Izmir///35

Perim aydoğdu ilkokulu benim ilkokulumdu ya.:teytey:Şimdi okuyunca kendimi baya bi genç hissettim.Adını duyunca bir garip oldum:dance:

Güzel arkadaşım Serabım ayy benimde bi hoşuma gittiki benim okulum deyince...Aydoğdu ilk öğr allahtanki yok olmaktan son anda kurtuldu Çocuklarımız çevre okullara dağıtılacaktı. Ama ne yazıkki adı değişti artık...Yapımını üstlenen hayırseverin adı verildi okula.Yinede tamamen yıkılmaktan iyidir değilmi...

ben izmirli değilim ama 4 yıl orada kaldım.benim için çok özel bir yer aynı zamanda.bornovada kalmıştım.oraya gitmeyeli uzun zaman oldu.özledim doğrusu

Çok sakin Kalmış İzmir topiği Hepimiz sakin günler geçiriyoruz anlaşılan:)Perim ne güzel yapmışsın bir çocuğumuzu almakla buradanda teşekkür ederim canım sana Şeniz Tüm İzmirlileri ve İzmir severleri Sevgiyle kucaklıyorum:1hug:

Canım ne zaman arzu edersen kapımızda,yüreğimizde açık.istediğin zaman bir mangalda senin için yakarız.Bizdende size kucak dolusu sevgiler.a.s.

Şeniz tesekkur ederim canim eminim izmir benim icin cok sey ifade ediyor oranin dogasi insani cok guzel dilerim gormek nasp eder izmirli tanidiklarim var aile dostlarimiz cok isdediler gelin diye ama kismet olamdi isde ama ilk firsatta gelmeyi hele sizlerle oturup sohbet etmeyi cok isterim nazlimi may waycimi hepnizi cok sevdim selamlar:enbuyukkk:a.s.

selamlar ben izmirliyim ama antalyada oturuyorum daha geçen hafta ordaydım ama kötü bir sebeple üvey babam öldü 28 martta da kendi babamı kaybettim o zaman da 3 hafta orada kaldım. Benim için çok zordu hala atlatamadım. Ama izmir'i çok severim...

çok salağım galiba yada bu abone ettiğim konularn cevapları bana gelmior bende diyorum niye kimseden ses çıkmıyor buluşma için ama geçen haftaymış ben nasıl olduda unuttum anlamış değilim int pek girmiyorum hatta girsem bile msn açıyorum çıkıyorum cevap yok diyede aklımada gelmedi çok üzüldüm ablalarım bana biliyorumki çok kızdınız ama kardeşiniz tam gaz ilerliyor eğitim konusunda başarımı devam ettiriyorum mayıs sonu sınavımız var haziran ayında bilgisayara ile ingilizce kursuda alıyorum kpss yede hazırlanıcam çok çalışmam lazım çokkkkk sizler hep aklımdasınız sizi çok seviyorum ve öpüyorum

a.s.Redim Rosum bu ne çok sınav böyle kıyamam sana.:1hug: İstersen acuğuna da ben girem senin yerine. Şaka bir yana hayat mücadele böyle canişşş. Sonsuz başarılar tatlıma.yerimseniben

merhabalar, fotolardan yapmış olduğunuz buluşmaları takip ediyorum, inşallah birgün bende katılabilirm aranıza

strawberry cimi gördüm, nazlı, laale, chatlack... çok mutlu oldum

memleketime kucak dolusu sevgiler...

herkese iyi haftasonları, bolu'da hava kapalı, ruhum daralıyor, eminim izmir sıcacıktır, güneş ışınları dört bir yanı ısıtıyordur, çok özledim canım izmir'i, tatil gelsin artıkk

arkadaşım yazını okurken hıçkırıklara boğuldum duyğularımı annatamam bileresmen koptum sanki denizin kokusu burnuma geldi niyemi ..........çunkü bende bir izmirliyim ve 5 senedir antepte yaşıyorum dediklerinin birçoğunu yaptım..ve bu yaz izmire gelemiyorum ama şunu biliyorumki nerede olursan ol.............İZMİRLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR...........bu duyguyu bana gecenin bu saatinde yaşattığın için sana çok teşekkür ederim

Yalnız olanlara;
Ask bir kelebek gibidir,pesinden kostukça hep senden kaçar.. En iyisi birak uçsun, inan ki hiç beklemedigin bir anda gelip omzuna
dokunuverir...Ask mutlu eder, bazen de üzer ama ask özeldir, askini hak eden
birine sunarsan eger..

Sevgilisi Olanlara;
Askin amaci birileri için "mükemmel insan" olmak degildir,seni mükemmellige en çok yaklastiracak insani bulmaktir..

Capkinlara;
Sevmedigin birine asla "seni seviyorum" deme.. Içinde olmayan duygulardan varmis gibi sözetme.. Kimsenin hayatina kalbini kirmak için girme.. Sevgi dolu bakan gözlere asla yalan söyleme,cünkü birine verebilecegin en büyük aci, asik olmadigin birini kendine asik etmektir...

Evli Olanlara;
Seven insan "senin hatan" yerine "özür dilerim" diyendir... "neredesin" yerine "ben buradayim" diyendir.. "nasil yaparsin" yerine "niye yaptigini anliyorum" diyendir.. ve ask "keske" yerine daima "iyi ki" diyendir...

Kalbi Kirik Olanlara;
Kalp yarasi siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer ve ilaci bu aciya alismak degil, ondan ders çikarabilmektir.

Asik Olmaktan Korkanlara;
Aska düs ama tökezleme,anla ama bekleme, paylas ama isteme,yaralan ama asla aciyi içinde büyütme...

Sevdigini Fazla Sahiplenenlere;
Sevdiginin bir baskasiyla mutlu oldugunu görmekten daha aci bir sey varsa,o da sevdiginin seninle mutsuz oldugunu görmektir..

Askini Itiraf Etmeye Cekinenlere;
Sevdiginden ayrilinca ask aci verir,sevdigin seni terk edince daha da çok aci verir ama en acisi, onu ne kadar sevdigini bilmesine hiç firsat vermemektir..

Dönmeyecek Birini Hala Bekleyenlere;
Hayatin en hüzünlü ani, deli gibi sevdigin insanin buna hiç degmedigini gördügün andir ve en büyük kaybin onun için harcadigin yillardir... Senin askini su gün hak etmeyen, bilki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir...

merhaba arkadaşlar bende izmirliyim ve izmirde yaşıyorum iyi kide burda doğmuşum çok seviyorum yeşilyurt yakınlarında oturan arkadaşlar var mı?

selam arkadaşlar buluşma formuna yazdım. buradanda sesleniyorum mayıs ayında buluşalım diyorum siz ne dersiniz ?tarihi ayarlayalım görüşelim sizlerle tanışmayı çok istiyorum ben yer olarak inciraltı turkuaz cafeyi düşündüm çocuklar içinde eğlenceli biryer diye... tamammı hberlerinizi bekliyorum.görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…