Izmir///35

ay ay ay ayyyyyyyyyy izmililer ablalarım sizleri çok özledim şükür sınavlarımı verdim Allah ın izniyle ama kisme görünmüyor nerelerdesinizzzzzzzzzz:teytey::dance:

ay ay ay ayyyyyyyyyy izmililer ablalarım sizleri çok özledim şükür sınavlarımı verdim Allah ın izniyle ama kisme görünmüyor nerelerdesinizzzzzzzzzz:teytey::dance:

Çok Sevindim Bitanema.s.a.s.Hayırlısı olur inşallah bunu kutlayalım:içelim:Seni gördüğüme çok sevindim ablacım..Kızlar şuan için çok dağınık durumdalarşakkıdı Hepsi biryere gitti misafirler iş yoğunluğu toplantı olurmu? olursa nezaman olur inan hiç bilmiyorum artıkın..Ama bi telefonun yeter biliyorsun ikimizinde yolu Ksk anladın sen onu..
Bu arada tüm İzmirlilere Selam hoşgeldiniz kızlar aramıza a.s. toplantı inanın olur olmaz bilmiyorum..Herkez oldukça yoğun bir dönemde sizlerde yapabilirsiniz gelmek isteyenler açılan konuya genelde geliyorum diye not bırakıyoryerimseniben

ya ablalarım çok mutluyummmmmmmmmm bütün derslerimden geçmişimmmmmmmmmmm :dance::teytey::hooray: 53 gün sonra yine sınav anı bu tempoda çalışmam lazım bunu cidden kutlucaz cumartesi olabilir mesela :uhm: ufak bir toplantı benim şerefime hani müsaid olursanız oılmazsanızda canınız sağolsunnnnnnnnn ben sizi yinede severim:asigim::1hug:

bizim 35,5 böle sonlarda duramaaz hani yaa mina annem emel ablam burcu ablam aylin abammm nerelerdesiniz senağlama

Redim Rosem,kırmızı gülüm.bittimi sınavlar nihayet.çalıştınmı derslerini.bizler burlardayız.takipteyim merak etme sen Şeniz

:1hug:sınavlarım bitti bütün derslerimi geçtim sonuçlar daha belli değil ama kontrol ettim:hooray: ama paar günü yine maraton başlıyor 1,5 ay dişimi sıkıcam ama 3, sınıfa geçmeyi garantiledim galiba sanırsam :dance::teytey::hooray:a.s.

Redim Rosum tebrikleeeeer. Sana da bu yakışır tatlım. Emeklerinin karşılığını almışsın. Kutluyorum seni ve çooook öpüyorum. Nice nice başarılar....:))))))

Redim Rosum tebrikleeeeer. Sana da bu yakışır tatlım. Emeklerinin karşılığını almışsın. Kutluyorum seni ve çooook öpüyorum. Nice nice başarılar....:))))))
:1hug::asigim: sağol aplammmmmmmmmmmmmmmŞeniz
Bizde seni çok özledik canım benim.en kısa zamanda görüşmek üzere.kendine çok çok iyi bak.Şeniz

sende ablacım sizi seviyorummmmmmmmmmmmm:asigim:

aşk yalnız bir operadır kış güneşinde dinlenen.aşk bazen bir zaman hatasıdır.aşk bazen kavuşamamak,adını karalamaktır kağıtlara.uzun bir susukunluktur yada durmadan ondan konuşmaktır.aşk bir filmin karesinde takılıp kalmaktır...bazen tuhaf bir cesaretle meydan okumaktır.aşk bazen nedenini bilmediğimiz bir durakmasamadır.
aşk geceleri ansınızın nedensiz uyanmaktır uykulardan ,usul usul ağlamaktır.
aşk buralardan öylece çekip gitmek ve sonunda kendine bir gül vermektir.
:asigim:

ayyyy ne güzel bir sürü izmirli varmış bende yeni geldim aranıza ...karşıyakalıyım merhabalar.................

ŞenizSelam izmirin sicak kanli dost canlisi guzel hatunlari yine yakmisiniz ortaligi mangal partiniz harika aaahhh aaaahhh kus olupta ucamak isterdim araniza bir izmir hayrani olarak yazmak istedim hep takipcinizim daha oncede yazmisdim izmirli bolumune insallah birgun kismet olurda bende oguzel bulusmanizda aranizda olmayi cok isterim mayway -nazli-strawberyy diger guzel izmirli hatunlar hepinize kucak dolusu sevgi ve saygilarimi iletiyorum gurbet ellerinden. Gorusmek kavusmak dilegiyle sevgiyle kalin.a.s.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
aaay unutmadan strawberyy kiz gercekten marifetlisndir inaniyorum izmirli bayanlar becerikli biliyorum hem isde calisir hemde evde marifetlidirler masallah sende oylesindir eminim belllii optum guzle gozlu arkadasim( muck)

ayyyy ne güzel bir sürü izmirli varmış bende yeni geldim aranıza ...karşıyakalıyım merhabalar.................

Efenim Merhabalar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..Bir çoğumuz Kskden katılıyoruz bizlere yakınsınız ne güzel buluşma haberilerimizin linkini sağolsun Aylinim eklemiş sizide bekliyoruz a.s.

"İpek siyah mantolu
Beyaz beyaz yakalı
Kalbim kalbim çarpıyor
Sana Karşıyakalı
Ne yaman şeysin
Ne güzel şeysin Karşıyakalım"Tüm Ksklileree benden:asigim:

Yaa olmuyor böyle olmuyor çok ama çok tatlısınız yemin olsun aramızda görmek istiyorum sizi..Sıcak kanlı insanlara bayılıyorum :asigim: yazılarınızdan çok ama çok belli nasıl biri olduğunuz..Ya ben öyle güzel filan değilim arada kaynıyorum bizim fıstıkların yanındaşakkıdı Bizde Size İzmirdennn bol bol sevgi gönderiyoruz..İnşallah bir gün aramızda görmek nasip olur canım senide..Görüşmek üzere a.s.

be çok memnun oldum burda bu kadar çok izmirli olduğuna bende izmirliğim ve bundan gurur duyuyorum izmirin güzel kadınlarına kocaman selam

be çok memnun oldum burda bu kadar çok izmirli olduğuna bende izmirliğim ve bundan gurur duyuyorum izmirin güzel kadınlarına kocaman selam

Selam canım

Hoşgeldin aramıza:1hug: Ne güzel değilmi koca İzmirde bulamıyoruz birbirimizi burada denk geliyoruz..eee herşey için bir araç lazım bir vesile gerek bizlere oda bizim güzel sitemiz oluyor:enbuyukkk:
Hepimize Hayırlı Haftalar Kızlarr a.s.a.s.

aman da aman hoşgeldiniz .toplantılarda görmek isteriz sizi. siz hele ki benim işime çok yarayacaksınız. bundan böyle kankimsiniz. :roflol:
benim estetik yapılcak çok yerim var :roflol:

merhaba arkadaşlar.. uzun zamandır bu sayfaya yazacak zamanım olmuyordu.Her nedense artık 24 saatler bana yetmiyor zaman mı çok kısa yoksa hayatmı çok çabuk akıp geçiyor da ben yakalıyamıyorum anlayamadım.Aaa bu arada bir de 23 nisan çocuğum var bir haftalık onunla her yerlere katılıyorum gidiyorum ama laf aramızda çook yoruldum.Bu kez aydoğdu ilk okulu Türkiye'den VAN' nı konuk etti.hepsi cıvıl cıvıl.. 25 nisan cüma günü evlerine dönüyorlar. ...Kısmet olursa 26 nisanda bende sizlerle birlikte olmayı arzu ediyorum...Aylinciğim listeye benide ekleyebilirsin canımcım...Görüşmek üzere..

kıyamam ben sana ya nasılda belli oluyor izmirli olduğun hemen dışarı çıkıp boyoz alıyorum hemde 2 tane yanınada çay biri senin biri benim için yiyiyorum

aman da aman hoşgeldiniz .toplantılarda görmek isteriz sizi. siz hele ki benim işime çok yarayacaksınız. bundan böyle kankimsiniz. :roflol:
benim estetik yapılcak çok yerim var :roflol:

aşkım benim ben estetisyenim plastikcerrah değil hem eminim izmirli olduğuna göre estetik yapılacak bir yerin yoktur. ama cilt bakımı yaparım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…