- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.026
- 34
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Sevgi'ye ben de kesinlikle tekrar atmayı düşünüyorum çünkü ben ona baktırdığımı bile unutmuşum bi olay oldu ve onu daha önce bilenler vardı, onları araştırırken başka ayrıntıya takıldım ve biri bunu da bilmişti kimdi derken Sevgi'ye baktırdığımı keşfettim ve ilginç bi şekilde bilmiş hatta farklı şehirle bağlantısına kadar
Sevgi bana da çıktı girse atacağım
Sonunda benden biri varrrr yehuu, Sevgiye sorduğun kişiden çok , ona tıpkısın aynısına benzeyen başka bildiğin kişi için yorum aldın mı
Sana nasıl çıkmıştı incesazcan ? iyi mi kötü mü, kavganız kopma noktasına gelecek kadar büyük mü oldu ki hani belki ufak atışmaları falda göremiyolardır. aldatılmayı göremeyenler kavgayı hiç göremez
hatırlıyorum dün gibi o mesajlşmayı, sen kim kim demiştin bulamıyorum sonra eneee nen Sevgiye balktırömışım hatta unutmuşum o demiş demiştin :))
Yavrum yaa , bunu akşam bilen bi arkadaşıma da gönderdim o da sen görmeyeli ne yaptın demiş, çok ani bi yuva kurman lacak , 2 ayrı dünya insanı bi anda kuruyo olacaksanız demiş. ve fal kutusunda da mı ne bi iki ücretsiz uygulamada aniden köklü değişimlerin olacak yorumu gelmişti farklı fallar için de.
Evliliği bırak, aşk kadınlığımdan bile elimi eteğimi çekmişken böyle bi durum heralde benim için çok şok olur. şokella olurum yani
Bak buna çok sevindim, hele ki patlayan fallar kraliçesi olarak senden bunu duymak Sevgi'ye daha da umutla bağlanmama sebep oldu şimdiSevgi bana da çıktı girse atacağım
Desene fal patlamasa ilişkiyi ben patlatıyom diyeAy adamın içinden recep ivedik çıktıbir de o kadar eğitimli falan
Sevgi ye yqzın atmıştım bu tanışacağım kişiyi bildi birebir tarif etti. Yaşı 3-5 yaş büyük beyaz tenli hem eğitim hayatı devam ediyor hem para kazanıyor dediydi :) hepsi birebir uyuyor. Ama ilişki başlamadan bitti
Gizem hatun ne demisti cicim? Gizem hatun bana olumsuz dedi, oyle oldu ama dediginden farkli farkli sekilde. Siddetli bir kavga yasandi bunu hicbirinin bilememesine sasirmistim.Ay adamın içinden recep ivedik çıktıbir de o kadar eğitimli falan
Sevgi ye yqzın atmıştım bu tanışacağım kişiyi bildi birebir tarif etti. Yaşı 3-5 yaş büyük beyaz tenli hem eğitim hayatı devam ediyor hem para kazanıyor dediydi :) hepsi birebir uyuyor. Ama ilişki başlamadan bitti
yok canim bana harf vermedi,kararsizlik da dmedi..kendisi direkt falanca daha iyi otekine sakın kanma dedi.. ozelliklerini ve olaylarida aynen soyledi,oyle genel seyler degildiAlla alla , peki sana da 2 kişi arası kararsızlık yaşanacağı vurgusu, iş değişme ihtimal, ya da böyle kişilerle ilgili harf verdi mi?
şunun için soruyorum ; dediğim gibi herkese benze olsa da , kişilere özgü durumları çok iyi ifade etmiş.Sevgi çok garip cidden.
:) iyice yogunlasip baktigimda bu kisinin olgun bir erkek oldugunu, kariyerli oldugunu, bulundugu yerde mudur/patron gibi bisey oldugunu, yuzune baktiginda burnunun sivri oldugunu, tekrar bir yogunlastigimda icinde h, t harfleri oldugunu, oglak burcu oldugunu goruyorum, rabbim hayirlisiysa beni yaniltmasin hayirsizsa allah daha iyilerini versin diyerek isallah diyorum
Ay adamın içinden recep ivedik çıktıbir de o kadar eğitimli falan
canim,ilkay ilginc biraz,bazi fallarinin bir kismi cikiyor,bazi fallari hic alakasiz hic cikmadi..klotho az ve öz yazıyor ama cikmadi diyebilecegim birseyi olmadi fakat ayrinti pek vermedigi icin acayip tuttu,nokta atisi yaptida diyemiyorum..ama genel gidisati biliyor,o da bana yeni yila kadar yeni bir iliski demisti,ciktiAynı soruyu ben de sana sormuş olayım ? :)
canim,ilkay ilginc biraz,bazi fallarinin bir kismi cikiyor,bazi fallari hic alakasiz hic cikmadi..klotho az ve öz yazıyor ama cikmadi diyebilecegim birseyi olmadi fakat ayrinti pek vermedigi icin acayip tuttu,nokta atisi yaptida diyemiyorum..ama genel gidisati biliyor,o da bana yeni yila kadar yeni bir iliski demisti,cikti
naira cok begeniyorum,o biraz farkli,enerji okuyor sanki..fakat dediklerinden yasadiklarim oldu,oyle tarih marih pek vermiyor,versede cok kabaca ama dedikleri tutarli ve basarili..yakin zamqnda bir dedigini yasadim cok yeni,kahve falinda bana bir arkadasimdan baska bir arkadasimla ilgili birsey duyup cok sasiracagimi soyledi..dun arkadasim arabada giderrken baska bir arkadasimin bosandigini soyledi,sok oldum cunku hic oyle bir durumlari oldugunu esiyle bilmiyorduk ve oyle hizli olmuski,,aklima direkt geldi nairanin fali
Ahaaa ben bi an bunu Sevginin sana söyledikleri olarak algıladım iyi mi, ben de hiç üstüme alınmadım , yalnız falın son cümleleri nesibenin kapanış cümleleri gibi olmuş
Hayılrlısı oğlak tanıdığımda yok, patron tanıdığım da , ama ani her an her şey olabilrse bilemicim. Y a ben senin kartlara bakcaktım demi. o deil de ; ben hobisine bi deste almak istiyorum fal alışkanlığımı ne, kartlara çekiliyo gibiyim
bu arada Sevgi karışmamış mı yani son falında? Ay burcuna bak ay burcu duygusallıktaki en etkili burç güneşten daha çok sağolsun-jelibon- olmasa bilemicektim ben de önemini
Naira'yı ben de beğendim iki defa baktırmıştım ilk geldiğinde. Vadeyi uzun vermişti ve dediği gibi de aynenAslında içimden bunlar için senin beğendiğin geçti , zira Naira benim sadece uzun aralıklarla 2 falım farklı hesaplar olmasına rağmen çok başarılıydı ki aynı başarıyı arkadaşlarda da yakalamış. Klotho anda iyi ama çıkmayanlardandı.
İlkay konusunda da hem fikirim şaşırtıcı dercece bilemeyeceği şeyleri bilip, yine arada da olsa bak çıktı dediğin önemli noktaları oluyo. Naira ve İlkay kesinlikle boş değiller bence de
Evet falimi yorumlayacaktin forum kapandi :) ceri de aylar once kart sececekti bak :))
Sevginin falinin yarisi cikmis evet hatta baya bilmis ask ile ilgili, karismamis ben karismisim
Astroloji bana cok kehanet icerigi olarak gelmiyor, benim bu 2. Ile synastrimiz gayet olumlu gozukuyor ama ortada bir iliski yok :) benim ayim koc onun kova, hatta onun ayi benim 7. Evimde benim de iliski evim kova :)
Aylini begenen bi kesim var ciktigini soyleyenler de ben 3 kere baktirdim sadece hoslandigim kisi ile konusmadigim sirada 2 hafta ocinde gorusme var demisti o cikti, ben en cok aylinin fali cikti diyenleri kiskaniyorum, ben de hic ayrinti bilemiyor, gecmis ve simdi de dahil, bende mi sorun canlar?