• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi?

Merhabalar bnde ocakta yigit beye olacagim ama korkuyorum :(
Yiğit Tiftikçioğlu Ege Üniversitesinde çalışıyormuş ve aşırı yoğunmuş hastaları genel olarak memnun ama muayene ücreti bile 110 tl.Ama paragöz olmadığını ve hiç ilgilenmediğini söyleyenler de var,hatta ameliyata son 20 dk kala burnumun şekli hakkında konuşabildik daha önce konuşamadık diyen de var..Bora Karaali hastaları çok memnun şikayet yok denecek kadar az ama yaptığı burunlar benim pek hoşuma gitmedi hep çok kalkık tipik estetik urunlar yapmış internetten gördüğüm kadarıyla..Cem Karas yaptığı burunlar ve fiyat olarak hoşuma gidiyor ama sonradan sağlık olarak sorun yaşarmıyım endişesi var..Kafamda deli sorular...:KK45:

Kızlar merhaba, bende izmiri çok araştırdım ama hiçbi doktor hakkında istanbuldakiler gibi bilgi edinemedim.ufuk bilkaya 9 ay önce dudak dolgusu yaptıdım çok memnun kaldım tekrar yaptırcağımda yine ona gidicem ama burun konusu hassas.ameliyat sonuçta ve bandaj açılınca insanın aynada istemediği bi burun görmesi çok kötü.fazla küçük fazla kalkık estetikli gibi oluşundan bahsediyorum.benim iki ay sonra emre ilhana randevum var evet masraflı olucak ama uzun düşünceler sonucu o karara vardım hem kbb hemde tasarıma önem verdiği için.umarım bi gün hepimiz istediğimiz burunlara kavuşuruz

Kızlar selam.. Ben de kasım 2 de ÇAĞHAN BAYTEKİN e ameliyat oldum.. Kapalı teknikle yaptı. Tam hayalimdeki burna kavuştum.. Doktorum inanılmaz pozitif ve size her konuda aklınıza yakılan sorunlara memnuniyetle cevap veren ve bence çok özel bir doktor. Ameliyat sonrası da çok önemli olsuğu için bu ayrıntıyı atlamayın derim. Bana ameliyat olma , gerek yok ya da herkes gibi kalkık ameliyat olduğu belli olan burnun olacak diyen çevrem şimdi iyki olmuşsun diyor.. Fotoğraf ekliyorum,ilk ve son halini ☺️☺️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 505
Arkadaşlar bende Şubat tatilinde burun estetiği + deviasyon Olmayı planlıyorum maksimum 4000 tl verebilirim ama fiyat çok önemli değil... İçime sinen bir doktor olması lazım kk hep aynı doktor isimleri var ben dokuz Eylül üniversite hastanesinde Olmayı düşünüyorum En Iyi hekimden araştırırken Prof Adnan Menderes'i gördüm güzel yorumlar var ama bu doktora burun estetiği olan biriyle hiç tanışmadım lütfen eğer Adnan Menderese burun estetiği olan varsa lütfen benimle irtibata geçebilir mi Neden mi üniversite hastanesi ameliyathane koşullarından dolayı düşünüyorum lütfen yardımcı okursanız çok srvinirimmm:KK17:
A

Son düzenleme:
Kızlar selam.. Ben de kasım 2 de ÇAĞHAN BAYTEKİN e ameliyat oldum.. Kapalı teknikle yaptı. Tam hayalimdeki burna kavuştum.. Doktorum inanılmaz pozitif ve size her konuda aklınıza yakılan sorunlara memnuniyetle cevap veren ve bence çok özel bir doktor. Ameliyat sonrası da çok önemli olsuğu için bu ayrıntıyı atlamayın derim. Bana ameliyat olma , gerek yok ya da herkes gibi kalkık ameliyat olduğu belli olan burnun olacak diyen çevrem şimdi iyki olmuşsun diyor.. Fotoğraf ekliyorum,ilk ve son halini ☺️☺️
Ay istedigin gibi olmuşsa senin adina cok sevindim :KK68::KK68:
Peki ne kadara yaptirdin canim fiyat verebilir misin?

Cnm fiyati ne kadar ?

Sağlık
peki nasılsın şuan memnun kaldın mı? hem sağlık olarak hem görüntü olarak?
sağlık olarak evet ama görüntü olarak cok doğal oldu yani ben daha kalkik bi burun istemiştim ama doktor çok konusmadigi için dert anlatmak çok zor henüz yeni 1 ayı yeni geçti 1 senede oturarak dedi bakalım bekleyip gorecem

Sağlık
sağlık olarak evet ama görüntü olarak cok doğal oldu yani ben daha kalkik bi burun istemiştim ama doktor çok konusmadigi için dert anlatmak çok zor henüz yeni 1 ayı yeni geçti 1 senede oturarak dedi bakalım bekleyip gorecem

Sağlık

evet doktorun pek konuşmadığını duymuştum,ama sonuç güzel olduktan sonra benle çok konuşmasa da olur fikirlerimi dinleyip ortak bi karara varalım yeter banaHoppa

ben izmirdeki doktorları araştırdım ve şu ismileri bulabildim:
-UFUK BİLKAY
-HALİS ÜNLÜ
-CEM KARAS
-BORA KARAALİ
-CAN KOPAL
-CEMİL TUGAY
-YİĞİT TİFTİKÇİOĞLU
bu isimlerin bazıları tanıdığım hastalarını tavsiyeleri üzerine araştırmaya başladım bazıları da internette burun estetiği diyince çıkan ilk isimler
Yiğit tiftikci oğlunu bende duymuştum hatta ege üniversitesinde yapiyor diye biliyorum. Fiyati da 3000 TL olması lazim.

İstanbulu didikledim bile bilinen en iyi ismi belli doktorları araştırdım tabi sasirmadim reklam sağolsun aradan birkaç yıl ameliyatlar ettikçe onlara ameliyat olmus hasta sayısı çoğaldı ve reklamlarını forumlarda doktor arayisinda olan caresiz kisilere reklam yapıyorlar tavsiye ederek diye doktorlar fiyatlarını her 6 ay artışa çıkarıp ucuruyor şimdi onlara olanlar keriz o doktorlar da bir zamanlar uygun fiyatla başladı bunu düşünen yok yeni ismi duyulmamis fiyati daha artışa çıkmamış olanları iki sene sonra fiyatları onlarında çıkmış olur demiyor kimse düşünmeden koyun gibi kim kime pahalıya yaptırdıysa o başarılı saniyor çoğu doktorumuzun hakkını yediriyor bu koyunlar ucuz veya uygun fiyatlı doktor kasap kötü doktor dur diye bilmeden araştırmadan konuşarak bu paracı doktorlara giderek
İzmirde fahri mola var. Ben sürekli takip ediyorum ve yaptigi burunlar mükemmel. Kendisi ile konuştum 4500 TL ye yapiyormus ameliyati. Ve yakin zamanda gidip ameliyat olmayi düşünüyorum. Ve hakkinda yazilanlarda çok iyi. Tavsiye ederim.

İzmirde fahri mola var. Ben sürekli takip ediyorum ve yaptigi burunlar mükemmel. Kendisi ile konuştum 4500 TL ye yapiyormus ameliyati. Ve yakin zamanda gidip ameliyat olmayi düşünüyorum. Ve hakkinda yazilanlarda çok iyi. Tavsiye ederim.
Doktorlar fiyat vermez genelde garipsedim biraz

Aman yarabbim! Yillardir ameliyat olma konusunda kararsızlıklar yasarken tamam kararimi verdim olucam diyorum ne mi göreyim kime olacagim kargasasi çıktı şimdi de.daha önce deviasyon ameliyati olmustum fakat estetik yapilmadi.burnumun içi ile ilgili bir sorunum yok sadece alerjim var ve bu ameliyati etkiler mi merak ediyorum.ayrıca doktor konusunda yakin bir arkadaşım halis ünlüye yaptirdi memnun kaldi ama ben iç kismina bir sey yaptirmayacagimdan ve önemli olan görüntüsü oldugundan bir plastik cerraha gitmeliyim diye düşünüyorum.fiyat konusu çok sorun degil yeter ki olumlu sonuc alabileyim.kapi kapi dolasip dr sececek pek zamanim yok.bu yüzden netten bakiyorum.ufuk bilkay icin cok iyi şeyler okudum.gidip gorussem mi?malum col doluymus ve ben nisanda olabilirim ancak.simdiden gidip gün alsam mi?bir de dr ameliyatı nerede yapiyor?bu dr a ameliyat olanlar veya cok cok daha iyisi var diyenler yardimci olabilir mi?

Aman yarabbim! Yillardir ameliyat olma konusunda kararsızlıklar yasarken tamam kararimi verdim olucam diyorum ne mi göreyim kime olacagim kargasasi çıktı şimdi de.daha önce deviasyon ameliyati olmustum fakat estetik yapilmadi.burnumun içi ile ilgili bir sorunum yok sadece alerjim var ve bu ameliyati etkiler mi merak ediyorum.ayrıca doktor konusunda yakin bir arkadaşım halis ünlüye yaptirdi memnun kaldi ama ben iç kismina bir sey yaptirmayacagimdan ve önemli olan görüntüsü oldugundan bir plastik cerraha gitmeliyim diye düşünüyorum.fiyat konusu çok sorun degil yeter ki olumlu sonuc alabileyim.kapi kapi dolasip dr sececek pek zamanim yok.bu yüzden netten bakiyorum.ufuk bilkay icin cok iyi şeyler okudum.gidip gorussem mi?malum col doluymus ve ben nisanda olabilirim ancak.simdiden gidip gün alsam mi?bir de dr ameliyatı nerede yapiyor?bu dr a ameliyat olanlar veya cok cok daha iyisi var diyenler yardimci olabilir mi?
Ameliyatı ege üniversitesinde yapıyor sanırım.

Back