Izmir///35

ben izmirde dogmadim ama 5 senem izmirde gecti ve kendimi izmirli gibi hissediyorum....
cocuklugumun en güzel yillarini buca camlikule mahallesinde gecirdim orda oturan arkadaslarla tanisamak isterim...
11 yildir yurt disinda yasiyorum ve her yaz izmire gelebilmek icin dua ediyorum, ben izmire asigim, hayranim... Herseyi ama herseyi cok güzel ve cok özel izmirin... Hani derler ya anlatilmaz yasanir diye aynen öyle iste...

bende tam bir izmir delisiyimdir :asigim: aşığımdır memleketime..benm için yaşanılası tek yerdir..asla kimse yanımda laf edemez izmire..ama gelin görünki tün istanbula tayinimiz cıktı..tam 8 sene kalıcaz orda senağlama naparı ne ederimsenağlama nasıl nefes alır nasıl yaşarım senağlama bunalımdayım dünden beri senağlama kime dediysem kime dert yandıysam alışırsın orası daha gzl dedi:1no2: ama beni benm gibi aşık birinden başka kim anlayabilir senağlama çok moralim bozuk çoookksenağlama:çok üzgünüm::a015:

İzmirli Kızlar Buraya..

1-İzmirli bir kız; kimseye bağlanmaz, çok gerekiyorsa bağlar.
2-İzmirli bir kız; asla normal kola içmez. Diet kolanın yanında, en kalorilisinden pasta yer (Vicdan azabı duymaz).
3-İzmirli bir kızın; boyuyla kilosu arasındaki fark asla 20'nin altında olmaz.
4-İzmirli bir kız; zekâsını kanıtlamaya çalışmaz. Dünya alemin bildiği bir seyin kanıtı olmaz tabii ki.
5-İzmirli bir kız; hastalıktan ölse bile kuafördeki randevusuna geç kalmaz.
6-İzmirli bir kız; erkekleri sınıflara ayırmaz. Sadece en iyileri bilir, tanır, çıkar. Cani isterse evlenir.
7-İzmirli bir kız; çapkınlık yapmaz. Daimi çapkındır.
8-İzmirli bir kız; çapkınlığı da gizli yapmaz. Göstere, göstere yapar(Diğerlerinin gösterecekleri bir yetenekleri olmadığı için, İzmirlilerin dedikodusunu yaparlar).
9-İzmirli bir kız; baştan çıkmaz, çıkarır.
10-İzmirli bir kız; kumruyu bir cins kuş sananlara, her kuşun etin yenmeyeceğini çok güzel öğretir.
11-İzmirli bir kız diğer bir İzmirli kızı tırnaklarından tanır (Çünkü o ara, kızın yanındaki yakışıklıyı kesiyordur!).
12-İzmirli bir kız; diğer bir İzmirli kızın doğal müttefiki sayılacağından, sevgilisini ayarlamasında bir sorun yoktur.
13-İzmirli bir kız; kimin olursa olsun, asla kocalara el atmaz. İstisnalar kaideyi bozmaz!
14-İzmirli bir kız; kaprisin Allahını yapar.
15-İzmirli bir kızı; tanımlayacak bir cümle yoktur. Çünkü mükemmelin tanım yoktur!
16-İzmirli bir kız; toplum içinde ağlamaz olsa olsa gözüne kirpik kaçmıştır.
17-İzmirli bir kız; kendisi hakkında yapılan olumsuz eleştiriler dinler. Bu arada hep 18. maddenin ne kadar doğru olduğunu düşünür durur.
18-İzmirli bir kız; kızdığı zaman, ortalıkta olmamanız tavsiye edilir.
19-İzmirli bir kız; uyuşturucu kullanmaz. Uyarıcı olarak kendi üstün ve özgün yeteneklerini kullanır.
20-İzmirli bir kız; cani isterse her şeye bir kulp takabilir.
21-İzmirli bir kız; en popüler mekanlarda babasının yeriymiş gibi rahat davranır. Kasmaz!
22--İzmirli bir kız; her yola gelir. Yeter ki cani çeksin.
23-İzmirli bir kız; vazgeçmez!
24-İzmirli bir kız; kafeinsiz kahve içer.
25-İzmirli bir kız; içince sapıtmaz. Sapıtması için içmesine gerek yoktur.
26-İzmirli bir kız; annesine tapar. Babasına toz kondurmaz.
27-İzmirli bir kız; otobüse ve minibüse binmez. Toplu taşıma araçlarına, halkından uzakta kalmamak için biner.
28-İzmirli bir kız; annesine tapar, babasına toz kondurmaz.
29-İzmirli bir kız; kuaförünün söylediği her şeye inanıp, saçını abuk sabuk kestirip boyatmaz. Paraları Leyla'ya basmaz.
30-İzmirli bir kızın; malı!! Kıymetlidir.
31-İzmirli bir kız; cömerttir. Kullanma tarihi geçmiş ve defolu erkekleri halkına bahşeder.
32-İzmirli bir kız; bir çakar, bi de duvardan yersiniz.
33-İzmirli bir kız; Fazla abukluklara gelmez. Ona göre!
34-En son ve en gerçeği, en güzel kızlar İzmirlidir.lülülülülülü

Selam Herkese Bende Izmirde Doğdum Izmirde Buyudum Ama Son 12 Yildir Kuşadasindayim Allaha Sukur Cok Uzak Sayilmam 1 Saatlik Yok Var Aramizda Herkese Sevgiler....

ben şu anda batmanın bir ilçesinde öğretmenlik yapmaktayım.İzmir'i çok özledim.tatilde inşallah oradayım.bence izmir sadece ege'nin değil Türkiye'nin incisi.

slm kıslar ben aliağda yasıyorum aranızda aliağada yasayan varmıııııııııııııııııııııı haa unutmadan izmirliler 21 haziranda buluşuyo haberiniz var dimi inciraltı turkuaz cafede 13 30 cumartesi

Ayy ben çok gitmek istiyorum amaaa karşıyakadan nasıl gidilir bilmiyorum

slmmm bende İzmir_Tire'den....Tire'de oturan varmı aranızda yada yeşil Tiremizi bilen?????hepinize sevgiler....

İzmir'li kızlaarr yardım edinnn hangi semtleri ekonomik ve nezihtir İzmir'in ordan daire alıcaz ama bilmiyoruz hiçbi semtini yatırım amaçlı hangi semti önerirsiniz.

İzmirlilere kucak dolusu merhabalar..

Gevrek, Boyoz, Kumru, Çiğdem kelimelerini duyduğunda "avil avil" bakmayanlar, kızdığında "asfalyaları atanlar". Güzellikleriyle diğer memleketlerin kızlarını çatır çatır çatlatanlar..

Mekan burası mıdır? yerimseniben

izmirin nezih semteleri izmirim benim heryeri ğüzel nezih ama bir alsancak vardır ki karsıyaka mavi yesil bir yerde ama biraz fiyatlar yüksektir daha normal bir yer istersen şirinyer ğüzel sakin modern bir semttir ama ben en cok ğüzelbahceyi severim sakin deniz yakın sürekli sayfiyedesin ah canım insallah senin için hayırlı olur izmir

Arkadaşlar ben İzmir'li değilim muhabbetinizi bölmek istemem ama en doğru bilgiyi sizden alabilirim sanırım.

Yaz tatilinde annemle Çeşme'ye gelmeyi düşünüyoruz. Ancak bütçemiz o kadar geniş değil. Düşündük ki Çeşme merkezde uygun bir pansiyonda kalsak, oradan dolmuşlarla Pırlanta, Dalyankoy, Altınkum vb. koy-plajlara gitmek uygun olur mu sizce. Siz İzmirliler olarak belki hafta sonları tatillerinizi böyle geçirmişsinizdir.

Bu plajlar paralı mıdır, uygun bildiğiniz pansiyon var mı diye de sormak isterim. Şimdiden teşekkürler...a.s.

Canım plajların bazıları evet ücretli ama çokta pahallı değil Çeşme merkezde uygun pansiyonlar evet bulabilirsiniz... arabalar heryere var istediğin yere minübüs aracılığıyla gidebilirsin birazcık yorucu olur ama inanın buna değiyor..Dalyan ve altınkum en güzel plajlara sahiptir ....Ötesinde wekamp karşısınıdaki plajıda size öneririm ve ücretsizdir ve muhteşem dir oldukçada sakindir..Bu arada bildiğim bir pansiyon yok canım genelde hafta sonları gidiyoruz ve ablam çeşmealtında oturuyor oradan geçmek kolay oluyor bizim için...İyi tatiller diliyorum size a.s.

İzmir'li kızlaarr yardım edinnn hangi semtleri ekonomik ve nezihtir İzmir'in ordan daire alıcaz ama bilmiyoruz hiçbi semtini yatırım amaçlı hangi semti önerirsiniz.

Canım en ekonomik yerler diye sormuşsun inan 100 altında ev bulmak çok zor şimdi oda genelde yeni yerleşim merkezlerinde ...Birazcık şehirin dışında Ulukent evleri var yeni yerleşim alanıdır ve evlerin hepsi yeni yapıldı belki oralarda bulabilirsin onun dışında inan çok tadilat gerektiren evler gelecektir önüne..Kolay gelsin cnm inşallah gönlünce bir yer bulursun a.s.

5 yıldır her yazımı Çeşmede geçirmiş biri olarak bir kaç şey söyleyebilirim.

1. Denize girilebilecek güzel yerleri beach clup ler parsellemiş durumda. İçeri girerken bile 40-50 YTL. civarı ücret alıyorlar, içerde yediğin içtiğin ayrı.

2. Kalınabilecek pansiyonların bir geceliği geçen yıl 60 YTL.den başlıyordu. Bu sene fiyat ne olur bilemem.

3. En uygun kalabileceğiniz yer apart oteller bence, tabi böylelikle yemek masrafı da doğacak ayrı mesele

4. Tarih belliyse şimdiden turlarla iletişime geçip rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederim, böylelikle hem güzel bir otelde kalmış olur, hizmetlerinden faydalanırsınız hem de ayrı yeme içme masrafınız olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…