iyi/kötü falcılar

Kizlar ben bir ara hint astrolojisine sarmistim,hatta evlenmeden once uyum analizi vs cikartmistim..eski esimle guya puanimiz acayip yuksek cikti,manyak uyum gorunuyor vs..kesinlikle ortalama vasat bir sevgiden oteye gecmeden nefrete donustu olay..daha eski sevgiliimle mesela uyumsuz cikiyorduk ama onla buyuk ask yasamistik..hint astrolojisine inanmiyorum o sebeple..ama bati astrolojisnde mesela eski esimle direkt zit burcuz,ben basak o balik..
su anki sevgilim terazi,ykselenide aslan..ilk defa bir terazi erkegiyle oluyorum

terazi nasıl peki? topikte en son terazi mağdurları bi hayli fazlaydı ya
senin yükselen ve ay ne ? normalde element olarak hava- toprak da çok uyumlu değildir diye bilirim ama

Eskiden üniversite zamanı kahve falı baktırırdım. Tutturanına rastlamadım daha. Şimdi aklıma bile gelmiyor falmış kahveymiş. İçimmi geçti nedir

Bizim de fal baktıra baktıra içimiz geçti valla , baktıranın da geçiyo, uzun süredir baktırmamış olanın da :)

terazi nasıl peki? topikte en son terazi mağdurları bi hayli fazlaydı ya
senin yükselen ve ay ne ? normalde element olarak hava- toprak da çok uyumlu değildir diye bilirim ama
canim ay burcum aslan,yukselenim yengec..yakin gecmise dek ilginc bir sekilde devamli koc erkeklerini kendime cekiyordum..en onemli senelerce suren bir kac iliskim koclarla oldu,bunun disinda disarda yaklasan tanismak isteyen vs erkeklerde hep koc cikiyordu..kesin haritasal bir durumum var ama terazi ilk defa..su an icin cok birsey diyemem cunku iliskinin basinda hep pozitif taraflar gorulur ya..ilk oncearkadas olduk ve epeyce ugrasti benle olmak icin,am hem duygusal hem yeri gelince sert..net olmasi hosuma gitti fakat dik cikislari oluyor,bqana karsi pek degil de daha cok is ortami ve cevresinde dik ve agresif olabiliyor yeri gelince ama bir o kadarda naif ve merhametli de..ilginc bir kisilik

Aslan dan dolayı olabilir hava ve ateş çekilimin doğru. Umarım en sonunda baştaki naifliği, centilmenliği devam eder. kararsız ve dengesiz hallerinin de olabileceğini söyleyebilirim

Ben de eskiden bi donem hint asto ile kafayi bozmustum tek tutan gec evlilik gostermesi haritamim hos o da olmadi ya :) mangalim ve navamsada da rahu ve ketu 1 ve 7 evlere geliyor.. Ama 2,4,11. evlerimde olan kisiye mal mulk veren bi yogam var oysa yillardir uc kurus biriktirememisimdir gerci 35ten sonra venus dasaya giriyorum belki sansim doner :)))

Aslan dan dolayı olabilir hava ve ateş çekilimin doğru. Umarım en sonunda baştaki naifliği, centilmenliği devam eder. kararsız ve dengesiz hallerinin de olabileceğini söyleyebilirim
senin hic oldumu canim terazi erkegi hayatinda?ben baskasina takik oldugum icin en baslardapek iplemedim,hatta o takikoldugumu anlattim birde oturup cocuga :)arkadasiz ya..ama sonra baktim ulen bu herif daha yakisikli,ilgili ve yaninda mutlu oluyorum..digeri bir hirs ve takintidan ote degildi..disarda yemege cikarmisti en son,yemek boyunca konuscak konu bulmakta bile zorlanmistim resmen,halbuki su ankiyle beraber yuruyoruz,konusup guluyoruz vs sacmalik yani artik digeriyle gorusmek

canim mesela ben mangalikmisim ve mangalik olan insanla uyumlu olurmusum..eski esim degildi..bilmiyorum artik,su ankininde hicc bakmadim ne gezegen durumuna ne hint astrolojisine :) ne demisler cehalet mutluluktur

Benim olmadı da genel olarak öyle biliyorum bi de evlerden ırak aldatma potansiyelini o da topikten
İyi ve kaliteli birliktelik başka nedir ki; birlikte gülebilmek bile çok önemli bi ölçüt bence

canim mesela ben mangalikmisim ve mangalik olan insanla uyumlu olurmusum..eski esim degildi..bilmiyorum artik,su ankininde hicc bakmadim ne gezegen durumuna ne hint astrolojisine :) ne demisler cehalet mutluluktur

Evet onun icin hintliler once muz agaciyla evleniyormus mangalik etkiyi yok etmek icin, eski esin de senin muz agacin olmus :))

amanın şimdi bir siteden baktım da ne de çok karışık bu Hint . resmen kast sistemine göre ayarlamışlar başak boğa, oğlak ı da köle yapmışlar ,yani ben öyle anladım

amanın şimdi bir siteden baktım da ne de çok karışık bu Hint . resmen kast sistemine göre ayarlamışlar başak boğa, oğlak ı da köle yapmışlar ,yani ben öyle anladım
canim burclar degisiyor hintte mesela ben aslan burcuyum yukselenimde ikilzer

gunes degil ayi baz aliyor cunku hint astrolojisi ve burclar yukselenler degisiyor

gunes degil ayi baz aliyor cunku hint astrolojisi ve burclar yukselenler degisiyor
evet ben Koçmuşum :) , ay yok bunlar palavere hep Melek Subaşı net fenomeni ablanın deyimiyle :)

olunca oluyo her türlü, olmayınca da olmuyor bir türlü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…