arkadaşlar sizle özel bi problemimi paylaşmak istiyorum ben sadece 1. seansa gittim genital bölge için vede kontrol seansına ama kontrol seansından sonra aşırı bi kuruma oldu o bölge hatta özel yaşantımda bazı problemler yaşıyorum ve bu beni acaip korkuttu resmen 2. seansa gidemedim ama yarın bu konuyu görüşmeye gidicem...böle bişi yaşayan ya da duyan var mı????
son zamanlardaki başaka araştırmalarımı da paylaşmak istiyorum,
şifa hastanesinde bayraklı şubesinde nd yag lazer var diye biliyorum diğer şubede alexsandirte.fiyatlarda sanırım diğer yerlere görefazla.isim olduğu için düşünüyorum.
Internette çağdaş estetik'e çok rastlamıştım ve alsancaktayken buraya da uğrayıp danışmak istedim,nede olsa nd yap yaptıracaktım ve son demlerimi değerlendirmek istedim.kıbrıs şehitleri başında çağdaş esteriği ziyeret ettim bayanla görüştüm,burada diod lazer mevcut,ince tüğlerdeiyi sonuç verdiğini suydum,yeni bir sistem,bence önce merkezlerden önce uygulamalar araştırılmalı. Burda fiyatlaroldukça yüksek geldi açıkçası,burayada çekinmeden yazmak istiyorum çünkü diğer yerlerden bariz bişekilde fark var.
Yarım kol, genital, koltuk altı bacak uygulama da paket ücret yok,seans seans ücretlendirme varbahsettiğim bölgelerin toplamı tek seansı yani 1.000 lira oldukça fazla geldi bana ,bir çok yeri araştıran biri olarak. Verdiğim bu fiyat sadece birseans,
aynı yerde kıbrıs şehitleri yanı sevinç pastanesi skoğaı ali çetinkaya bulvarı yani burada da nutra diye bir yere uğradım,buradada alexsandrtie lazer var,fiyat için diğer şubeye yönlendirdi,bu bile can sıkıcı, bana kesin bişey söylenmedi yani.
Burada bir arkadaşında iğnelide özellikle tavsiye ettiği yerede uğradım aynı gün
essi güzelllik salonu.oda kıbrıs şehitlerinde,sertifika ve kusr programları franch.bayilik veren profesyonel bir yer sanırım.ama bukadar iyi bir yerde lazer değil de ıpl var haberiniz olsun ıpl lazer değilk ışın artık öğrenmişsinizidir. Yani bir hayal kırıklığııpl tümvücut fiyatıda merak edenlere; 3.000 peşin. Ama dedğim gibi burada iğneli tavsiye eden olmuştu.yüz için kesinlikle iyi bir yer olduktan sonra iğneli tavsiye ediyorum,lazeri yüzünğüze bulaştırıp pişman olmayın,eninde sonunda kalıntılar için iğneliye başvuracaksınız çünkü... Baştan kesin çözüm iğneli dfaha acılı ama daha etkili. Essidedeiğne dk.üzerinden ücretlendiriliyormuş dk.1.50 kuruş. Ortalama bi fiyat ama nasıl bilem cihazı görmek istedim ama şuan işlem var deyip isteksiz kaldılar... Bekleyebilirseniz gösterebiliriz de diyebilirlerdi bence!!!! Bvei ıpl e ikna etmeye çalıştılar fiyat konusunda konuşmaktan başka bir paylaşım olmadı yani,ticarete dökülmüş ilişki oldu yani:)
kıbrıs şehtlerinde ndyag lazer yapan bir yer bulamadım yani.myra ebru hanma kaldım sanırım.burada ilk seansımı aynı gün yapacaktım anlaşmıştım daha öncede bahsettiğim gibi ama tüylerin kökten olmasada hemen alnıp gelinmemesi gerekiyormuş.yani cihazın görebilmesi için biraz uzun dış yüzzeyde olması gerekmiş.oysa tıraş aynı gün orada olabiliyordu.randevum olmasına karşın ebru hanım orada yoıktu ödeömem peşin anlaşmıştım ama bu konuda yani öedeme sonrası belge fatura v.s ile ilgili son fiyat konusundsa teyitle ilgili yapabileceğim yetkili yoktu malsefi,bunu kınıyorum.
En önemlisi peşin 2.ooo liraya tüm yüz yarım kol,bacak ve genital anlaşmıştım.ön başvuruda bunları tek tek ücretlendirmesini ebru hanım kendisi yapıp nakitte fiyat farkıyla 3.000lerdebn 2.00ne indirim yaptı.heryerde nakit kalasik ortalama bi indirim bu. Ama ben buhafta seansa gelmeden yüzüme hiçbir şekilde lazer yaptırmamaya karar verdim ve bilinçli araştırmalarımla iğneli ilk seansıma başladım gayette memnnun kaldım,başka bir yerde. Dolayısıyla vücudum için lazer anlaşmam da yüzüme uygulama yaptırmayacağım için myrada anlaştığım fiyatda yüzü çıkarılmasını taleb ettim öylelikle vücuduma başlayacaktım ogün tüm vücut ve nakit. Ama ne olsun ebru hanım zaten orada değildi randevum olmasımna karşın elemanları da ebru hanmla görüştük zaten yüz size hediyeymiş dediler.
çok komik!!! Bana tek tek bölge bölge fiyatlarını yazıp indirimimi nakit ödeyeceğim için yapmıştı oysa.ama şimdi yüz hediye zaten diyor,bana hiçbir şeklide hediye denmedi eminim. Bu konuda çok aratirdım anlamışsınızdırda zaten...neyse güvendiğim bir yerde bu konuda güven sarsılması yaşadım,baktılar ki yüzümü yaptırmıyorum aynı fiyatı kabul etttirmenin yolunu böyle aradılar,şiddetle kınıyorum.hediye olduğu söylenmedi,hediye de olsa şimdi yani,ben zaten yaptırmayacağım,onların zamanındanda emeğinden de kazanç olacak çünkü iğneliye başladım yüzümde,onada ayrı bir ücret ödeyeceğim zaten...
,yani yine herşekilde anlaştığım 2.000 lira üzerinden yüz fiyatını çıkarmaları ,ortamakul bir indirim yapılması gerek...
Sadece yüz ndyag lazer fiyatı 4 seans 400 lira.oda taksitli fiyatı hemde.ben zaten nakit ödeme yapacağım için bu daha da uygun bir fiyat olacaktı... Yani bana baya bir indirim yapılması gerek.standart bir fiyat yok sanırım.
Yani vücuduma özellikle tavsiye de ederek sadece ndyag istedim için burayı düşünmüştüm ama çok kızgınım,ticatere dökülen iilşkilerin olması ne acı...
şimdi başka nd yag merkezi aramak istiyorum ama burada da ençok alexsandtri var maaleesef...araştırmalara devammm....
kızlar sakın medislim de yaptırmayınnnn.... hele yüz için asla.
arkadaşlar sizle özel bi problemimi paylaşmak istiyorum ben sadece 1. seansa gittim genital bölge için vede kontrol seansına ama kontrol seansından sonra aşırı bi kuruma oldu o bölge hatta özel yaşantımda bazı problemler yaşıyorum ve bu beni acaip korkuttu resmen 2. seansa gidemedim ama yarın bu konuyu görüşmeye gidicem...böle bişi yaşayan ya da duyan var mı????
dr devrim elmasta loungpulsed nd yag mevcut,fiyat için ön bilgi almak istedim telefonda ama görevli bayan telefonda fiyat vermemek için direndi,illaki ayaklarına gideceğiz,sonuçta ön bilgi almak istedim hazırlıklı olup parayla gideriz o ilk görüşmede anlaşırız belki anlamıyorum şu illaki gelin demelerini!!!
devrim elmas,izmir alsancakta,bölge bölge ve seans seans ücret alıyormuş,burda bir arkadaş başladı,ama cevap gelmedi,nasıl nekadar ücret,ilk seanstan memnun kaldı mı?
off koskoca izmirde başka ndyag lazer yapan yer bulamadımmmmm....
Canım ben daha öncede yazmıştım devrim elmasa yüz için gitmiştim o da gerçekten iyidir çok temiz ve hijyenik bir ortamı var zaten..Fiyatları biraz daha yüksektir yalnız ama iyi hizmet verirkaydirigubbakcemile5
nereye gidiosun cnm izmirde?bendede oldu sanki biraz ama sonra geçti. tahriş oluyo sanırım o bölge diğer yerlerden hassas çünkü.
Peki neden bıraktın orayı? Birde yüz bölgesi için mi gitmiştin?=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?