ay ay ay ayyyyyyyyyy izmililer ablalarım sizleri çok özledim şükür sınavlarımı verdim Allah ın izniyle ama kisme görünmüyor nerelerdesinizzzzzzzzzz:teytey::dance:
Redim Rosem,kırmızı gülüm.bittimi sınavlar nihayet.çalıştınmı derslerini.bizler burlardayız.takipteyim merak etme sen Şeniz
Tebrik ederim bitanem seni.başarıların daim olsun inşallah.çok çalış derslerine,ayzın bol bol gezicez bak ona göre a.s.
:1hug::asigim: sağol aplammmmmmmmmmmmmmmŞenizRedim Rosum tebrikleeeeer. Sana da bu yakışır tatlım. Emeklerinin karşılığını almışsın. Kutluyorum seni ve çooook öpüyorum. Nice nice başarılar....:))))))
Bizde seni çok özledik canım benim.en kısa zamanda görüşmek üzere.kendine çok çok iyi bak.Şeniz
ayyyy ne güzel bir sürü izmirli varmış bende yeni geldim aranıza ...karşıyakalıyım merhabalar.................
ŞenizSelam izmirin sicak kanli dost canlisi guzel hatunlari yine yakmisiniz ortaligi mangal partiniz harika aaahhh aaaahhh kus olupta ucamak isterdim araniza bir izmir hayrani olarak yazmak istedim hep takipcinizim daha oncede yazmisdim izmirli bolumune insallah birgun kismet olurda bende oguzel bulusmanizda aranizda olmayi cok isterim mayway -nazli-strawberyy diger guzel izmirli hatunlar hepinize kucak dolusu sevgi ve saygilarimi iletiyorum gurbet ellerinden. Gorusmek kavusmak dilegiyle sevgiyle kalin.a.s.:enbuyukkk:
be çok memnun oldum burda bu kadar çok izmirli olduğuna bende izmirliğim ve bundan gurur duyuyorum izmirin güzel kadınlarına kocaman selam
be çok memnun oldum burda bu kadar çok izmirli olduğuna bende izmirliğim ve bundan gurur duyuyorum izmirin güzel kadınlarına kocaman selam
Kızlaaaarrr...Ben de İzmirliyim.
Ama ben yıllardır İzmir'de değil,Muğla'da yaşıyorum :çok üzgünüm:
Zamanında baba tayiniyle bir savrulmuşuz,savruluş,o savruluş.
Ama her izinde,tatilde kaçıp gelmeye çalışıyoruz.
Sizden bişey rica etsem?
Muğla'da boyozu bilen yok.Bildiğimiz hamurun üstüne iki tane yufka sarıp boyoz diye yutturmaya çalışıyolar.
Benim yerime içinizden biri boyoz yiyebilir mi?
Yerken "Bu da Sinem için deyin", ben hissederim. :çok üzgünüm:
aman da aman hoşgeldiniz .toplantılarda görmek isteriz sizi. siz hele ki benim işime çok yarayacaksınız. bundan böyle kankimsiniz. :roflol:
benim estetik yapılcak çok yerim var :roflol: