İzmir Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi?

merhaba arkadaşalar. ben de izmir de oldum ameliyat, baya araştırdım, genelde sosyal medyayı etkin kullanan doktorları takip ettim açıkçası, çünkü olumsuzluklarda, eleştirilerde çok kolay yansıyabiliyor. o yüzden hasta yorumlarına dikkat edin derim.

merhaba,acaba izmirde kime yaptırdınız?

ufuk bilkay a yaptırdım, birkaç hastasına ulaştım, sosyal medyadan da cok olumlu yorumlara rastladım bir ay önce ameliyat oldum. şiş şuan aslında ama sabırla bekliyorum dinmesini :)

ufuk bilkay a yaptırdım, birkaç hastasına ulaştım, sosyal medyadan da cok olumlu yorumlara rastladım bir ay önce ameliyat oldum. şiş şuan aslında ama sabırla bekliyorum dinmesini :)
çok geçmiş olsun :) umarım güzel olur

Ben Ekol hastanesinde Fatih Uygur un ismini çok duydum. Kendisine randevu aldım. Muayene olacağım.

Fatih Uygur diye bir doktor varımış , Ekol hastanesinde. Bir çok arkadaşım ona ameliyat oldu. İşini mükemmel yapıyormuş, çok mütevazi ve başarılı diyorlar. Fatih bey hakkında bilginiz varmı??

Fatih Uygur diye bir doktor varımış , Ekol hastanesinde. Bir çok arkadaşım ona ameliyat oldu. İşini mükemmel yapıyormuş, çok mütevazi ve başarılı diyorlar. Fatih bey hakkında bilginiz varmı??
canım ben de o dr u çok merak ediyorum.hakkında kimse bir şey de dememiş.muayene sonrası görüşlerin ne yönde olacak bir de ona ameliyat olan olduysa bilglendirebilir mi?

Ben çok araştırdım ve İzmirde en iyinin Bora Karaali olduğu kanısına vardım bugün muayenemi oldum ve 16 Aralık ameliyat günüm. Çok ilgili güleryüzlü bi doktor yorumları hep olumlu yaptığı burunlar çok doğal instagramdan bakın. Ay heyecanlandım çoook az kaldııı önce sonra fotoğraf paylaşırım

merhaba, ne kadar a anlaştınız canm?

canım ben de o dr u çok merak ediyorum.hakkında kimse bir şey de dememiş.muayene sonrası görüşlerin ne yönde olacak bir de ona ameliyat olan olduysa bilglendirebilir mi?

Merhaba, Fatih Bey den uzun uğraşılar sonu randevu aldım. Sekreteri çok yoğun olduğunu 10 gün sonraya randevu verebileceğini söyledi. Rica minnet çok kısa görüşeceğimi söyleyip randevu alabildim. Bugün kendisiyle görüşeceğim. Kendisini instagramdan inceledim. Hastaları hep mutlu görünüyor :). Kendisini araştırırken, www.eniyihekim.com isimli bir sitede yorumlarını okudum. Hep pozitif ve iyi bir doktor olduğuna ait yorumlar var. Kendisine muayene olacağım, bakalım nasıl bir doktor. sizinle de paylaşırım.

heyecanla bekliyoruz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…