• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi?

Yiğit Tiftikçioğlu Ege Üniversitesinde çalışıyormuş ve aşırı yoğunmuş hastaları genel olarak memnun ama muayene ücreti bile 110 tl.Ama paragöz olmadığını ve hiç ilgilenmediğini söyleyenler de var,hatta ameliyata son 20 dk kala burnumun şekli hakkında konuşabildik daha önce konuşamadık diyen de var..Bora Karaali hastaları çok memnun şikayet yok denecek kadar az ama yaptığı burunlar benim pek hoşuma gitmedi hep çok kalkık tipik estetik urunlar yapmış internetten gördüğüm kadarıyla..Cem Karas yaptığı burunlar ve fiyat olarak hoşuma gidiyor ama sonradan sağlık olarak sorun yaşarmıyım endişesi var..Kafamda deli sorular...:KK45:

ben izmirdeki doktorları araştırdım ve şu ismileri bulabildim:
-UFUK BİLKAY
-HALİS ÜNLÜ
-CEM KARAS
-BORA KARAALİ
-CAN KOPAL
-CEMİL TUGAY
-YİĞİT TİFTİKÇİOĞLU
bu isimlerin bazıları tanıdığım hastalarını tavsiyeleri üzerine araştırmaya başladım bazıları da internette burun estetiği diyince çıkan ilk isimler
Bende araştırdım çoktan hepsini bu işin ustası oldum diyebilirim hepsi görünürde iyi doktorlar fakat dediğin gibi hepsinde memnun kalmayan larda var bence suçlusu kendileri onca kişiyi ameliyat ediyor bu doktorlar herseyleri ortada onun bunun koyunlar in lafına kanıp gidip onca paraya kıyıp iyi araştırmadan ameliyat kararı alip kesrirmeselerdi zorla yat diyen yok kendilerinin suçu ! Ben hep diyorum kendiniz iyi araştırın didikleyın size tavsiyede bulunanda adam akıllı yardım etsin eski yeni resimlerle fiyat bilgisiyle doktorun ilgisiyle ve neden nasıl onu bulup seçtiğini bu en önemlisi çoğu demiyor milletin etkisinde kalıp koyun gibi gittim onca para olmasına rağmen korktugumdan iyi olsun bu adam çok paraya ameliyat ediyor ismi belli biri burnum kesin guzel olur diye kandim demeyi !

Onu diyenleri salla hepsi boş ötüyor eğer uygun fiyata baktın doktorun kendi sayfasında ki ameliyat ettiği hastalar memnun ve burunlari güzelse o doktoru kaçırma özelden yaz git görüş kimsenin lafını dinleme danışma kendin bilgilen aklın yatarsa ameliyatini ol kurtul reklamcı doktorunu öven çok okadar paracı bir doktora bende para saysam kerizim demem överim hahaha koyun mu yok piyasada ..

şimdilik aklımda ufuk bilkay var ama kesin kararımı vermedim tam olarak emin olmak çok zor bu yapılanların reklam olmasından korkuyorum ufuk bilkay ile ilgili olanı özellikle.

İstanbulu düşünen varmı peki aranızda ?

Bir ara düşündüm koca izmir de bulamıyorum ve en en iyi doktorlar istanbulda genelde sonra baktım şöyle çok meşhur bi doktor varmış fiyatı 7, 8, 10 arası ve üstü dedim kolay gelsiiinnn :21:

Şaka bir yana İstanbul çok büyük bir şehir dolayısıyla kafa karıştıran doktor orada daha fazladır insan kafayı yer ben burada yiyorsam.

ben de Halis Ünlü ve Cem Karas arasında kaldım diğerleri pek içime sinmedi ŞİMDİLİK:KK43:

Bir ara düşündüm koca izmir de bulamıyorum ve en en iyi doktorlar istanbulda genelde sonra baktım şöyle çok meşhur bi doktor varmış fiyatı 7, 8, 10 arası ve üstü dedim kolay gelsiiinnn :21:

Şaka bir yana İstanbul çok büyük bir şehir dolayısıyla kafa karıştıran doktor orada daha fazladır insan kafayı yer ben burada yiyorsam.

Malesef izmir dışında olamam istanbul da görünürde iyi doktorlar var fakat birde ameliyat sonra kontroller vs. var..2 hafta kalacak yerim olsa düşünürdüm ama malesef 2 hafta istanbulda kalabileceğim kimsem yok

Malesef izmir dışında olamam istanbul da görünürde iyi doktorlar var fakat birde ameliyat sonra kontroller vs. var..2 hafta kalacak yerim olsa düşünürdüm ama malesef 2 hafta istanbulda kalabileceğim kimsem yok

Ay evet benimde yok ama yine de bi düşünmüştüm belki diye ama hemen vazgeçtim

Bende araştırdım çoktan hepsini bu işin ustası oldum diyebilirim hepsi görünürde iyi doktorlar fakat dediğin gibi hepsinde memnun kalmayan larda var bence suçlusu kendileri onca kişiyi ameliyat ediyor bu doktorlar herseyleri ortada onun bunun koyunlar in lafına kanıp gidip onca paraya kıyıp iyi araştırmadan ameliyat kararı alip kesrirmeselerdi zorla yat diyen yok kendilerinin suçu ! Ben hep diyorum kendiniz iyi araştırın didikleyın size tavsiyede bulunanda adam akıllı yardım etsin eski yeni resimlerle fiyat bilgisiyle doktorun ilgisiyle ve neden nasıl onu bulup seçtiğini bu en önemlisi çoğu demiyor milletin etkisinde kalıp koyun gibi gittim onca para olmasına rağmen korktugumdan iyi olsun bu adam çok paraya ameliyat ediyor ismi belli biri burnum kesin guzel olur diye kandim demeyi !

kesinlikle haklısın başlasının lafıyla olmaz iyice araştırmak lazım ayrıca doktora güven de önemli bence içine sinen bir doktor olmalı ozaman ameliyata girmek de çok daha kolaylaşır ameliyat sonrası motivasyon için de önemli bu

İstanbulu didikledim bile bilinen en iyi ismi belli doktorları araştırdım tabi sasirmadim reklam sağolsun aradan birkaç yıl ameliyatlar ettikçe onlara ameliyat olmus hasta sayısı çoğaldı ve reklamlarını forumlarda doktor arayisinda olan caresiz kisilere reklam yapıyorlar tavsiye ederek diye doktorlar fiyatlarını her 6 ay artışa çıkarıp ucuruyor şimdi onlara olanlar keriz o doktorlar da bir zamanlar uygun fiyatla başladı bunu düşünen yok yeni ismi duyulmamis fiyati daha artışa çıkmamış olanları iki sene sonra fiyatları onlarında çıkmış olur demiyor kimse düşünmeden koyun gibi kim kime pahalıya yaptırdıysa o başarılı saniyor çoğu doktorumuzun hakkını yediriyor bu koyunlar ucuz veya uygun fiyatlı doktor kasap kötü doktor dur diye bilmeden araştırmadan konuşarak bu paracı doktorlara giderek

Bana izmir yazligimiz var diye uygun Otel parası ödememek için yurt dışından olunca insan daha masrafli uçak Otel yigecek düşünün artık ameliyat kar bunlara param gidecek hangisini biriktirim fakat burda uygun doktor yok

Arkadaşlar bende Şubat tatilinde burun estetiği + deviasyon Olmayı planlıyorum maksimum 4000 tl verebilirim ama fiyat çok önemli değil... İçime sinen bir doktor olması lazım kk hep aynı doktor isimleri var ben dokuz Eylül üniversite hastanesinde Olmayı düşünüyorum En Iyi hekimden araştırırken Prof Adnan Menderes'i gördüm güzel yorumlar var ama bu doktora burun estetiği olan biriyle hiç tanışmadım lütfen eğer Adnan Menderese burun estetiği olan varsa lütfen benimle irtibata geçebilir mi Neden mi üniversite hastanesi ameliyathane koşullarından dolayı düşünüyorum lütfen yardımcı okursanız çok srvinirimmm:KK17:

Arkadaşlar bende Şubat tatilinde burun estetiği + deviasyon Olmayı planlıyorum maksimum 4000 tl verebilirim ama fiyat çok önemli değil... İçime sinen bir doktor olması lazım kk hep aynı doktor isimleri var ben dokuz Eylül üniversite hastanesinde Olmayı düşünüyorum En Iyi hekimden araştırırken Prof Adnan Menderes'i gördüm güzel yorumlar var ama bu doktora burun estetiği olan biriyle hiç tanışmadım lütfen eğer Adnan Menderese burun estetiği olan varsa lütfen benimle irtibata geçebilir mi Neden mi üniversite hastanesi ameliyathane koşullarından dolayı düşünüyorum lütfen yardımcı okursanız çok srvinirimmm:KK17:
Merhaba canım, bende şubat tatilinde olmayı düşünüyorum fakat KBB'da olmak daha mantıklı geldiği için üniversiteyi düşünmüyorum tabi gene sen billirsin. Bu arada ameliyathane koşulları demişsin, nasıl farkları var?

Merhaba canım, bende şubat tatilinde olmayı düşünüyorum fakat KBB'da olmak daha mantıklı geldiği için üniversiteyi düşünmüyorum tabi gene sen billirsin. Bu arada ameliyathane koşulları demişsin, nasıl farkları var?
Canım arkadaşım üniversite hastanesinde plastik cerraha oldu daha önce bir çok doktorla görüşmüş ameliyathanelerini beğenmemiş mesela bir apartman dairesinin bir kısmını muayenehane bir kısmını ameliyathane yapmışlar ekip sayısı vs sınırlıymış Allah korusun komplike bir durum olsa müdahale edecek koşullar iyi değil vs Demişti yine de kendin bilirsin ben de hiç bir doktorla görüşmedim burada ismi geçen doktorlarıda kk okudum

Canım arkadaşım üniversite hastanesinde plastik cerraha oldu daha önce bir çok doktorla görüşmüş ameliyathanelerini beğenmemiş mesela bir apartman dairesinin bir kısmını muayenehane bir kısmını ameliyathane yapmışlar ekip sayısı vs sınırlıymış Allah korusun komplike bir durum olsa müdahale edecek koşullar iyi değil vs Demişti yine de kendin bilirsin ben de hiç bir doktorla görüşmedim burada ismi geçen doktorlarıda kk okudum
Bak oda doğru :110:

Back