4-5 seansta kesin biter çok uygun bir bölge dediler.4 seans bitti her seanstan sonra 1 ay temizdi çıkıncada az az çıkıyordu diğer seansa gidiyordum gene temiz.zannettimki sizin gibi azaldı bitti.4.seans sonunda bitti diye düşündüm ve 2-3 ay ara verdim.eskisi gibi aynı uzun uzun ve sık çıktı.bin pişman oldum okdr para verdim diye tekrar devam ediyorum ve 5.seansımada gittim geçen gün. ve daha kimbilir kaç seans gidicem ve biteceğinide hiiiiiç sanmıyorum.bence bitme garantili olanlar en iyisi.varmı önereceğiniz biyer?

Merhaba, bende epilasyon yaptırmadan önce forumu okuyup durmuştum. Öncelikle Elin Epilasyona gittim bitme garantili diyordu ama 8 seansın parasını peşin istiyordu içime sinmedi bu yüzden.. Belki acısına dayanamam gidemem niye peşin ödeym ki?? Sonra alsancakta medslime gittim ilk görüşmeye gittiğim gün öyle bir kalabalık vardı ki nereye geldim ben dedim ama baya ilgili davrandılar hem bu kadar kişi geliyorsa bi bildikleri vardır dedim.. genital bölgeye 1. seansımı oldum tüylerde azalma var oldukça ama yeniden çıkarmı bilemiyorum.. bekleyip seanslar ilerledikçe görcem artık.. Ama benden lazer yaptıracaklara tavsiye kesinlikle bitirme garantili diye peşin para ödemesinler, belki bir sorun olur gidemezler acı duyarlılığı fazladır..vb dikkat etsinler..

Medislime gidenler arasında ilk olarak böyle şikayet okuyorum arkadaşım hormonlarına baktırdın mı belki hormonal bir sorundur ben 3.seansımın üzerine 3 ay geçti ve hala tek tük bütün bölgeler..5 martta 3.ay doldu düşün ve daha bekliyorum..2 3 ay ara verdim diyorsun ve hepsi çıkmış çok şaşırdım doğrusu..Normalde zaten 3 seanstan sonra lazer aralıkları en az 3 ay oluyor..Hatta burdaki doktor bayandanda aynı tavsiyeyi aldım.4 aya kadar bekliyebilirsin dedi ve galiba bu süreç 4 aya kadarda uzayacak..

Ben de Medislime gidiyorum, 2 seans oldu ama gözle görülür bi azalma ve incelme var bacaklarda.. Ben de kısa zamanda bitmesini umuyorum, ama yazın ara vermek gerekecek herhalde..

hormonal hiçbir problemim yok kontrol ettirdim.dediğim gibi azalır gibi olmasına rağmen 2ay bekleyince aynen uzadı.ayrıca seans aralarını kesinlikle uzatmıyorlar 6 haftada bir dediler kaçıncı seans olsada.

Ben lazerle yüzümü bitirdim... Bu konuda tecrübeliyim ve seans aralıkları 5 6 aya kadar bile uzuyor...Ayni şekilde medislimdende bu bilgiyi verdiler..Hatta 1 hafta önce aradım 3 ay oldu dedim tamamen uzayınca gelirsin dedi..6 haftada olmayan tüylerime gidemeceğime göre...
Ayrıca burda sürekli bulunan Dr.JldBycn Hanım tam tersi 3.seansta 3 aydan önce gidilmemesi gerektiğini söylüyor aynı şeyi medislim banada söyledi...

Ben de Medislime gidiyorum, 2 seans oldu ama gözle görülür bi azalma ve incelme var bacaklarda.. Ben de kısa zamanda bitmesini umuyorum, ama yazın ara vermek gerekecek herhalde..

Canım tarih aralığını ayarlarsan 2 seans gitmişin zaten 3 seanstan sonra süreç uzuyor tam Mayıs falan olsa çok rahat edersin..
Ben Mart sonunda gidicem 4.seansıma tam 4 ay olmuş olucak..Bir dört ay daha gitmezsem koca yazı devirmiş olucam:lepi:

nocaraya sakın ola gitmeyin arkadaşlar bu kadar alakasız bir yer gormedım,yananlar cok duydum ztn orada,bu epılasyon ısı nASıl bu kadar kontrolsuz oluyor zaten anlamıyorum.Bir zamanlar bı yazı okumustum kıl sorunu cozme konusunda lazer eplasyon amerıkada sayılmıyormus yanı tamamen sorunu cozecegıne ınanmıyorlarmıs,6ay da bır back-up seanslar olması gerekırmıs tam werım alındıgında.

son zamanlardaki başaka araştırmalarımı da paylaşmak istiyorum,

şifa hastanesinde bayraklı şubesinde nd yag lazer var diye biliyorum diğer şubede alexsandirte.fiyatlarda sanırım diğer yerlere görefazla.isim olduğu için düşünüyorum.

internette çağdaş estetik'e çok rastlamıştım ve alsancaktayken buraya da uğrayıp danışmak istedim,nede olsa nd yap yaptıracaktım ve son demlerimi değerlendirmek istedim.kıbrıs şehitleri başında çağdaş esteriği ziyeret ettim bayanla görüştüm,burada diod lazer mevcut,ince tüğlerdeiyi sonuç verdiğini suydum,yeni bir sistem,bence önce merkezlerden önce uygulamalar araştırılmalı. burda fiyatlaroldukça yüksek geldi açıkçası,burayada çekinmeden yazmak istiyorum çünkü diğer yerlerden bariz bişekilde fark var.
yarım kol, genital, koltuk altı bacak uygulama da paket ücret yok,seans seans ücretlendirme varbahsettiğim bölgelerin toplamı tek seansı yani 1.000 lira oldukça fazla geldi bana ,bir çok yeri araştıran biri olarak. verdiğim bu fiyat sadece birseans,

aynı yerde kıbrıs şehitleri yanı sevinç pastanesi skoğaı ali çetinkaya bulvarı yani burada da nutra diye bir yere uğradım,buradada alexsandrtie lazer var,fiyat için diğer şubeye yönlendirdi,bu bile can sıkıcı, bana kesin bişey söylenmedi yani.

burada bir arkadaşında iğnelide özellikle tavsiye ettiği yerede uğradım aynı gün

essi güzelllik salonu.oda kıbrıs şehitlerinde,sertifika ve kusr programları franch.bayilik veren profesyonel bir yer sanırım.ama bukadar iyi bir yerde lazer değil de ıpl var haberiniz olsun ıpl lazer değilk ışın artık öğrenmişsinizidir. yani bir hayal kırıklığı ıpl tümvücut fiyatıda merak edenlere; 3.000 peşin. ama dedğim gibi burada iğneli tavsiye eden olmuştu.yüz için kesinlikle iyi bir yer olduktan sonra iğneli tavsiye ediyorum,lazeri yüzünğüze bulaştırıp pişman olmayın,eninde sonunda kalıntılar için iğneliye başvuracaksınız çünkü... baştan kesin çözüm iğneli dfaha acılı ama daha etkili. essidedeiğne dk.üzerinden ücretlendiriliyormuş dk.1.50 kuruş. ortalama bi fiyat ama nasıl bilem cihazı görmek istedim ama şuan işlem var deyip isteksiz kaldılar... bekleyebilirseniz gösterebiliriz de diyebilirlerdi bence!!!! bvei ıpl e ikna etmeye çalıştılar fiyat konusunda konuşmaktan başka bir paylaşım olmadı yani,ticarete dökülmüş ilişki oldu yani:)

kıbrıs şehtlerinde ndyag lazer yapan bir yer bulamadım yani.myra ebru hanma kaldım sanırım.burada ilk seansımı aynı gün yapacaktım anlaşmıştım daha öncede bahsettiğim gibi ama tüylerin kökten olmasada hemen alnıp gelinmemesi gerekiyormuş.yani cihazın görebilmesi için biraz uzun dış yüzzeyde olması gerekmiş.oysa tıraş aynı gün orada olabiliyordu.randevum olmasına karşın ebru hanım orada yoıktu ödeömem peşin anlaşmıştım ama bu konuda yani öedeme sonrası belge fatura v.s ile ilgili son fiyat konusundsa teyitle ilgili yapabileceğim yetkili yoktu malsefi,bunu kınıyorum.

en önemlisi peşin 2.ooo liraya tüm yüz yarım kol,bacak ve genital anlaşmıştım.ön başvuruda bunları tek tek ücretlendirmesini ebru hanım kendisi yapıp nakitte fiyat farkıyla 3.000lerdebn 2.00ne indirim yaptı.heryerde nakit kalasik ortalama bi indirim bu. ama ben buhafta seansa gelmeden yüzüme hiçbir şekilde lazer yaptırmamaya karar verdim ve bilinçli araştırmalarımla iğneli ilk seansıma başladım gayette memnnun kaldım,başka bir yerde. dolayısıyla vücudum için lazer anlaşmam da yüzüme uygulama yaptırmayacağım için myrada anlaştığım fiyatda yüzü çıkarılmasını taleb ettim öylelikle vücuduma başlayacaktım ogün tüm vücut ve nakit. ama ne olsun ebru hanım zaten orada değildi randevum olmasımna karşın elemanları da ebru hanmla görüştük zaten yüz size hediyeymiş dediler.

çok komik!!! bana tek tek bölge bölge fiyatlarını yazıp indirimimi nakit ödeyeceğim için yapmıştı oysa.ama şimdi yüz hediye zaten diyor,bana hiçbir şeklide hediye denmedi eminim. bu konuda çok aratirdım anlamışsınızdırda zaten...neyse güvendiğim bir yerde bu konuda güven sarsılması yaşadım,baktılar ki yüzümü yaptırmıyorum aynı fiyatı kabul etttirmenin yolunu böyle aradılar,şiddetle kınıyorum.hediye olduğu söylenmedi,hediye de olsa şimdi yani,ben zaten yaptırmayacağım,onların zamanındanda emeğinden de kazanç olacak çünkü iğneliye başladım yüzümde,onada ayrı bir ücret ödeyeceğim zaten...
,yani yine herşekilde anlaştığım 2.000 lira üzerinden yüz fiyatını çıkarmaları ,ortamakul bir indirim yapılması gerek...
sadece yüz ndyag lazer fiyatı 4 seans 400 lira.oda taksitli fiyatı hemde.ben zaten nakit ödeme yapacağım için bu daha da uygun bir fiyat olacaktı... yani bana baya bir indirim yapılması gerek.standart bir fiyat yok sanırım.

yani vücuduma özellikle tavsiye de ederek sadece ndyag istedim için burayı düşünmüştüm ama çok kızgınım,ticatere dökülen iilşkilerin olması ne acı...

şimdi başka nd yag merkezi aramak istiyorum ama burada da ençok alexsandtri var maaleesef...araştırmalara devammm....

emotionleon yüz için nerede başladığını öğrenebilir miyim?herhangi bir iz kaldı mı, kabuklanma,şişme vs.?

yüz için direkt iğneliye karar verdim.murat birinci salona gidiyorum ama yine de içim tam rahat değil.fiyat da ortalamanın üzerinde, sosyetik bi yer die sanırım.yani uygulamaya yeni başladığım için tam anlamıyla anlamış değilim durumu,ama iyi olsada fiyat korkutuyor beni...
dk sı 1.5o kuruş ve seanslar tahminimizden uzun sürüyor, çok koyu tüylerim olmasada sayıca fazla sanırım açık tenliyim. yavaş yavaş yapılıyor,aralıklı bölgeler önce en koyu sertleri alındı. ve ilk iki seansım 1 saat sürdü,fiyatda cabası. yani daha çok yolumuz var diye düşününce fiyatda korkutmaya başladı.ortam iyi steril,uygulama yapan kişi de dikkatli davranıyor.güzelyalıda ,burada gülsum hn. uygulama yaptı.ilk seansım çok hafif geçti memnun kaldım,sanırım düşük atış yapıldığı için yüzüm çok fazla reaksiyon göstermedi,ilk 2 gün hafif kızarıklık oldu ve 1 haftada bişey kalmadı. 2.seansımı da 1 hafta sonra yani uygulama yapılmayan yerlerede devam ettim oda 1 saat sürdü.busefer akımdaha fazla verildi. daha iyi sonuç alınabilmesi için gerekli sanırım ama asıl bu akımların nekadar olması gerekli tam bilmiyoruz bunu aysel hanıma danışmalıyım buradan.
neyse 2.seansım da bazı tüylere akım değişlkiği yapıldı,termal adı.budaha can yakıcı. ve 2.seansımda aynı gün akşamı daha fazla sızlama kızarıklık oldu.böyle olacağını biliyordum tabii. busefer uygulama yapılan yüzeylerde benek benek izler var kızarık,sanırım öncekinden daha geç iyileşecek.ama iyi bakıyorum cildime,su deydirmiyorum ilk 2 gün,sonra tahriş etmeden kremlerimi sık sık sürüyorum. 2.seansım olalı 3 gün oldu,yüzüm gergin sanki daha kuru ve uygulanan gözenekler kırmızı hala... sızlama ilkgünü daha çoktu şişlik ile.

çok soru işaretlerim var...hayırlısı bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…