• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Bulusmasi

birde güzelbahçe,urla,seferihisar buralara çokmu uzak manisa organize sanayi bölgesine ulaşım çok zorlarmı?
benim dayımın kızı manisa organize sanayideydi şimdi işten cıktımı bilmiyorum servisi var zaten o buca da oturuyordu yıllarca calıştı izmirde de oturabilirsin manisa yıda cok severim havası güzeldir.karar sana kalmış.annanem ur lada oturuyor urla cok uzak

Konuyla alakasız ama İzmirlilerin toplanma yeri olduğu için buraya yazıyorum. Hem evde kullanmadığınız boşuna duran kıyafetlerinizi ihtiyacı olanlara vererek değerlendirmek isteyebilirsiniz diye düşündüm. Esen kalın...

İzmir'de Yaşayan Arkadaşlar,

Bayır Bucak Tükmeni kardeşlerimiz için (bombardımandan sağ kurtulanlar çadır kentlere sığındılar) yardım toplanıyor. Valilikten ilçe müftülüklerine yazı gelmiş, bugün aradım teyit aldım.

" İsterseniz yeni alın isterseniz giyilebilecek durumdaki temiz kullanmadığınız kıyafet, ayakkabı, bebek bezi ve kuru erzak, konserve yardımlarınızı camilere bırakabilirsiniz. "

Back
X