arkadaşlar merhaba,
ben de karşıyakadaki novara ya gidiorum,evime yakın die,2 seans yaptırdım özel bölgeye,
150 tl veriyorum seans başına,şu an bayağa azalma oldu,ama çalışanların ilgisizliği ve kontrol seanslarının olmaması beni düşündürüyo,bende medislime mi geçsem acaba,memnun olan çok ordan,napsam bilemedim
canm bişey sorucam sana,ben de novara ya gidiyorm yüz için 150 veriyorum.ben özel bölge ve koltuk altı için sordum ve 250 dediler,sen koltukaltı da yaptırıyomusun.bide anlamadım herkese ayrı fiyat uygulaması mı var bu novara da ya:mymeka:çalışanların ilgisizliğini ve asık suratlılığını konuşmak bile istemiyorumlmaz:
bahsettiğin yerlerde ıpl var joey,lazer yapan yok;ben de çok araştırdım. bu konuda alsancak daha iyi,veyahut karşıyaka.genital ve koltukaltı en kolay yer daha sert kıl oldukları için daha çok lazer daha çok görüp daha kolay sonuç alınıyor.ayrıca genital tam lazer diye anlaşılsa da ıslak bölgeye girilmiyormuş sanırım.yani küçücük bir yer:) acı ya karşı emla krem tavsiye ediliyor...
Arkadaşlar koltukaltı için belirttiğiniz bu ücret her iki koltukaltı için bir seans ücretimi? yoksa tamamen bitene kadarmı? Eğer tek seans ücreti ise her iki koltukaltının da bitmesi için yaklaşık kaç seans öneriliyor? Kendi ücretimle mukayese yapabilmek için soruyorum. Tabii sadece ücretle karar vermek olmaz ama merak ettim. cevaplarsanız sevinirim.
joeycim genital de bende çok korkmuştum..yumurtaliklara bir zararı olur mu o lazerin diye ama olmaz dedi bir çok yer :)
emla uyusturuyor ve genital de ihtiyac duyuluyor :) emlasiz işkence gibi :) ben mutlaka emla kullanıp gidiyorum:) zaten genitali komple yani nasıl diyim :) boydan boya bitiremiyorlar :) üst kısım bitti mesela benim ama biraz asaglarda hala var az da olsa :) en son gittiğimde bayan dedi asaglar tamamen bitmiycek dedi :) ama yinede memnunum :))
en bitmemiş hali bile lazersiz halinden iyi olur diye düşünüyorum :) sorun şu ki emlayı ağdadan önce denemiştim bir kez. bende hiçbir halta yaramadı bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?