- 6 Eylül 2012
- 274
- 57
- 123
- Konu Sahibi MutekebbirHatun
-
Benim için çok farketmez ama 2 hafta sonra iyice havalar soğumaz mı hem sen hamilesin iyice ağırlaşmaz mısın?burdayımcanım herkese uygun bir vakit olsun ama 2 hafta falan geçsin üzerinden diye düşünüyorum
Benim için çok farketmez ama 2 hafta sonra iyice havalar soğumaz mı hem sen hamilesin iyice ağırlaşmaz mısın?
tamam canım o zaman takipteyim:)benim için sorun olmaz canım okadar ağırlaşmam herhalde yayinede kızlara soralım bakalım ne zaman yapalım
Haber bekliyoruznoldu buluşma ses seda yok hiç
Merhaba öncesinde bir buluşma gerçekleşti. Ama katılamayanlar oldu ve tekrar buluşacağız.Yasemin organize edecek ondan haber bekliyoruz.:)Arkadaşlar mrb yorumlarn hepsni okuyamadm ufak bi bebegm war malum. Münkünse biri özet geçeblrmi naptınız ne ettiniz uygun olursa weya hafta sonu bende gelmek istyorum minigmi babasna bırakcm
hafta içi 6 dan sonra kasım ortalarında olcak gibi ama daha kesinleşmedi malesefHaber bekliyoruz
Merhaba öncesinde bir buluşma gerçekleşti. Ama katılamayanlar oldu ve tekrar buluşacağız.Yasemin organize edecek ondan haber bekliyoruz.:)
Ya aslında yakın zamanda olsa havalarda iyi gidiyor önümüzdeki hafta falan iyi olur bencehafta içi 6 dan sonra kasım ortalarında olcak gibi ama daha kesinleşmedi malesef
evet hava 14 gün iyi olcakmış sonra mefta olmayalımYa aslında yakın zamanda olsa havalarda iyi gidiyor önümüzdeki hafta falan iyi olur bence
Evet aynen:)Sanırım Yasemin bu hafta haber verir BEKLEYECEĞİZ ARTIK:)evet hava 14 gün iyi olcakmış sonra mefta olmayalım
noldu buluşma ses seda yok hiç
Arkadaşlar mrb yorumlarn hepsni okuyamadm ufak bi bebegm war malum. Münkünse biri özet geçeblrmi naptınız ne ettiniz uygun olursa weya hafta sonu bende gelmek istyorum minigmi babasna bırakcm
Haber bekliyoruz
Merhaba öncesinde bir buluşma gerçekleşti. Ama katılamayanlar oldu ve tekrar buluşacağız.Yasemin organize edecek ondan haber bekliyoruz.:)
yupimerhaba herkese unuturmuyum hiç unutmam tabihaftaya perşembe 7 gibi buluşalımı ozaman ne dersiniz ?
EVET UNUTMAZ :))merhaba herkese unuturmuyum hiç unutmam tabihaftaya perşembe 7 gibi buluşalımı ozaman ne dersiniz ?
VE BANA DA UYAAARyupibana uyar yeride kararlaştırdık mı süper olur
Hafta içi oldugu için ben söz weremiyorum ama eşim işten erken gelirse bende gelmeye çalışcam çok istiyorum bu arada benim gibi bebegi olan warmı kimler ewli kimler bekar
evliyim ama bebek yok:)Hafta içi oldugu için ben söz weremiyorum ama eşim işten erken gelirse bende gelmeye çalışcam çok istiyorum bu arada benim gibi bebegi olan warmı kimler ewli kimler bekar
Hafta içi oldugu için ben söz weremiyorum ama eşim işten erken gelirse bende gelmeye çalışcam çok istiyorum bu arada benim gibi bebegi olan warmı kimler ewli kimler bekar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?