Ablacim sana ne, sitenin avukati misin? Sadece bana degil, cogu kisiye cikmadi bir sey git binnazabla topigine sor, cikan fal yok.
Sana 2 falci soyleyeyim biri Venusamber digeri Nesibe. Sen adini ver, verme konu yaz/yazma cattt diye hayatindaki her seyi soyluyorlar. Venusamber profiline fake bilgi yazmayin hiseediyorum, biliyorum yazmisti. Venusambere yanlis bir sey soylesen bile hayir oyle degil diyormus fal bakarken inanmazsan ac oku. Karta bakip anlam yoran tipler falci degil, nokta. Kapis? Binnazablada sen bir sey yazmadan/soylemeden fal bakacak, gecmisi hayatini ortaya dokecek kimse yok arkadas. Nesibe, Fatima veya Venus ayarinda kimse yok bu kadar. Git Basirly topigine bak, Renan daha ben ev bakmaya baslamadan tasinacagim apartmanin kosesindeki dukkanin tipine kadar bildi ben sormadan. Binnaz.comda bakilan fallarda boyle seyler neden olmuyor seni uyanik gecinen falci arkadas?
Simdi git o falci arkadaslarina soyle, zaten fiyatlarini 80tl falan yaptiklarindan beri kimse baktirmiyor, agzimizla degil popomuzla guluyoruz kendilerine 80tl fiyat bicmelerine. Ayrica kibledim saygisiz otbeyinli, sitenin avukatligini baska yerde yap.