- Konu Sahibi MutekebbirHatun
Yasemin cnm nasilsin¿bebis nasil¿
iyiyim canım benim sağol sen nasılsın ? bebiş te iyi kıpır kıpır dönüyo içimde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasemin cnm nasilsin¿bebis nasil¿
wawww yeni organizatör benmi oldum yanikasım ayının ortasında yapalım ozaman canım hafta içide olur sorun yok yani
![]()
cumartesi olsun bizim olsun hafta içi iş güç hep
cumartesi aslında hafta içi sayılıyor bilginize![]()
selam kizlar nabersiniz cok giremiyorum son zamanlar misafirm varda isler gucler kosusturma halindeyim 2. bulusmayi bekliyorum öpüyorum hepinizii
akşam 6 dan sonra bana hergün free ama saat 6 dan önce olursa c.tesi ya da pazar günü gelebilirim sadececumartesi akşam olabilir canım çalışanlar var çünkü
akşam 6 dan sonra bana hergün free ama saat 6 dan önce olursa c.tesi ya da pazar günü gelebilirim sadece
Hafta içi olursa lütfen perşembe yada salı olsun kızlaaaar:)wawww yeni organizatör benmi oldum yanikasım ayının ortasında yapalım ozaman canım hafta içide olur sorun yok yani
![]()
Hafta içi olursa lütfen perşembe yada salı olsun kızlaaaar:)Bide iş çıkışı yani 6 buçuk falan:) valla başka bişey de istemiyorum
![]()
Tamam o zaman haner bekliyorum sizden:)6buçuktan sonra olur zaten canım çoğumuz çalışıyoruz
Tamam o zaman haner bekliyorum sizden:)
Hafta içi olursa lütfen perşembe yada salı olsun kızlaaaar:)Bide iş çıkışı yani 6 buçuk falan:) valla başka bişey de istemiyorum
![]()
evet evet güzel :) inşallah katılım olur..6 buçuk güzel :)![]()
hoşbuldum canım ok o zaman en kısa zamanda görüşmek dileğiyle :)Hoşgeldin bir dahaki buluşmaya bebişini de getir sorun olmaz asla hem severiz ki biz onu![]()
Olur gibi geliyor bana yaaevet evet güzel :) inşallah katılım olur..
Canlar, siz hala buluşmadınız mı?
Son durum nedir?
2. Buluşma ne zaman?Daha önce buluşulmuş şimdi ikinci buluşma olcak gelemeyenler için de iyi olcak![]()
yaseminden haber bekliyoruz:)2. Buluşma ne zaman?
yaseminden haber bekliyoruz:)
kız Yasemiiiiiin![]()