- 26 Eylül 2014
- 43
- 18
- 18
- 36
- Konu Sahibi MutekebbirHatun
-
Canım ya hoş güzel de cumartesi direksiyon sinavim varMerhaba bayanlar bu ayın 11'i yani haftaya cumartesi saat 13.30 Alsancak vapur iskelesinde düzenlenecek olan İzmir buluşması için sadece gelecek olanlar yazarsa sevinirim; burdan ya da özelden dönüş yaparım size özelden numaramı yazacağım gelecek olanlar için maksat aradaki trafik akışını sağlamak. İzmirde düzenlenecek olan ilk İzmir buluşması olacak yanılmıyorsam; diğer şehirlerdeki etkinlikleri duyunca kıskandım biraz. İzmirliler nasıl bu konudan mahrum kalmış şaşırdım da açıkçası. Saat, gün ve buluşma yeri yukarda belittiğim gibi bellidir yine de sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz, özelden numaramı vereceğim için de haberleşebileceğiz her türlü aksaklıkta ve değişiklikte. Daha önce de site buluşmasına katıldığım için biliyorum tanımadığımız her yaştan insanla bir araya gelmek şok etkisi yaratan güzel bir duygu artı yeni dostluklara yelken açmak için de büyük fırsat.. Haftaya cumartesi görüşürüz
Velvette oldu mu ki böyle
Can
Canım ya hoş güzel de cumartesi direksiyon sinavim var
Tabiki herkese uyması zor artık kısmet olmadi uymayan arkadaşlarla tekrar buluşma yaparız. Sinav olmasaydı bana cumartesi de pazar da uyardı bakalim artik duruma:)Canım pazar günü genelde eşler evde oluyor, belki de vakit geçirdikleri tek gün pazar olabilir diye cumartesi dedim. Ben bekarım benim için sorun yok ama evli bayanlar da var aramızda ve malesef ya gün ya da saat uymayacak birimizden birine mutlaka; pazar desem bu kez de bir başkasının işi olmuş olucak napsam bilemedimbakalım pazar gününe yoğunluk daha çok olursa pazar günü yaparız :)
Canım ya hoş güzel de cumartesi direksiyon sinavim var
cumartesi benm de banka sınavım var herkese uygun bi gün belirlemek zor olucak sanırım
OluuurPazar günü yaparız olmazsa artık, öyle 2-3 kişi değil de dolu dolu bir toplanalım saatimiz de uygunsa yine 13.30 pazar gününe taşıyalım buluşmayı madem. Mekan öneriyorum; Alsancak vapur iskelesinin karşı tarafında Bisquitte'ye gidebiliriz
olabilir :)
Ben evliyim ne olmuşvalla ben de bekarım kızlar
OluuurYa bu kızlar nerde sadece 3 kişiyiz..
Ben evliyim ne olmuş
Ya toplamda 4 kişiyiz bence sakıncasi yok bekleyebiliriz.Aslinda bir kişi daha var Bakalim yazdim konusuna o da gelir sanirim bu konuyu görmemiş daha:)Bence de cok az kisiyiz daha cok insana ulasana kadar ertelesek mi
Bayanlar, eğer ki bir sorun çıkmazsa bende geliyorum.Bence de cok az kisiyiz daha cok insana ulasana kadar ertelesek mi
Cumartesiye kadar inşallah toplaşiriz: )Bayanlar, eğer ki bir sorun çıkmazsa bende geliyorum.
Zamanı kesinleştirmek lazım ama...Cumartesiye kadar inşallah toplaşiriz: )
Herkese iyi geceler
Slm kizlar bulusma fikri guzelde bu hafta sonu gorumcem evleniyo dugunumuz var.ayrica calisiyorymm c.tesileri bu hafta ertwlesenizde haftaya pazar yapsaniz yada daha sonraya ertwlwseniz ....Bence de cok az kisiyiz daha cok insana ulasana kadar ertelesek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?