- Konu Sahibi MutekebbirHatun
-
Yasemin cnm nasilsin¿bebis nasil¿
wawww yeni organizatör benmi oldum yanikasım ayının ortasında yapalım ozaman canım hafta içide olur sorun yok yani
cumartesi olsun bizim olsun hafta içi iş güç hep
cumartesi aslında hafta içi sayılıyor bilginize
selam kizlar nabersiniz cok giremiyorum son zamanlar misafirm varda isler gucler kosusturma halindeyim 2. bulusmayi bekliyorum öpüyorum hepinizii
akşam 6 dan sonra bana hergün free ama saat 6 dan önce olursa c.tesi ya da pazar günü gelebilirim sadececumartesi akşam olabilir canım çalışanlar var çünkü
akşam 6 dan sonra bana hergün free ama saat 6 dan önce olursa c.tesi ya da pazar günü gelebilirim sadece
Hafta içi olursa lütfen perşembe yada salı olsun kızlaaaar:)wawww yeni organizatör benmi oldum yanikasım ayının ortasında yapalım ozaman canım hafta içide olur sorun yok yani
Hafta içi olursa lütfen perşembe yada salı olsun kızlaaaar:)Bide iş çıkışı yani 6 buçuk falan:) valla başka bişey de istemiyorum
Tamam o zaman haner bekliyorum sizden:)6buçuktan sonra olur zaten canım çoğumuz çalışıyoruz
Tamam o zaman haner bekliyorum sizden:)
Hafta içi olursa lütfen perşembe yada salı olsun kızlaaaar:)Bide iş çıkışı yani 6 buçuk falan:) valla başka bişey de istemiyorum
evet evet güzel :) inşallah katılım olur..6 buçuk güzel :)
hoşbuldum canım ok o zaman en kısa zamanda görüşmek dileğiyle :)Hoşgeldin bir dahaki buluşmaya bebişini de getir sorun olmaz asla hem severiz ki biz onu
Olur gibi geliyor bana yaaevet evet güzel :) inşallah katılım olur..
Canlar, siz hala buluşmadınız mı?
Son durum nedir?
2. Buluşma ne zaman?Daha önce buluşulmuş şimdi ikinci buluşma olcak gelemeyenler için de iyi olcak
yaseminden haber bekliyoruz:)2. Buluşma ne zaman?
yaseminden haber bekliyoruz:)
kız Yasemiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?