- 5 Şubat 2012
- 4.054
- 2.742
- 373
- Konu Sahibi MutekebbirHatun
-
bende cigli tarafinda oturuyorum.27yasindayim sen?sende mi yeni evlisin izmirlimiydin buarada yoksa evlenip mi geldin?Her ikiside cnm hem evliyim hem calisiyorurum) sirinyere yakin oturuyorum sen nerde oturuyorsun.yas kac
Hoşgeldin öncelikle İzmir'eselam canim bosver sen kendini sıkma bence ortak gün ve saat koy isteyen gelsin isteyen gelmesin böylelikle insanlarin ne kadar samimi olduklari ortaya cikar
Ben 26 yasindayim cnm izmirliydim zaten iki bucuk yil oldu evlenelibende cigli tarafinda oturuyorum.27yasindayim sen?sende mi yeni evlisin izmirlimiydin buarada yoksa evlenip mi geldin?
C.tesi bnm icin feragat etmem cok zor tatlim yaa subede ii kisi xalisiyiryz yogun geciyor zaten.bir pazarim var ve onuda ayirabilirim degisiklik iyi gelir herkeseHoşgeldin öncelikle İzmir'eumarım hayırlısı olur senin için, evliliğini de kutlarım. Beklemede kalıyorum artık bu hafta sonu da gerçekleşmese 3.haftaya girmiş olucaz elimizde koca bir sıfırla. DELFN için cumartesi uygun değil Y yasemindemir için pazar biraz zorlu görünüyor ikinizden biri bir gününden feragat edebilirse bir yolunu bulup 4 kişi en azından garanti olmuş olucaz, katılım artar mı artmaz mı bilmiyorum ama biz bir kararlaştıralım önce sonrası gelir heralde.
Hoşgeldin öncelikle İzmir'eumarım hayırlısı olur senin için, evliliğini de kutlarım. Beklemede kalıyorum artık bu hafta sonu da gerçekleşmese 3.haftaya girmiş olucaz elimizde koca bir sıfırla. DELFN için cumartesi uygun değil Y yasemindemir için pazar biraz zorlu görünüyor ikinizden biri bir gününden feragat edebilirse bir yolunu bulup 4 kişi en azından garanti olmuş olucaz, katılım artar mı artmaz mı bilmiyorum ama biz bir kararlaştıralım önce sonrası gelir heralde.
bende cigli tarafinda oturuyorum.27yasindayim sen?sende mi yeni evlisin izmirlimiydin buarada yoksa evlenip mi geldin?
canım bu hafta yapalım benceselam canım biliyorum çok dolusun cok sinir bozucu bir durum gerçekten bu cumartesi benim için zor gürünüyor malesef kayınvalidemle işimiz var pazar günü eşim büyük bi ihtimal çalışacak olabilir ama bir sonraki cumartesi yani 1 kasımda büyük bi ihtimal eşim akşam çalışabilir cumartesi akşamda olur benim için.
hafta içi düşünülürse bana salı ve perşembe günü akşam 18:30 uygun zaten biz yakınız sıkıntı yok:)selam kizlar,
bizde bu haftaici persembe fln bikac gunluk sehirdisina cikicaz yuksek ihtimal pazar gunune donmus oluruz die dusunuyorum eger gelemicek kisi coksa haftaici aksamda bulusma yapilabilir aslinda eslerinizin calisma saatleri nasil bilmiyorum gercibulusma nerde olcak buarada cogunluk nerde oturuyor bilmiyorum ama öneri olarak söyleyim bostanli ya da bornovada bulusabiliriz.
hafta içi düşünülürse bana salı ve perşembe günü akşam 18:30 uygun zaten biz yakınız sıkıntı yok:)
valla önümüzdeki hafta içisalı ve perşembe de uyar bana ama tabiki iş çıkışı 6 buçuk gibibu hafta içi değilde haftaya hafta içi bende uygun olabilirim.
valla önümüzdeki hafta içisalı ve perşembe de uyar bana ama tabiki iş çıkışı 6 buçuk gibi
önümüzdeki haftaya kaldı anlaşılan buluşma ama kimse yok burda ya sessizleşmiş iyiceaynen canım bende çalışıyorum 6.30 da çıkıyorum zaten işten 6:30 dan sonra olur anca
valla önümüzdeki hafta içisalı ve perşembe de uyar bana ama tabiki iş çıkışı 6 buçuk gibi
aynen canım bende çalışıyorum 6.30 da çıkıyorum zaten işten 6:30 dan sonra olur anca
Hafta ici gelecek arkadaskarada katilabilirim sanki esim uc onbir calistigi haftaya denk gelirse o bulusmayada katilabilirim.bu haftasonu bi aksilik cikmazsa gelicminsHafta içi görüşmeye bende müsaitim 6.30tan sonra tabi , pasaportta işyerim , kordonda buluşulursa süper olur ... Kasımda yapın ki buluşmayı herkes ona göre önceden ayarlasın kendini.
Hafta ici gelecek arkadaskarada katilabilirim sanki esim uc onbir calistigi haftaya denk gelirse o bulusmayada katilabilirim.bu haftasonu bi aksilik cikmazsa gelicmins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?