Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay resimleri gordum hepnizde cok hos cikmisiniz ben kayseriliyim ama hollandaya gelin geldim hep izmiri gormeyi istemismdir bi kismet olmadi babamin isi dolayisi ile 5yil asgeri lojmanlarda oturduk ve izmirli komsularim vardi onlari cok seviyorum onlar ikinci bi ailem oldu kizlari anneme cici anne derdi yilardir gorusuruz kismet oldukca ondanmidir nedir izmire bi zafim var tabi zafi olnumucak biyerde deyil hani insallah bi firsatini yakalarsam cok istiyorum gelip o guzellikleri gormeyi yakindan hepinizi opuyorum izmirin sicak kanli guzelleri allaha emanet olun gorusmek dilegiyle (iyi varsin kk)
slm arkadaşlar .. ben ilçesinde otryrmm ama bi mahsuru var mı:) :) Ben de ole bi alışkanlık var ki ege bölgesindn başka yerde adeta nefes alamıormm..
Ne güzel dilekler cnm çok teşekkür ediyoruz a.s....Umarım bir gün yolun İzmir'e düşer seni burada ağırlamak hepimize keyif verecektir..:1hug:Yeni arkadaşlarımızın yazdıklarını okudukça İzmirin keyfini bir kez daha yaşıyorum..Yaşadıkçada yaşayasım geliyor..Bu şehir büyülü ,sıcacık,,, kalpler nerede olursa olsun İzmir için atan bir kalbe rastlamak mümkün umarım Kalbi egede kalan tüm arkadaşlarımda bizler gibi bir gün kavuşurlara.s.a.s.
ne mahsuru olabilirki kardelencim İzmir ve ilceleri yani hepimiz ayni bünyenin icindeyiz..
hos geldin canim ....