iyi/kötü falcılar

Sevgi bana da çıktı girse atacağım

Sevgi bana da çıktı girse atacağım

Sana nasıl çıkmıştı incesazcan ? iyi mi kötü mü, kavganız kopma noktasına gelecek kadar büyük mü oldu ki hani belki ufak atışmaları falda göremiyolardır. aldatılmayı göremeyenler kavgayı hiç göremez

Sonunda benden biri varrrr yehuu, Sevgiye sorduğun kişiden çok , ona tıpkısın aynısına benzeyen başka bildiğin kişi için yorum aldın mı

Ben genel sordum o da gecmisteki birinden bahsetti o sirada 2' si de adim atti faldan sonra :) 2. Fali da 6 gun sonra is icin atmistim kadini bir daha da yakalayamadim, 2. Falini buldum yalniz hava grubu erkek demis digerinin yukseleni bu dur ya ben neden hep akrep olarak algilamisim bunu cidden o kadar fal attim ki karisiyor artik hepsi, neyse kendi kendimi curutmus oldum, allaam ya sevgi geri donsun artik

Ay adamın içinden recep ivedik çıktı bir de o kadar eğitimli falan
Sevgi ye yqzın atmıştım bu tanışacağım kişiyi bildi birebir tarif etti. Yaşı 3-5 yaş büyük beyaz tenli hem eğitim hayatı devam ediyor hem para kazanıyor dediydi :) hepsi birebir uyuyor. Ama ilişki başlamadan bitti

:) iyice yogunlasip baktigimda bu kisinin olgun bir erkek oldugunu, kariyerli oldugunu, bulundugu yerde mudur/patron gibi bisey oldugunu, yuzune baktiginda burnunun sivri oldugunu, tekrar bir yogunlastigimda icinde h, t harfleri oldugunu, oglak burcu oldugunu goruyorum, rabbim hayirlisiysa beni yaniltmasin hayirsizsa allah daha iyilerini versin diyerek isallah diyorum

Desene fal patlamasa ilişkiyi ben patlatıyom diye kıyamam kız ben sana

Gizem hatun ne demisti cicim? Gizem hatun bana olumsuz dedi, oyle oldu ama dediginden farkli farkli sekilde. Siddetli bir kavga yasandi bunu hicbirinin bilememesine sasirmistim.

yok canim bana harf vermedi,kararsizlik da dmedi..kendisi direkt falanca daha iyi otekine sakın kanma dedi.. ozelliklerini ve olaylarida aynen soyledi,oyle genel seyler degildi

Ahaaa ben bi an bunu Sevginin sana söyledikleri olarak algıladım iyi mi , ben de hiç üstüme alınmadım , yalnız falın son cümleleri nesibenin kapanış cümleleri gibi olmuş
Hayılrlısı oğlak tanıdığımda yok, patron tanıdığım da , ama ani her an her şey olabilrse bilemicim. Y a ben senin kartlara bakcaktım demi. o deil de ; ben hobisine bi deste almak istiyorum fal alışkanlığımı ne, kartlara çekiliyo gibiyim

bu arada Sevgi karışmamış mı yani son falında? Ay burcuna bak ay burcu duygusallıktaki en etkili burç güneşten daha çok sağolsun -jelibon- olmasa bilemicektim ben de önemini

Bişi diim mi kızmayın ama Yengeç erkeklerinin birçoğunda istisnalar elbette vardır ama benim de 2 tane geçtiği için diyorum : o karizmatik, görgülü, bilgili ve cidden iyi niyetli olmaları duruşlarının altında aslında biraz kırotik, biraz sünepe, biraz tırsıklık yatıyo bunu *2 veya 4 veya katlarına uyarlayabilirsiniz. bende böyleydi

Aynı soruyu ben de sana sormuş olayım ? :)
canim,ilkay ilginc biraz,bazi fallarinin bir kismi cikiyor,bazi fallari hic alakasiz hic cikmadi..klotho az ve öz yazıyor ama cikmadi diyebilecegim birseyi olmadi fakat ayrinti pek vermedigi icin acayip tuttu,nokta atisi yaptida diyemiyorum..ama genel gidisati biliyor,o da bana yeni yila kadar yeni bir iliski demisti,cikti
naira cok begeniyorum,o biraz farkli,enerji okuyor sanki..fakat dediklerinden yasadiklarim oldu,oyle tarih marih pek vermiyor,versede cok kabaca ama dedikleri tutarli ve basarili..yakin zamqnda bir dedigini yasadim cok yeni,kahve falinda bana bir arkadasimdan baska bir arkadasimla ilgili birsey duyup cok sasiracagimi soyledi..dun arkadasim arabada giderrken baska bir arkadasimin bosandigini soyledi,sok oldum cunku hic oyle bir durumlari oldugunu esiyle bilmiyorduk ve oyle hizli olmuski,,aklima direkt geldi nairanin fali

Aslında içimden bunlar için senin beğendiğin geçti , zira Naira benim sadece uzun aralıklarla 2 falım farklı hesaplar olmasına rağmen çok başarılıydı ki aynı başarıyı arkadaşlarda da yakalamış. Klotho anda iyi ama çıkmayanlardandı.
İlkay konusunda da hem fikirim şaşırtıcı dercece bilemeyeceği şeyleri bilip, yine arada da olsa bak çıktı dediğin önemli noktaları oluyo. Naira ve İlkay kesinlikle boş değiller bence de

Evet falimi yorumlayacaktin forum kapandi :) ceri de aylar once kart sececekti bak :))

Sevginin falinin yarisi cikmis evet hatta baya bilmis ask ile ilgili, karismamis ben karismisim

Astroloji bana cok kehanet icerigi olarak gelmiyor, benim bu 2. Ile synastrimiz gayet olumlu gozukuyor ama ortada bir iliski yok :) benim ayim koc onun kova, hatta onun ayi benim 7. Evimde benim de iliski evim kova :)

Naira derken falalemdeki pembis naira mi? Kabul tamamen patlamadi da vaadettigi iliski de bir turlu olmadi, sanirim subat ile baktirmaya basladim her seferinde 2 ay sonra birliktesiniz dedi :)

Naira'yı ben de beğendim iki defa baktırmıştım ilk geldiğinde. Vadeyi uzun vermişti ve dediği gibi de aynen

O da olur zamanla synatra nın bi bildiği vardır elbet, ya işte ben evlerde çok karışıyorum :)) çünkü benim merak ettiğim kişiyle neredeyse aynıyız, aramızda bi hafta var sadece , sadece onun ayı terazi benim yengeç 2mizin de merkürü koç, venüsü boğa , marsı akrep. 7. evi hatırlamıyorum bende galiba kova var da onunkini unuttum çünkü doğum saatini sallatarak baktım bilmediğimden ama ayı kesinlikle terazi

İlkay bende feci kötüydü. Aylin gelecek ne olur bilmiom ama feci nokta atışları vardı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…