• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi?

kızlar merhaba eko kbb prof.dr. halis ünlü hakkında bilginiz varmı? bilgisi olanlar bilgi verebilirmi lütfen çok zor doktor araştırmak:/
Benim ilk araştırdığım doktor, pek fazla bilgi bulamadım iyi olduğunu okumuştum ama içime sinmedi vazgeçtim :/

Ufuk Bilkay da karar kılmanı sağlayan ne oldu güzelim fiyat verdi mi sana ? bende karar vermek istiyorum hep iyileri araştırıyorum ya fiyat uçuk oluyor ya araştırırken yazdığım doktorlar arasında başka doktor daha iyi çıkarsa diyorum :KK43:
Bu arada 4.500 tl tutmuş kendisinde.

Halis Ünlü ile ilgili internetten bilgi bulmak çok zor ama yaklaşık 1 sene önce ameliyat olan bi arkadaşım şiddetle tavsiye ediyor,başka birine daha sordum kısa bir süre önce halis bey ameliyat etmmiş ve o da çok memnun..ama yine de insan daha öncden yaptığı burunları görmek istiyor sadece iki üç kişiyle konuşmakla karar verilemiyor malesef:110:

Halis Ünlü ile ilgili internetten bilgi bulmak çok zor ama yaklaşık 1 sene önce ameliyat olan bi arkadaşım şiddetle tavsiye ediyor,başka birine daha sordum kısa bir süre önce halis bey ameliyat etmmiş ve o da çok memnun..ama yine de insan daha öncden yaptığı burunları görmek istiyor sadece iki üç kişiyle konuşmakla karar verilemiyor malesef:110:
Kendisi nerde ameliyat ediyor ?

Güzelim izmirde işini bilen uygun fiyata ameliyat yapan doktorumuz hiç mi kalmadı ya hepsi mi paracı oldu ilgi sıfır ameliyat fiyatları 4500 ile 7000 tl ne yaa 3000 ile 3500 tl hadi neyse hepsi mi reklamcı oldu bunların fiyat artışının iyice suyunu çıkarıyorlar yakkinda burunlar bir araba fiyatıyla bir olucak vay halimize vay

2016 da ameliyat olmak isteyenler Ayvayi yedi desek doğru olur doğru dürüst uygun doktor kalmadı herkes kredi ile borca girerek veya bir şekilde Borçla ameliyat olmaya başlıcak birikim yapıcak olanlarda artık o birikimi yapasiya fiyat zaten abartilmis seviyeye gelmiş olur mecbur daha reklamla ismini duyurmamis yeni duyulan başarılı doktorlari araştırıp onlara yönelmek en akıllıca olucak kimsenin etkisi altında kalmadan korkudan bilinen o paracı doktorlara koyun gibi gözü kapalı gitmeden kendimize en uygununu seçmek en doğru karar olucak iyice keriz yerine kotuluyoruz artık .. tonla parayi onların reklamına kanarak ve koyun gibi onlara ameliyat olan kerizler gibi adım atmadan iyice gözünü açıp adım atmak gerekiyor kızlar paranıza yazık birçok doktorun hakkı yeniyor bu Reklamcı doktorlar ve onlara koyun gibi o parayi verip iyi oldu sanan insanlar yüzünden o yaptirdiklari burnun daha iyisini uygun fiyata yapan çok var yeterki doktorları kendiniz iyi araştırın sayfalarından ameliyatlarini iyi inceleyin goruceksiniz bize ise yarar doktorlar bulun yardimci olucaksaniz yok ben Muhammet dilbere, Emre ilhana, Barış Çakır'a, Can kopala vesayre ismini duyuran Reklamcılara ve onlara bu yüzden ismi duyulmuş doktor iyi doktor lakabini takan koyunlar gibi davranmayin tabiki iyi doktorlar fakat istedikleri fiyatlar belli ve hep artışta napalım soygun mu yapalım ameliyat olmak için onca zorluğu stress hiç gerek yok onlarda bir zamanlar nasıl uygu fiyata başladılarsa onlar gibi illerde pahali olucak ama şimdilik uygun fiyata ameliyat yapan duyurulmayan hakkı yenen usta cerrah çoook instagramdan içinize sineni kendiniz bulun bakın inceleyin ulaşın bilgilenin milletin abartili fiyatla ameliyat olup burnuna bakarak yonlendirdikleri doktorlarin paraciligina yenik düşmeyin uygun fiyat kasap demek değildir iyi araştırın görüceksiniz aksine bilmeden atılır ameliyat olmak kötü sonuç getirir :)

halis ünlü izmir çiğli ekol kbb hastanesinde
Halis Ünlü yüz duyduğum için onuda araştırmistim galiba önceden .. fiyat bilgisini unuttum şimdi ne kadar ? Yine fiyatını iyice artiranlar arasında değildir umarım gerçi hepsi aynı paracı

benim bi yakınım yaklaşık bir ay önce ekol kbb de başka bi doktor ameliyet oldu fiyat 3000 tl dedi fiyat için

ben ocak ayında ameliyat olmak istiyorum ama doktor bulmak çok sıkıntılı..İçime sinen bir doktor bulabilsem hemen gidip görüşmek istiyorum ama malesef izmirde bu alanda uzmanlaşmış ve aşırı miktarda paralar istemeyen bir doktor yok:KK43:

benim bi yakınım yaklaşık bir ay önce ekol kbb de başka bi doktor ameliyet oldu fiyat 3000 tl dedi fiyat için
3000 tl hepimiz için uygun ama sonuç nasıl iyi araştırıp gitti mi etki altında mi kaldı yoksa kendisi mi seçti hem uygun hem iyi doktoru insan kendisi belirler gözü kapalı atılan pişman olabilir :) doktor kim ?

Halis Ünlü yüz duyduğum için onuda araştırmistim galiba önceden .. fiyat bilgisini unuttum şimdi ne kadar ? Yine fiyatını iyice artiranlar arasında değildir umarım gerçi hepsi aynı paracı

Ufuk Bilkay hakkında da mı paracı olduğunu düşünüyorsun, reklam olabilir mi sence de? bana da fazla geldi 4.500 ama arkadaşım sağlığın söz konusu iyi sonuç alıcaksan fiyata bakma dedi, bir yandan katılıyorum da 4.500 den fazlasını veremem açıkcası. Bir de bir yerde ameliyat fiyatının 1 ve 2 küsur olanlar kötü olarak değerlendiriliyor açıkcası katılıyorum bazı yerlerdede gördüm düşük fiyatlı diye yaptırıp pişman olan çok var of kafam çok karışık :mad:

ben ocak ayında ameliyat olmak istiyorum ama doktor bulmak çok sıkıntılı..İçime sinen bir doktor bulabilsem hemen gidip görüşmek istiyorum ama malesef izmirde bu alanda uzmanlaşmış ve aşırı miktarda paralar istemeyen bir doktor yok:KK43:
Ah onu denk getirsem bende kapicamda zor işte .. belkide bilmediğimiz uygun biri vardır iyice didikleyelim izmir bölgesini ^^

:) dr.Cem Karas.sonuçtan çok memnun görüntü olarak çok iyi.Ayrıca dokotr instagram da çok aktif biri :) yaptığı ameliyatlarla ilgili paylaşımlar yapıyor ve görüntü olarak yaptığı burunları ben beğeniyorum. Ama bazı olumsuz yorumlar insanın kafasını karıştırıyor tabi,hastalarının %100 ü çok memnun değil ilgisizliğinden şikayet edenler de var sonradan burnum düştü diyenler de..

Ufuk Bilkay hakkında da mı paracı olduğunu düşünüyorsun, reklam olabilir mi sence de? bana da fazla geldi 4.500 ama arkadaşım sağlığın söz konusu iyi sonuç alıcaksan fiyata bakma dedi, bir yandan katılıyorum da 4.500 den fazlasını veremem açıkcası. Bir de bir yerde ameliyat fiyatının 1 ve 2 küsur olanlar kötü olarak değerlendiriliyor açıkcası katılıyorum bazı yerlerdede gördüm düşük fiyatlı diye yaptırıp pişman olan çok var of kafam çok karışık :mad:
Onu diyenleri salla hepsi boş ötüyor eğer uygun fiyata baktın doktorun kendi sayfasında ki ameliyat ettiği hastalar memnun ve burunlari güzelse o doktoru kaçırma özelden yaz git görüş kimsenin lafını dinleme danışma kendin bilgilen aklın yatarsa ameliyatini ol kurtul reklamcı doktorunu öven çok okadar paracı bir doktora bende para saysam kerizim demem överim hahaha koyun mu yok piyasada ..

ben izmirdeki doktorları araştırdım ve şu ismileri bulabildim:
-UFUK BİLKAY
-HALİS ÜNLÜ
-CEM KARAS
-BORA KARAALİ
-CAN KOPAL
-CEMİL TUGAY
-YİĞİT TİFTİKÇİOĞLU
bu isimlerin bazıları tanıdığım hastalarını tavsiyeleri üzerine araştırmaya başladım bazıları da internette burun estetiği diyince çıkan ilk isimler

Back