Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk araştırdığım doktor, pek fazla bilgi bulamadım iyi olduğunu okumuştum ama içime sinmedi vazgeçtim :/kızlar merhaba eko kbb prof.dr. halis ünlü hakkında bilginiz varmı? bilgisi olanlar bilgi verebilirmi lütfen çok zor doktor araştırmak:/
Bu arada 4.500 tl tutmuş kendisinde.Ufuk Bilkay da karar kılmanı sağlayan ne oldu güzelim fiyat verdi mi sana ? bende karar vermek istiyorum hep iyileri araştırıyorum ya fiyat uçuk oluyor ya araştırırken yazdığım doktorlar arasında başka doktor daha iyi çıkarsa diyorum
Kendisi nerde ameliyat ediyor ?Halis Ünlü ile ilgili internetten bilgi bulmak çok zor ama yaklaşık 1 sene önce ameliyat olan bi arkadaşım şiddetle tavsiye ediyor,başka birine daha sordum kısa bir süre önce halis bey ameliyat etmmiş ve o da çok memnun..ama yine de insan daha öncden yaptığı burunları görmek istiyor sadece iki üç kişiyle konuşmakla karar verilemiyor malesef
Halis Ünlü yüz duyduğum için onuda araştırmistim galiba önceden .. fiyat bilgisini unuttum şimdi ne kadar ? Yine fiyatını iyice artiranlar arasında değildir umarım gerçi hepsi aynı paracıhalis ünlü izmir çiğli ekol kbb hastanesinde
3000 tl hepimiz için uygun ama sonuç nasıl iyi araştırıp gitti mi etki altında mi kaldı yoksa kendisi mi seçti hem uygun hem iyi doktoru insan kendisi belirler gözü kapalı atılan pişman olabilir :) doktor kim ?benim bi yakınım yaklaşık bir ay önce ekol kbb de başka bi doktor ameliyet oldu fiyat 3000 tl dedi fiyat için
Halis Ünlü yüz duyduğum için onuda araştırmistim galiba önceden .. fiyat bilgisini unuttum şimdi ne kadar ? Yine fiyatını iyice artiranlar arasında değildir umarım gerçi hepsi aynı paracı
Hangi doktor, memnun mu şuan?benim bi yakınım yaklaşık bir ay önce ekol kbb de başka bi doktor ameliyet oldu fiyat 3000 tl dedi fiyat için
Ah onu denk getirsem bende kapicamda zor işte .. belkide bilmediğimiz uygun biri vardır iyice didikleyelim izmir bölgesini ^^ben ocak ayında ameliyat olmak istiyorum ama doktor bulmak çok sıkıntılı..İçime sinen bir doktor bulabilsem hemen gidip görüşmek istiyorum ama malesef izmirde bu alanda uzmanlaşmış ve aşırı miktarda paralar istemeyen bir doktor yok
El birliğiyle uygun fiyata işinde uzman bi doktor bulup ameliyat olalım
Onu diyenleri salla hepsi boş ötüyor eğer uygun fiyata baktın doktorun kendi sayfasında ki ameliyat ettiği hastalar memnun ve burunlari güzelse o doktoru kaçırma özelden yaz git görüş kimsenin lafını dinleme danışma kendin bilgilen aklın yatarsa ameliyatini ol kurtul reklamcı doktorunu öven çok okadar paracı bir doktora bende para saysam kerizim demem överim hahaha koyun mu yok piyasada ..Ufuk Bilkay hakkında da mı paracı olduğunu düşünüyorsun, reklam olabilir mi sence de? bana da fazla geldi 4.500 ama arkadaşım sağlığın söz konusu iyi sonuç alıcaksan fiyata bakma dedi, bir yandan katılıyorum da 4.500 den fazlasını veremem açıkcası. Bir de bir yerde ameliyat fiyatının 1 ve 2 küsur olanlar kötü olarak değerlendiriliyor açıkcası katılıyorum bazı yerlerdede gördüm düşük fiyatlı diye yaptırıp pişman olan çok var of kafam çok karışık