- 20 Temmuz 2014
- 5.154
- 14.689
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
İlkay bende feci kötüydü. Aylin gelecek ne olur bilmiom ama feci nokta atışları vardı.....
Naira'yı ben de beğendim iki defa baktırmıştım ilk geldiğinde. Vadeyi uzun vermişti ve dediği gibi de aynen
Bir süre daha temiz kalayım sonra üçlemesini yaparımAllah ın hakkı 3 tür
Desene fal patlamasa ilişkiyi ben patlatıyom diyekıyamam kız ben sana
O da olur zamanla synatra nın bi bildiği vardır elbet, ya işte ben evlerde çok karışıyorum :)) çünkü benim merak ettiğim kişiyle neredeyse aynıyız, aramızda bi hafta var sadece , sadece onun ayı terazi benim yengeç 2mizin de merkürü koç, venüsü boğa , marsı akrep. 7. evi hatırlamıyorum bende galiba kova var da onunkini unuttum çünkü doğum saatini sallatarak baktım bilmediğimden ama ayı kesinlikle terazi
Bişi diim mi kızmayın ama Yengeç erkeklerinin birçoğunda istisnalar elbette vardır ama benim de 2 tane geçtiği için diyorum : o karizmatik, görgülü, bilgili ve cidden iyi niyetli olmaları duruşlarının altında aslında biraz kırotik, biraz sünepe, biraz tırsıklık yatıyo bunu *2 veya 4 veya katlarına uyarlayabilirsiniz. bende böyleydi
Çocuğumu kesinlikle sırf yengeç doğmasın diye tarihi o burca denk gelse de içimde tutacam doğurmayacam hele kızsa hiç doğurmayacm kalsın içimde uygun bi burçta doğururumSorma canım ya gulmedi yüzüm aha bu sefer doğru adam diyorum 2 bira içindice kurt adama donuyorlaryeter la bende gencim yazık değil mi geçen yıllarıma :)
Sorma bebişim yengeç dedik duyarlı iyi merhametli dedik okuz çıktı
Çocuğumu kesinlikle sırf yengeç doğmasın diye tarihi o burca denk gelse de içimde tutacam doğurmayacam hele kızsa hiç doğurmayacm kalsın içimde uygun bi burçta doğururum
alla he bi de öyle sakat bi durum var. Anası yengeç bari yavrusunun yüzü gülsünAyına da bak, o da yengeç olmasınnn
Bir adim ileri giderek lisede benimle ayni yil ve gunde dogmus hoslandigim biri vardi ama cok kisa bi hoslanti oldu, evleri bilmesn de oc gezegenler arasi acilara bakabilirsin, gunesleriniz kavusum olabilir ama gunes ve ayiniz arasindaki aciya, senin venusun ve onun marsi/neptunu arasindaki aciya vs
Smoke sen böyle konuşunca ben varolan bildiğimi de unutuyorum. matematiğim hiçbir zaman iyi olması zaten açı maçı .:))
bildiğim tek şey ayı, günü,yılı ayının, Bi de doğrulduğu yer.
V
alla he bi de öyle sakat bi durum var. Anası yengeç bari yavrusunun yüzü gülsün
Çocuğumun arkasından sövmeyecekleri bi burç olsun, ne diyemAnası yengeçten , akrepten ve boğadan yeterince müzdarip zaten haritada. demi hava olsun havalı olsun, ateş olsun ateşli olsun çocuk. su gibi ağlak, toprak gibi toparlak ( uygun benzetme bulamadım ) olmasın :)))))))
Çocuğumun arkasından sövmeyecekleri bi burç olsun, ne diyem
Sürpriz olsunValla 12sinin de ayrı ayrı sövülecek bissürü şeyi var ama iş en az saydırılabilecek olanı isabet ettirmedesayarsam olmaz
Sürpriz olsunsonra ben çılgın kaynana burada halen yazarken gelinim oğlumdan dert yanmasın buralarda
Aylin e ilk baktırışınız mıydı? çünkü o da tamamen boş değil, bende de çıkanı vardır. Ama ilkay genel olarak hemen hemen herkeste iyidir dşye biliyorum
CANIM cancağızım işte her yengecin kıskacından ve kabuğundan başka başka şeyler çıkıyo da adam gibi adam diyorsan Yengeç bunu zorlar .
Derken barışırsınız falan ben vitesi 1 e falan düşüreyim dur . belki özel gününde falandır, bişite kızmıştır yer değişmiştir öfkesi, belki de hiçbiri değildir 2 bira ile gerçek kendisi ile yüzleşmişsindir. bu böyledir, daha olasıdır
Demek ki oğlum olacakderken oğlan diyerek sürpriz olarak damat değil, gelin beklediğini söylemiş oldun