• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

bu hafta sonu alsancakta myra güzellik merkezine gideceğim daha öncede bahsettiğim gib,ziyaret etmiştim.beklememin sebebi de hastalığımdı.belki biliyorsunuzdur ama hatırlatmak isterim seanslara adetsonrası 3.5.günler gitmek daha iyi,hormonlar ve tüğlerin uyanma dönemiymiş.her randevunuzu bisonraki aya ona göre ayarlamalısınız,bi kaç gün oynayabilir tabii,yeterki hastalık sonrası ilk hafta olsun bence.

bu bikaç gün içinde daha nekadar araştırabilirim diye hengameler yarattım kendime,çünkü bu geri dönüşü olmayan bir şey herkes aynı fikirdedir eminim.özellikle yüzümüz:::( yani şu yüzüme direkt iyi bir yer bulup iğneliye mi gitsem diye düşünmüyor değilim. janin. internet adresi yok,tavsiye edilen adı yanlış mı yazıldı acaba?neden internet sayfası olmaz...ilgilenen varmı acep? bunun dışında güvenebildiğim iğneli epi.yapan bir yer bulamadım; açıkçası şimdi birde bunun hengamesi ağır geldi bana...yani aynı ruh halinde istikrar sağlarsam myraya takılacağım.ordada 4 seans paket parası anlaştım,birtek bu itici.yani bundan sonra nd yag yerine alex düşünen olursa tavsiyem önceki sayfada bahsettiğim gibi likya.orası en azından sınırsız seans.yani 4değilde 6 ve fazlası gitme garantisi huzur veriyor:)
iğneli, epi lazçer yaptırmakta olanları da ilgilendiriyor bence,çünkü bakıyorum ne nd yag ne alex özellikle hassas daha ince yüz tüğlerine 4 seans yeterli oldu diyen yok.sonra en son en ii sonuç için iğne de gerekli gibi görünüyor,gidişhat.
paylaşıyoruz,herkesin refarklı tabii ama ortalama bir şeye hazırlıklı oluyoruz en azından. bir arkadaşında dediği gibi araştırmalarda yeri birebir görmek daha iyi.mekan cihaz... hala nd yagdan yanayım tabii,aklımda ziyaret etmediğim dermamed kaldı, altınyunus arkadaşımız sanırım oraya başlamış,ama fiyatlar ve cihazdan bahsetmemiş.merak ettiğim o,nd yag sada cihaz markası ne,o bile önemli benim için.

bu tüğ meselesinde araştırmalarımızla ve mekanlarla paradigma sahibi olduk,sertifikayı asıl biz hakediyoruz vallahi :) trajikomik kadın hallerimiz...

Son düzenleme:
emotionleon,ben derim dal merkezine gittim.cihazın markasını bilmiyorum.benden çok cüzi bir para alıyorlar ama ben artık oraya gitmeyeceğim.9 seans ıpl olarak gittim.yaklaşık 7-8 seans ndyag olarak gittim ama hala azda olsa var.alex i yüz için kesinlikle önermem.ince tüyleri kalınlaştırıyormuş.ben medislimi hiç beğenmeme rağmen yarın öngörüşmeye gideceğim yüz bölgesi için.gentkemax diye bir cihaz getirmişler.piyasanın en iyisiymiş.özel bölge için de clinica plusa devam edeceğim....

arkadaşlar merhaba,
ben de karşıyakadaki novara ya gidiorum,evime yakın die,2 seans yaptırdım özel bölgeye,
150 tl veriyorum seans başına,şu an bayağa azalma oldu,ama çalışanların ilgisizliği ve kontrol seanslarının olmaması beni düşündürüyo,bende medislime mi geçsem acaba,memnun olan çok ordan,napsam bilemedim

canm bişey sorucam sana,ben de novara ya gidiyorm yüz için 150 veriyorum.ben özel bölge ve koltuk altı için sordum ve 250 dediler,sen koltukaltı da yaptırıyomusun.bide anlamadım herkese ayrı fiyat uygulaması mı var bu novara da ya:mymeka:çalışanların ilgisizliğini ve asık suratlılığını konuşmak bile istemiyorum:olmaz:

altınyunus, daha öncede bahsettiğimiz gibi ıpl hiç önerilmiyor,onun lazer olmadığını öğrenmişsin sanırım,bende murat birinci de bunun kurbanıyım bir seans yüz için ıpl yaptırmıştım bilinçsizce,ve sınırsız paket cazibesine kapılım toplam ücret 480 nakit verdim.ikinci seansa gitmek dahi istemiyorum bu benim hatam ama paramda orada,orası iğneli de yapıyormuş,bakalım anlaşırsan dıondurup sonra myradan sonra yani,ndyag sonrası orda iğneli yaptırabilkirim inşallah.
,sen, nd yag da yaptırmışsın sanırım derimde , azalmış,kaçıncı sensa kadar geldin? ve en çok kaçıncı derecede verdi ndyagı ve hangi bölgene uyguladın?
gentlemax marka yeni evet,sanırım alelxle karışık o sistem,oyüzden yüzüne alex olmasın diye ısrar et,çünkü ben hala ndyag dan yanayım. ne uygulayacak diye bakın,kaçıncı derece veriyor her seans stakip edin.
oraya ziyarete gittiğimde bir bayan yüz seansından yeni çıkmıştı ve kıpkırmızı buzlarla ofluyordu,yanımdayken hangi sistemi yaptırdığını sordum; 'bilmem içerde bilşey yaptılar,yeni başladım bende..'dedi.hangi aletle alex mi ndyag mı yaptırdığını dahi bilmiyor.yaptıranların araştırmamalarına ayrı kızıyorum şimdi,ayriyetten çalışanların da müşterileri aydınlatmamasına ayrı kızıyorum.bence o bayana,kendi araştırmasa dahi ,hangi lazeri uyguladıklarını,özelliklerini avantajlarını ,derecesini tanıtması gerek! öyle olsun ki diğer müşterilere yani bizlere de örnek olsun,açıklama yapılsın.sonuçta her bir müşteri, bir çok müşteriye referans olacak...
benim oraya bi kastım yok,uygulamalardan memnun olan da çok ve reklamını ve fiyatını da iyi tuttuğu için sanırım müşteriside çok.ama o küçük mekana müşteri çok mekan konusunda reform YAPARLAR HERALDE. ilk gittiğimde ayakta öylece dklarca herekes bekliyordu,apartopar form doldurdular ama bi açıklama bile yapmadılar bu,halkla ilişkilerin sorunu; girişte.biz kiminle görüşücez,ne için bekletiliyoruz hangi konuda konuşmak istiyoruz takan bile olmadı.taşaron iş görüşmesine gidip yığınla bekletilen amale gibi muğamele gördük.kişisel değildi herkese yapıldı bu. ama cihaz ve dr. asıl önemli olan bu da tabii ve fiyat.
ben de nd yagdan yanayım tabii,araştıralım bakalım...

emotionleon selam paylasim icin cok tesekkurler. Dermamed ve Dr Devrim Elmas ile gorusme firsatin oldumu, ben onlardan randevu alip gorusmeyi dusunuyorum, myrada doktor kendisi mi uyguluyor lazeri? 4 seans paekt ne kadardi? nereleri dahil?
tesekkurler

emetionleon paylasimlarin icin tesekkurler, dermamed ve dr devrim elmas ile gorusme yapabildin mi? myrada 4 paket ne kadardi nereleri dahil? doktorun kendisi mi uygulama yapiyor?
tesekkurler

merhaba arkadaşlar ben geçen yıl desebella diye bir güzellik salonuna gittim. alsancakta fiyat olarak uygun geldi bana zaten yıllardır sire gidiyordum güvediğim bir yerdi koltuk altı ve bikini 1000 tl verdim toplam ama seans olarak değil bitene kadar ilgileniyolar parayı veriyorsunuz birdaha ya 6. seansta bitecekmi acaba diye düşünmüyorsunuz. ama bu sene ne kadar fiyatları bilemem. bacaklarımada yaptırmayı düşünüyorum.

emotionleon, benim 8-9 senas oldu.sayıyı tam hatırlamıyorum.IPL den sonra 4-5 seans para almadılar.soraki seanslarda çok cüzi bir rakam verdim.çünkü çok yakınım orada estetisyen.bu yüzdende derecesini sormadım.ama hatırlattığın iyi oldu kendisine sorayım.yüz bölgeme yaptırdım ben.evet bende medislimi ortamından dolayı pek beğenmedim ama şu yeni gelen cihaz beni cezbediyor.ama bende senin dediğin kızarıklık hiç olmadı.cildim yanmasın diye sanırım düşük ayuarda çalışıldı.akşama hepsini tek tek soracağım.çünkü alexin ince kılları kalınlaştırdığı konusu teredütte bırakıyor beni.akşama buradan yazarım görüşmeyi.sizlere de bilgi olmuş olur.

arkadaşlar ıpl iyi değil galiba yanlışmı anlıyorum
ya tüm vücut anlaştım paramıda taksitle kredi kartına geçtim
kafam karıştı sonuç alamıcakmıyım ben şimdi

kızlar hatay ve göztepe-güzelyalı civarı tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? ve fiyatları neler?

bir de genital bölge biraz riskli geliyor bana, malum üreme organına çok yakın. kısırlık...vb etkilere sebep olur mu diye takılıyor kafama...

bahsettiğin yerlerde ıpl var joey,lazer yapan yok;ben de çok araştırdım. bu konuda alsancak daha iyi,veyahut karşıyaka.genital ve koltukaltı en kolay yer daha sert kıl oldukları için daha çok lazer daha çok görüp daha kolay sonuç alınıyor.ayrıca genital tam lazer diye anlaşılsa da ıslak bölgeye girilmiyormuş sanırım.yani küçücük bir yer:) acı ya karşı emla krem tavsiye ediliyor...

canm bişey sorucam sana,ben de novara ya gidiyorm yüz için 150 veriyorum.ben özel bölge ve koltuk altı için sordum ve 250 dediler,sen koltukaltı da yaptırıyomusun.bide anlamadım herkese ayrı fiyat uygulaması mı var bu novara da ya:mymeka:çalışanların ilgisizliğini ve asık suratlılığını konuşmak bile istemiyorum:olmaz:

ben sadece özel bölgeye 150 veriyorum,koltukaltını yaptırmıyorum, uygulamadan memnunum da çalışanların tavırlarını beğenmiorum,napalım katlanıcaz artıkfisfisfis

Arkadaşlar koltukaltı için belirttiğiniz bu ücret her iki koltukaltı için bir seans ücretimi? yoksa tamamen bitene kadarmı? Eğer tek seans ücreti ise her iki koltukaltının da bitmesi için yaklaşık kaç seans öneriliyor? Kendi ücretimle mukayese yapabilmek için soruyorum. Tabii sadece ücretle karar vermek olmaz ama merak ettim. cevaplarsanız sevinirim.

bahsettiğin yerlerde ıpl var joey,lazer yapan yok;ben de çok araştırdım. bu konuda alsancak daha iyi,veyahut karşıyaka.genital ve koltukaltı en kolay yer daha sert kıl oldukları için daha çok lazer daha çok görüp daha kolay sonuç alınıyor.ayrıca genital tam lazer diye anlaşılsa da ıslak bölgeye girilmiyormuş sanırım.yani küçücük bir yer:) acı ya karşı emla krem tavsiye ediliyor...

alsancağa da gidebilirim de yakın olsun diye hatay-göztepe sordum. genital bölgede acı oluyor mu bu işlem sırasında da emla tavsiye ediyorlar? ayrıca o bölge hassaslaşmıyor mu? emla daha çok tahriş etmez mi?

Son düzenleme:
joeycim genital de bende çok korkmuştum..yumurtaliklara bir zararı olur mu o lazerin diye ama olmaz dedi bir çok yer :)
emla uyusturuyor ve genital de ihtiyac duyuluyor :) emlasiz işkence gibi :) ben mutlaka emla kullanıp gidiyorum:) zaten genitali komple yani nasıl diyim :) boydan boya bitiremiyorlar :) üst kısım bitti mesela benim ama biraz asaglarda hala var az da olsa :) en son gittiğimde bayan dedi asaglar tamamen bitmiycek dedi :) ama yinede memnunum :))

Arkadaşlar koltukaltı için belirttiğiniz bu ücret her iki koltukaltı için bir seans ücretimi? yoksa tamamen bitene kadarmı? Eğer tek seans ücreti ise her iki koltukaltının da bitmesi için yaklaşık kaç seans öneriliyor? Kendi ücretimle mukayese yapabilmek için soruyorum. Tabii sadece ücretle karar vermek olmaz ama merak ettim. cevaplarsanız sevinirim.

tam emin degilm ama benim gittiğim yer koltuk altı(her ikiside) seans basına nakit 60 tl

joeycim genital de bende çok korkmuştum..yumurtaliklara bir zararı olur mu o lazerin diye ama olmaz dedi bir çok yer :)
emla uyusturuyor ve genital de ihtiyac duyuluyor :) emlasiz işkence gibi :) ben mutlaka emla kullanıp gidiyorum:) zaten genitali komple yani nasıl diyim :) boydan boya bitiremiyorlar :) üst kısım bitti mesela benim ama biraz asaglarda hala var az da olsa :) en son gittiğimde bayan dedi asaglar tamamen bitmiycek dedi :) ama yinede memnunum :))

en bitmemiş hali bile lazersiz halinden iyi olur diye düşünüyorum :) sorun şu ki emlayı ağdadan önce denemiştim bir kez. bende hiçbir halta yaramadı bilmiyorumkismile

en bitmemiş hali bile lazersiz halinden iyi olur diye düşünüyorum :) sorun şu ki emlayı ağdadan önce denemiştim bir kez. bende hiçbir halta yaramadı bilmiyorumkismile

Emla bende de hiç işe yaramadı,yanlış mı uyguladım acaba bilmiyorumkismile

arkadaşlar merhaba.ben de medislim e gidiyorum, 3. seansıma gidicem yakında özellikle koltuk altı bölgemde neredeyse %95 i gitti ,acaba aranızda bu kadar azaldığında indirim alan var mı yoksa indirim yapmıyorlar mı ?

arkadaşlar ocak 26 da ilk seansıma gitmiştim ve çok büyük bir kısmı döküldü tekrar çıkacak mı bu dökülenler

Back