- 9 Aralık 2015
- 174
- 73
- 13
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün Fatih beye muayene oldum. Muayene öncesi beklerken kontrole gelen hastaları ile konuşma imkanım oldu. Yeni ameliyat olan ve eski hastalarının ortak görüşü süper bir doktor olduğu yönündeydi. Hepside bana memnuniyetlerini söylediler. Bir çok doktor sonrasında Fatih beye karar verdiklerini bundan da hiç pişman olmadıklarını söylediler.heyecanla bekliyoruz canım :)
Bu gün Ekol hastanesine Fatih Beyin yanına gittim. Ameliyat randevusu için kendisi ile konuştum. Tahlillerimi değerlendirdi, anestezi doktoru ile beni görütüştürttü. Burnumun nasıl değişeceğini bana bilgisayarında gösterdi.Ameliyat randevulaerı çok yoğun. Perşembe günü ameliyata gelemeyecek bir hastasının yerine beni ameliyata alacak. Meme ve burun ameliyatımı beraber yapacak.canım ben de o dr u çok merak ediyorum.hakkında kimse bir şey de dememiş.muayene sonrası görüşlerin ne yönde olacak bir de ona ameliyat olan olduysa bilglendirebilir mi?
Kızlar dr.sezgin öztürk kesinlikle tavsiye ediyorum hastalarıyla çok ilgili ve alanında kusursuzca başarılı bir doktor
Merhaba sezgin ozturk un burun estetigi fiyati ne kadar biliyor musunuz acil cevap lutfen, cok tesekkurler.
Bunu söylemek yanlış olur bence herkese aynı fiyatı vermekte yanlıştır buruna yapılacak işleme göre değişebilir ama ben 2.500 yaptırıyorum
Eğer kolay bi burnun varsa yaptırma derim 2. Gün eziyet çekiyorum ağızdan nefes almak çok zor ölüvercem gibi ağlıyorum sürekli gözüö mor şişSenin burnun nasil cok sorunlu mu? Benim kolay bir burnum var hatta baska bir doktor yapmak istemedi, o derece kendisiyle gorusmeye gidecegim zaten umarim elimdeki fiyat dolaylarindadir. Hemen olmak istiyorum. Fiyat konusunda yardimci oluyor mu peki? Kolay bir burunsa eger 2500 in biraz altina iner mi, kolaylik yapiyor mu, off cok soru sordum kusura bakma :)
Benim burnum için en güzel şekil alabilcek ve en kolay burunlardan olduğunu ve hiçbir orantı sıkıntısı olmadığını söyledi sezgin bey daha azını düşünme canım çünkü sorunsuz bir burnum var çatısı falan düzgün sadece ucu hafif düşük o yüzden oluyorumSenin burnun nasil cok sorunlu mu? Benim kolay bir burnum var hatta baska bir doktor yapmak istemedi, o derece kendisiyle gorusmeye gidecegim zaten umarim elimdeki fiyat dolaylarindadir. Hemen olmak istiyorum. Fiyat konusunda yardimci oluyor mu peki? Kolay bir burunsa eger 2500 in biraz altina iner mi, kolaylik yapiyor mu, off cok soru sordum kusura bakma :)
Bunlar normal şeyler bu kadar zor geliyosa bu sana keşke yaptırmasaydın mantık olarak bilmen gerekirdi gülü seven dikenine katlanmalı önemli olan ileride sağlık sorunu çıkarmaması yada düşüp çökmemesiEğer kolay bi burnun varsa yaptırma derim 2. Gün eziyet çekiyorum ağızdan nefes almak çok zor ölüvercem gibi ağlıyorum sürekli gözüö mor şiş
Keşke ... Bana hep kolay dediler bu kadar zor olucağını bilseydim. Ama geçer dimi 6 güncük silikon tamponlar alınınca iyiki derim dimi? Çok duygusallaştım ah haklıısınBunlar normal şeyler bu kadar zor geliyosa bu sana keşke yaptırmasaydın mantık olarak bilmen gerekirdi gülü seven dikenine katlanmalı önemli olan ileride sağlık sorunu çıkarmaması yada düşüp çökmemesi
Merhaba canim oldun mu ameliyat?Kızlar yarından sonra yani 17 Aralıkta ameliyatım korku heyecanı bastırıyo gibi offf
Canım dersin tabi sıkma canını bu kadar takma asıl başka bişey de sorun çıkmasın dua et ben pazartesi olucam ama rahat ve mutluyum heyecanlıyım biraz sadeceeKeşke ... Bana hep kolay dediler bu kadar zor olucağını bilseydim. Ama geçer dimi 6 güncük silikon tamponlar alınınca iyiki derim dimi? Çok duygusallaştım ah haklıısın
Çok teşekkür ederim öyle yapıcam bak bugün boğuluyo gibi hissetmiyorum sadece ağız kuruluğu var ağrı sızı yok. Artık koca bi burnum yok :) saçlarımla elimle yandan kapatmama gerek yok :)Canım dersin tabi sıkma canını bu kadar takma asıl başka bişey de sorun çıkmasın dua et ben pazartesi olucam ama rahat ve mutluyum heyecanlıyım biraz sadecee
Oldum canım oldum :/Merhaba canim oldun mu ameliyat?
Gecmis olsun, ben de senin gibi hissetmistim ameliyat sonrasi, insanlarin anlattiklarindan ben de baya küçük bir operasyon olcak sanmistim, boyle olcagini bilsem bu kadar kolay karar vermeZdim dedim hatta ama ilk uc gun boyle sonra hizla toparlanmaya basliyorsun ameliyat kaosunun yerini sabirsizlik ve merak aliyor icin rahat olsun :*Oldum canım oldum :/
Canım çok rahatlattın beni. 3.gün bugün geçicek inşallah geçicekGecmis olsun, ben de senin gibi hissetmistim ameliyat sonrasi, insanlarin anlattiklarindan ben de baya küçük bir operasyon olcak sanmistim, boyle olcagini bilsem bu kadar kolay karar vermeZdim dedim hatta ama ilk uc gun boyle sonra hizla toparlanmaya basliyorsun ameliyat kaosunun yerini sabirsizlik ve merak aliyor icin rahat olsun :*