- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Aynen:) Bence iyi araştır doktor konusunu özellikle İzmirde olacaksan.Demek ondan cok gec gune veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen:) Bence iyi araştır doktor konusunu özellikle İzmirde olacaksan.Demek ondan cok gec gune veriyor
Izmirde olacagim ama ne yapmaliyim cok kararsızim canim.netten bir güzel bakinip kendimi dr kapisinda bulacagim sanırımAynen:) Bence iyi araştır doktor konusunu özellikle İzmirde olacaksan.
merhaba,acaba izmirde kime yaptırdınız?merhaba arkadaşalar. ben de izmir de oldum ameliyat, baya araştırdım, genelde sosyal medyayı etkin kullanan doktorları takip ettim açıkçası, çünkü olumsuzluklarda, eleştirilerde çok kolay yansıyabiliyor. o yüzden hasta yorumlarına dikkat edin derim.
çok geçmiş olsun :) umarım güzel olurufuk bilkay a yaptırdım, birkaç hastasına ulaştım, sosyal medyadan da cok olumlu yorumlara rastladım bir ay önce ameliyat oldum. şiş şuan aslında ama sabırla bekliyorum dinmesini :)
Ben Ekol hastanesinde Fatih Uygur un ismini çok duydum. Kendisine randevu aldım. Muayene olacağım.ben izmirdeki doktorları araştırdım ve şu ismileri bulabildim:
-UFUK BİLKAY
-HALİS ÜNLÜ
-CEM KARAS
-BORA KARAALİ
-CAN KOPAL
-CEMİL TUGAY
-YİĞİT TİFTİKÇİOĞLU
bu isimlerin bazıları tanıdığım hastalarını tavsiyeleri üzerine araştırmaya başladım bazıları da internette burun estetiği diyince çıkan ilk isimler
Dr Mur at Uygur a ameliyat olmuş.Canım çok teşekkür ederim. Kendisine mesaj attım şimdi, cevabı beklicem :))
Fatih Uygur diye bir doktor varımış , Ekol hastanesinde. Bir çok arkadaşım ona ameliyat oldu. İşini mükemmel yapıyormuş, çok mütevazi ve başarılı diyorlar. Fatih bey hakkında bilginiz varmı??3000 tl hepimiz için uygun ama sonuç nasıl iyi araştırıp gitti mi etki altında mi kaldı yoksa kendisi mi seçti hem uygun hem iyi doktoru insan kendisi belirler gözü kapalı atılan pişman olabilir :) doktor kim ?
canım ben de o dr u çok merak ediyorum.hakkında kimse bir şey de dememiş.muayene sonrası görüşlerin ne yönde olacak bir de ona ameliyat olan olduysa bilglendirebilir mi?Fatih Uygur diye bir doktor varımış , Ekol hastanesinde. Bir çok arkadaşım ona ameliyat oldu. İşini mükemmel yapıyormuş, çok mütevazi ve başarılı diyorlar. Fatih bey hakkında bilginiz varmı??
merhaba, ne kadar a anlaştınız canm?Ben çok araştırdım ve İzmirde en iyinin Bora Karaali olduğu kanısına vardım bugün muayenemi oldum ve 16 Aralık ameliyat günüm. Çok ilgili güleryüzlü bi doktor yorumları hep olumlu yaptığı burunlar çok doğal instagramdan bakın. Ay heyecanlandım çoook az kaldııı önce sonra fotoğraf paylaşırım
canım ben de o dr u çok merak ediyorum.hakkında kimse bir şey de dememiş.muayene sonrası görüşlerin ne yönde olacak bir de ona ameliyat olan olduysa bilglendirebilir mi?
merhaba, ne kadar a anlaştınız canm?
merhaba,arkadasinizin burnu nasil oldu bilgi verebilir misiniz ya da fotograf atabilmeniz mumkun mu?ben de halis beye yaptirmak istiyorum da :)benim bi yakınım yaklaşık bir ay önce ekol kbb de başka bi doktor ameliyet oldu fiyat 3000 tl dedi fiyat için
merhaba, ne kadar a anlaştınız canm?
iyiymiş valla ben de oldum da gecen ay 4.500 verdim3 bin civarı yapıyormuş zor bi burun olmadıkça sabit ücret gibi bişey canım
heyecanla bekliyoruz canım :)Merhaba, Fatih Bey den uzun uğraşılar sonu randevu aldım. Sekreteri çok yoğun olduğunu 10 gün sonraya randevu verebileceğini söyledi. Rica minnet çok kısa görüşeceğimi söyleyip randevu alabildim. Bugün kendisiyle görüşeceğim. Kendisini instagramdan inceledim. Hastaları hep mutlu görünüyor :). Kendisini araştırırken, www.eniyihekim.com isimli bir sitede yorumlarını okudum. Hep pozitif ve iyi bir doktor olduğuna ait yorumlar var. Kendisine muayene olacağım, bakalım nasıl bir doktor. sizinle de paylaşırım.