- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
- Konu Sahibi MutekebbirHatun
-
ne güzel toplanmışsınız fotoğrafıda gördüm kıskandım bende istiyoruuuum:)Çoook güzel bir buluşma gerçekleşti herkese teker teker teşekkürler çok şirin insanlar tanıdım ki beeeenY yasemindemir DELFN @mutluluknerdesinbenibul @septembr @naz35_35 gizemli_mor
Büşra'cım çok istedim senin de gelmeni ama gün uymadı neyse şeytanın bacağını kırdık uğursuzluğu attık üstümüzden artık bol bol görüşürüz inşallah, bir dahaki sefere mutlaka olmalısınne güzel toplanmışsınız fotoğrafıda gördüm kıskandım bende istiyoruuuum:)
evet maalesef uymadıBüşra'cım çok istedim senin de gelmeni ama gün uymadı neyse şeytanın bacağını kırdık uğursuzluğu attık üstümüzden artık bol bol görüşürüz inşallah, bir dahaki sefere mutlaka olmalısın
Mrb bende geldim :)
Merhaba bayanlar defalarca günü değiştirilmiş bu buluşmaya net bir tarih, gün saat yazmak zor fakat bu ayın 26'sı yani pazar günü bir İzmir buluşması düzenlenecektir. Baştan söylüyorum GELMEYECEK OLANLAR YAZMASIN. Gelecek olan arkadaşlardan ricamdır özel mesaj ile bana ulaşın telefon numarası gibi herhangi bir iletişim adresi karşılıklı paylaşıp sonrasında zorluk çekmeyelim. Gelmeye niyeti olanlar arada bir siteye girip kontrol ederse sevinirim, malum gün saat değişiklik gösterebilir. Lütfen beni de zor durumda bırakmadan tüm organizasyonu üstüme yığmadan birlik olup bu buluşmayı artık gerçekleştirelim. Ortak buluşma noktası saat 13.30'ta toplanılacak yer olan Alsancak vapur iskelesidir.
@justholdmetight oldu mu ki böyle
Buluşma gerçekleşti mi :) bende izmirdeyim kızlar 1 yaşında oğlum var daha sonraki buluşmalarınıza katılmak isterim oğlumun olması engel olurmu
Yasemin cnm nasilsin¿bebis nasil¿evet buluşma gerçekleşti ve çok güzel oldu. neden engel olsunki
Hosgeldin cnm bidahaki bulusmada sende oglusunla katilirsin =}Buluşma gerçekleşti mi :) bende izmirdeyim kızlar 1 yaşında oğlum var daha sonraki buluşmalarınıza katılmak isterim oğlumun olması engel olurmu
teşekkür ederim canım inşallah :)Hosgeldin cnm bidahaki bulusmada sende oglusunla katilirsin =}
Hoşgeldin bir dahaki buluşmaya bebişini de getir sorun olmaz asla hem severiz ki biz onuBuluşma gerçekleşti mi :) bende izmirdeyim kızlar 1 yaşında oğlum var daha sonraki buluşmalarınıza katılmak isterim oğlumun olması engel olurmu
Yasemin'im organizasyon ellerinden öperhuhuuu birdaha ne zaman bulusucaz
Bir dahaki buluşmaya sen de katılırsın sitede aktif olup takip edersen eğer burayı haberleşiriz burdanben kaçırmışım ama olmaz
Bir dahaki buluşmaya sen de katılırsın sitede aktif olup takip edersen eğer burayı haberleşiriz burdangünü saati ayarlayalım bir dahaki buluşma için sana da haber veririz
Yasemin'im organizasyon ellerinden öperbir dahaki buluşmayı uygun olursa hafta içi yapalım mı hafta içi gelebilecek olanlar vardı uygun bir gün ayarlarız buluşuruz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?