İzmir Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi?

Merhabalar bnde ocakta yigit beye olacagim ama korkuyorum

Kızlar merhaba, bende izmiri çok araştırdım ama hiçbi doktor hakkında istanbuldakiler gibi bilgi edinemedim.ufuk bilkaya 9 ay önce dudak dolgusu yaptıdım çok memnun kaldım tekrar yaptırcağımda yine ona gidicem ama burun konusu hassas.ameliyat sonuçta ve bandaj açılınca insanın aynada istemediği bi burun görmesi çok kötü.fazla küçük fazla kalkık estetikli gibi oluşundan bahsediyorum.benim iki ay sonra emre ilhana randevum var evet masraflı olucak ama uzun düşünceler sonucu o karara vardım hem kbb hemde tasarıma önem verdiği için.umarım bi gün hepimiz istediğimiz burunlara kavuşuruz

Kızlar selam.. Ben de kasım 2 de ÇAĞHAN BAYTEKİN e ameliyat oldum.. Kapalı teknikle yaptı. Tam hayalimdeki burna kavuştum.. Doktorum inanılmaz pozitif ve size her konuda aklınıza yakılan sorunlara memnuniyetle cevap veren ve bence çok özel bir doktor. Ameliyat sonrası da çok önemli olsuğu için bu ayrıntıyı atlamayın derim. Bana ameliyat olma , gerek yok ya da herkes gibi kalkık ameliyat olduğu belli olan burnun olacak diyen çevrem şimdi iyki olmuşsun diyor.. Fotoğraf ekliyorum,ilk ve son halini

Eklentiler

• image.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 505
A

Son düzenleme:
Ay istedigin gibi olmuşsa senin adina cok sevindim
Peki ne kadara yaptirdin canim fiyat verebilir misin?

Cnm fiyati ne kadar ?

Sağlık
peki nasılsın şuan memnun kaldın mı? hem sağlık olarak hem görüntü olarak?
sağlık olarak evet ama görüntü olarak cok doğal oldu yani ben daha kalkik bi burun istemiştim ama doktor çok konusmadigi için dert anlatmak çok zor henüz yeni 1 ayı yeni geçti 1 senede oturarak dedi bakalım bekleyip gorecem

evet doktorun pek konuşmadığını duymuştum,ama sonuç güzel olduktan sonra benle çok konuşmasa da olur fikirlerimi dinleyip ortak bi karara varalım yeter bana

ya bir de ödemeyi merak ediyorum acaba taksit yapılabiliyormu ekol kbb de

Yiğit tiftikci oğlunu bende duymuştum hatta ege üniversitesinde yapiyor diye biliyorum. Fiyati da 3000 TL olması lazim.

İzmirde fahri mola var. Ben sürekli takip ediyorum ve yaptigi burunlar mükemmel. Kendisi ile konuştum 4500 TL ye yapiyormus ameliyati. Ve yakin zamanda gidip ameliyat olmayi düşünüyorum. Ve hakkinda yazilanlarda çok iyi. Tavsiye ederim.

Doktorlar fiyat vermez genelde garipsedim biraz

Aman yarabbim! Yillardir ameliyat olma konusunda kararsızlıklar yasarken tamam kararimi verdim olucam diyorum ne mi göreyim kime olacagim kargasasi çıktı şimdi de.daha önce deviasyon ameliyati olmustum fakat estetik yapilmadi.burnumun içi ile ilgili bir sorunum yok sadece alerjim var ve bu ameliyati etkiler mi merak ediyorum.ayrıca doktor konusunda yakin bir arkadaşım halis ünlüye yaptirdi memnun kaldi ama ben iç kismina bir sey yaptirmayacagimdan ve önemli olan görüntüsü oldugundan bir plastik cerraha gitmeliyim diye düşünüyorum.fiyat konusu çok sorun degil yeter ki olumlu sonuc alabileyim.kapi kapi dolasip dr sececek pek zamanim yok.bu yüzden netten bakiyorum.ufuk bilkay icin cok iyi şeyler okudum.gidip gorussem mi?malum col doluymus ve ben nisanda olabilirim ancak.simdiden gidip gün alsam mi?bir de dr ameliyatı nerede yapiyor?bu dr a ameliyat olanlar veya cok cok daha iyisi var diyenler yardimci olabilir mi?

Ameliyatı ege üniversitesinde yapıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…