• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi?

kesinlikle tavsiye edeceğim izmir için tek doktor cemil tugay 4 yıl önce ameliyat oldum morluk ve şişlik olmadı bile 1 haftada işime döndüm ağrı adına hiç birşey hissetmedim
Merhabalar,ben de yoğun araştırma halindeyim.Cemil beyi başkalarından da duymuştum.nasıl memnun musunuz?Ve ne kadara mal oldu size?

Ben de Cemil Tugay'i tavsiye ediyorum.zaten gidin konusun kendiniz guvenip karar verirsiniz. Ancak doktorlarla konusmadan, yalnizca fotoraflara bakarak yanlis algilara kapilmayin! Tabii bence ☺️

Merhabaa bu başlığa yazmış mıydım hatırlamıyorum daha yeniyimde çözmeye çalışıyorum:)
ama bende 2 yıl önce cemil tugaya ameliyat oldum.
Öncesi sonrası fotoğraflarımı görebilirsiniz profilime ekledim.
kesinlikle tavsiye ettiğim bir doktor.

Merhabalar,ben de yoğun araştırma halindeyim.Cemil beyi başkalarından da duymuştum.nasıl memnun musunuz?Ve ne kadara mal oldu size?
Ben 3 buçuk bin tl ye ameliyat oldum ama şimdiki fiyatları bilmiyorum ama dediğim gibi hiç düşünmeden kefil olurum kendisine izmirin en iyisi bence

Ben 3 buçuk bin tl ye ameliyat oldum ama şimdiki fiyatları bilmiyorum ama dediğim gibi hiç düşünmeden kefil olurum kendisine izmirin en iyisi bence
Çok merak ettim burnunuzu.. Cemil Tugay kbb de mi ihtisas yapmış yoksa estetisyen mi?

Merhabaa bu başlığa yazmış mıydım hatırlamıyorum daha yeniyimde çözmeye çalışıyorum:)
ama bende 2 yıl önce cemil tugaya ameliyat oldum.
Öncesi sonrası fotoğraflarımı görebilirsiniz profilime ekledim.
kesinlikle tavsiye ettiğim bir doktor.
Şu an göremiyorum ama bir konuda daha bahsetmiştiniz sanırım? Bilgi almak isterim sizden

merhaba, k
Şu an göremiyorum ama bir konuda daha bahsetmiştiniz sanırım? Bilgi almak isterim sizden
usura bakmayın geç görüyorum mesajları evet bende cemil beye oldum ameliyatımı dilerseniz mesaj atarsanız resimleri gönderebilirim

kızlar merhaba, forumda yeniyim. 1 gün önce halis ünlüye muayene oldum. tamamen estetik kaygılardan ötürü yaptıracağım burnumu. kendisi KBB doktoru. inşallah memnun kalırım, muayene beni çok rahatlattı

:) dr.Cem Karas.sonuçtan çok memnun görüntü olarak çok iyi.Ayrıca dokotr instagram da çok aktif biri :) yaptığı ameliyatlarla ilgili paylaşımlar yapıyor ve görüntü olarak yaptığı burunları ben beğeniyorum. Ama bazı olumsuz yorumlar insanın kafasını karıştırıyor tabi,hastalarının %100 ü çok memnun değil ilgisizliğinden şikayet edenler de var sonradan burnum düştü diyenler de..
bende cem beyde ameliyat olmak istiyorum. sizin son durum nedir acaba bilgi verebilir misiniz

Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 yıl önce Bora Karaali isimli şahsa ameliyat oldum. Hafif kemer vardı eski burnumda ve burun ucum gayet orantlı güzeldi. Saddce kemeri alın doğal kalsın dedim. Kaldırmamız gerekiyor bi miktar dedi, kalkık olmasın dedim. Ve ameliyattan sonraki hali; aşırı küçültülmüş ve oyuk kaydırak gibi burun ve domuz buru ucu kalkık havada aşırı yapmacık. Yani sen ne hakla benim istemddiğim burnu yaparsın bana. Kendisi bunu kabul etmedi de üstelik.. sormayan kalmadı yolda estetik ve kalkıklığını. Micheal jackson burnu istiyorsanız ona yaptırın. Doğal istiyorsanız uzak durun , uyarayım dedim.

Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 yıl önce Bora Karaali isimli şahsa ameliyat oldum. Hafif kemer vardı eski burnumda ve burun ucum gayet orantlı güzeldi. Saddce kemeri alın doğal kalsın dedim. Kaldırmamız gerekiyor bi miktar dedi, kalkık olmasın dedim. Ve ameliyattan sonraki hali; aşırı küçültülmüş ve oyuk kaydırak gibi burun ve domuz buru ucu kalkık havada aşırı yapmacık. Yani sen ne hakla benim istemddiğim burnu yaparsın bana. Kendisi bunu kabul etmedi de üstelik.. sormayan kalmadı yolda estetik ve kalkıklığını. Micheal jackson burnu istiyorsanız ona yaptırın. Doğal istiyorsanız uzak durun , uyarayım dedim.

Çok geçmiş olsun bir yerde dava açılıyor diye okumuştum bi araştırın bence

Merhaba; bende doktor arayışı içerisindeyim. Bunun için Ekol Kbb'den Cem Karas' a gittim. Hakkında hem iyi hem kötü yorumlar var insan tedirgin oluyor haliyle. burun içinde deviasyon ve burin iç etleri şişmesi var. içini 1000 liraya yaparım estetikle beraber 5000 dedi. inmedi. Yapılan burun sanata giriyor daha ucuza yapan yerlerde vardır benim fiyatım bu dedi. Görüşmede fotograf çekip şöyle yaparız böyle yaparız demedi. Ameliyattan bir gün önce planlama yapılıyormuş. Açıkcası kafam allak bullak. Ege Üniversitesi'nden Yiğit Tiftikçi öneriyorlar ama estetisyen olması burnun içini düzğün yaparmı nefes alma sorunlarını düzeltirmi diye düşünmeden edemiyorum. Ablam Halis Ünlü'ye ameliyat olmuştu fakat burnunun ucu top gibi. yüzüne göre yandan çok güzel görünen fakat önden top gibi bir buruna sahip. Drunuzla burun ucunu konusun mutlaka. Ablam konuşmamıştı. @zmdmr
Merhaba suan ne durumdasiniz ameliyat oldunuz mu hangi doktora karar verdiniz acaba

merhaba arkadaşalar. ben de izmir de oldum ameliyat, baya araştırdım, genelde sosyal medyayı etkin kullanan doktorları takip ettim açıkçası, çünkü olumsuzluklarda, eleştirilerde çok kolay yansıyabiliyor. o yüzden hasta yorumlarına dikkat edin derim.
Rica etsem ilk ve son halini atar mısın?

Merhaba; bende doktor arayışı içerisindeyim. Bunun için Ekol Kbb'den Cem Karas' a gittim. Hakkında hem iyi hem kötü yorumlar var insan tedirgin oluyor haliyle. burun içinde deviasyon ve burin iç etleri şişmesi var. içini 1000 liraya yaparım estetikle beraber 5000 dedi. inmedi. Yapılan burun sanata giriyor daha ucuza yapan yerlerde vardır benim fiyatım bu dedi. Görüşmede fotograf çekip şöyle yaparız böyle yaparız demedi. Ameliyattan bir gün önce planlama yapılıyormuş. Açıkcası kafam allak bullak. Ege Üniversitesi'nden Yiğit Tiftikçi öneriyorlar ama estetisyen olması burnun içini düzğün yaparmı nefes alma sorunlarını düzeltirmi diye düşünmeden edemiyorum. Ablam Halis Ünlü'ye ameliyat olmuştu fakat burnunun ucu top gibi. yüzüne göre yandan çok güzel görünen fakat önden top gibi bir buruna sahip. Drunuzla burun ucunu konusun mutlaka. Ablam konuşmamıştı. @zmdmr

Merhaba,

ben de ameliyat için Cem Bey'i düşünüyorum. memnun musunuz sonuçtan sonrasında bir olumsuzluk yaşadınız mı? kaldem kaldem

Merhaba,

ben de ameliyat için Cem Bey'i düşünüyorum. memnun musunuz sonuçtan sonrasında bir olumsuzluk yaşadınız mı? kaldem kaldem

Merhaba ben ocak ayinda ameliyat olmustum. Suan icin sukur ki hic bir sorumum yok. Hatta o kadar dogal duruyorki yillardir beni taniyan insanlar anlamadi. Benim Cem Bey'le cok yakin diyaloglarim olmadi. Hatta 3. Ayimda hurnumda cokuntu oldugum bir noktayi gosterdigimde alinganlik yapip surat asmisti. Sonrasinda onun gocukluk degil odem oldugunu soyledi, gercektende oyleymis.minicikte olsa insan acaba mi diyor. Bir suru olumsuz sey okumusken ameliyati gecirip iyi kotu aci cekince ve benim gibi pimpirikli olunca :) sukur ki sorun cikmadi. Sadece disi icin degil nefes alamadigim icin ameliyat olmustum. Nefes problemim duzeldi. Yani ben tavsiye ediyorum.

Back