- 20 Temmuz 2014
- 5.154
- 14.689
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Kiz senin kusun degil dev gibi civcivin var o nasil civciv oyle soka girdim fincan kadar
civciv büyümüş kuş olmuş işte aplasııı, len ömrüm boyunca alıp alabileceğim tüm haberleri bu kuş tek fincanda bünyesinde toplamış gibi
kız ben oyumu Has nick'tire verdim sen ne arada aday oldunEn güzel nick yarışmasında oylar bana
Sorry o başka yarışmaymış. beni çağırmamışın ama neyse orada boynu bükük kalma diye yine de sana oy verdimkız ben oyumu Has nick'tire verdim sen ne arada aday oldun
kız ben oyumu Has nick'tire verdim sen ne arada aday oldun
Sorry o başka yarışmaymış. beni çağırmamışın ama neyse orada boynu bükük kalma diye yine de sana oy verdim
En güzel nick yarışmasında oylar bana
Yaw o başka anketmiş demek ki hani en ilginç isim mi neydi o zaman o. zaten senin listede yok.İyice Emrah yaptın
Nerde kiz ? Biride beni en ilginc nicklere etiketmis, neresi ilginc ayol dedim
Ben seni en güzel nickte etiketledim :)
ben sana bi yerde oy verdim ama hangi başlıkta bilmiyorum, olmazsa olmazlarda olabilir
geysuyada baktımıştım .. bundan önceki sevgilim için baktırdım kendisi son sevgilimi bana anlattı . ne tesadüf .. eski fallarıma bakmış kadın resmen . işte bu kadar bir falcıdır kendisi ...
sonra bayağı mahçup oldu hiç böyle olmazdı enerji tutmadı sanırım dedi kıvırdı . bir daha baktı .baktığındada hiç birşey bilemedi . tek bir nokta atışı yoktu . hatta adamın hayatındaki çok önemli olan şeyi bile bilemedi ...
aynen kızlarrr..ben Sevgiye 2 defa baktirmistim,ilk falda cikacak yeni kisiyi soyledi zamaniyla,ikincisindede superdi..dedigi sekilde gelisiyor aynen olaylar..ya tatlım şu Sevgi cidden çok ilginç, kendimle beraber falına şahit olduğum arkadaşlarıma çok yerinde ayrı aurı. benzer de olsa duruma yedirme çok iyi. Kesinlikle kartların yorumunu ayrı ayrı hazırladığı bi şablonu olmalı ve kimin durumuna göre nasıl yorum yapmasını biliyor. harfler de zaten tarotta çıkmaz. ilginçtir ki şuan tarihler gecikiyor olsa da falını okuduğumda Alla alla diyorum aynen durum bu aslında .
-jelibon- annem durumu biliyorum işe yaramazlar çıkar zaten poff. benim de kişiler karışmış, Sevgi nin anlattığı kişi sorduğum kişi değil .
aynen kızlarrr..ben Sevgiye 2 defa baktirmistim,ilk falda cikacak yeni kisiyi soyledi zamaniyla,ikincisindede superdi..dedigi sekilde gelisiyor aynen olaylar..