• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Bulusmasi

[Q"MutekebbirHatun, post: 37494627, member: 628159"]Ben kaçırdım noldu ki burda demeye kalmadı özelden bana da edepsiz bir yorum gelmiş şimdi baktım sanırım aynı şahıs buraya da edepsizliğini göstermiş banlanmış teşekkürler.[/QUOTE]

Canim bi üye çok kotu sapıkça bir şey yazmış kipledim.sağolsun mune hanim ilgilendi.yazdigi edepsizce lafı sildi ve ebediyete uğurlandı.

ne güzel toplanmışsınız fotoğrafıda gördüm kıskandım bende istiyoruuuum:)
Büşra'cım çok istedim senin de gelmeni ama gün uymadı neyse şeytanın bacağını kırdık uğursuzluğu attık üstümüzden artık bol bol görüşürüz inşallah, bir dahaki sefere mutlaka olmalısın :KK5:

Hihii cok guzeldi kiiii :)

Eklentiler

• 20141026_152205.webp
    20141026_152205.webp
    109,5 KB · Görüntüleme: 153
Merhaba bayanlar defalarca günü değiştirilmiş bu buluşmaya net bir tarih, gün saat yazmak zor fakat bu ayın 26'sı yani pazar günü bir İzmir buluşması düzenlenecektir. Baştan söylüyorum GELMEYECEK OLANLAR YAZMASIN. Gelecek olan arkadaşlardan ricamdır özel mesaj ile bana ulaşın telefon numarası gibi herhangi bir iletişim adresi karşılıklı paylaşıp sonrasında zorluk çekmeyelim. Gelmeye niyeti olanlar arada bir siteye girip kontrol ederse sevinirim, malum gün saat değişiklik gösterebilir. Lütfen beni de zor durumda bırakmadan tüm organizasyonu üstüme yığmadan birlik olup bu buluşmayı artık gerçekleştirelim. Ortak buluşma noktası saat 13.30'ta toplanılacak yer olan Alsancak vapur iskelesidir.

@justholdmetight oldu mu ki böyle :KK68:

Buluşma gerçekleşti mi :) bende izmirdeyim kızlar 1 yaşında oğlum var daha sonraki buluşmalarınıza katılmak isterim oğlumun olması engel olurmu :KK64:

Back
X