iyi/kötü falcılar

ilkinde tarih vermedi ekimde yeni iliski enerjisi dedi,ekimde basladi iliskim..yani sapmadi..ikincide pek zaman yoktu,su vakte kadar kafan netlesecek gibi birseyler dedi,o vakitede daha var

Alla alla , peki sana da 2 kişi arası kararsızlık yaşanacağı vurgusu, iş değişme ihtimal, ya da böyle kişilerle ilgili harf verdi mi?
şunun için soruyorum ; dediğim gibi herkese benze olsa da , kişilere özgü durumları çok iyi ifade etmiş.Sevgi çok garip cidden.

agzina saglik Cherrycim :) ilkay,naira,aylin ve klotho hk.ne dusunuyorsun merak ettim..

Beni de etiketlememiş, sırf acıdığımdan orada boynu bükük kalmasın, ezilmesin diye gittim oy verdim

Bizim onu düşündüğümüzün çeyreğinin gramının miligramı kadar o düşünse zaten takla atasım geldi yine neyse

Kamyanyamız : Misscherryblossomlar gülsün diye, Kardelen Cheryy yaz 555 gönder , Kardelenler mutlu olsun

faldan ucuz sadece bir sms bedeli koş vatandaş koş

Patron siyaset peşinde, belediye başkanlığına oynuyo bak gördün mü o yüzden tükeni bıraktı gitti. şimdi Allah bilir nerde hangi mitingtedir biz de burda joluk jocuk aç bilaç evde, ekmeğimizin peşinde

Kizlar ben de reikiye gittim cakralarimi temizlettim :)) nesibeye de ondan atmistim :)) yine enerjiyi veremedim demek

Kasimda cok az baktirdim sevgi ve mayayi beklemekle gecti kasim. Sevgi 1 aydir yok en son cadilar bayraminda onlayn olmustu cok net hatirliyprum cunku disarda oldugum icin kacirmistim bir daha da girmedi, donse ona atacaagim yine, gidisati baya bilmis, eski fallara baktim gecen de ben hep akrebe yormustum digerine daha cok uymus fallar :) maya' da da kesin bisey var. Gecen gun mail geldigi an yakaladim ve aninda sirada 3 kisi gozukuyordu gercekten imkansiz bu sayfayi yeniledigimde de 4 oldu, zaten forumda da yakin zamanda baktiran kimseyi gormedim, yalan o sirasi

Sonunda benden biri varrrr yehuu, Sevgiye sorduğun kişiden çok , ona tıpkısın aynısına benzeyen başka bildiğin kişi için yorum aldın mı

Sevgi'ye ben de kesinlikle tekrar atmayı düşünüyorum çünkü ben ona baktırdığımı bile unutmuşum bi olay oldu ve onu daha önce bilenler vardı, onları araştırırken başka ayrıntıya takıldım ve biri bunu da bilmişti kimdi derken Sevgi'ye baktırdığımı keşfettim ve ilginç bi şekilde bilmiş hatta farklı şehirle bağlantısına kadar

hatırlıyorum dün gibi o mesajlşmayı, sen kim kim demiştin bulamıyorum sonra eneee nen Sevgiye balktırömışım hatta unutmuşum o demiş demiştin :))
Kuzum o kus degil horoz bence, bak evlencen sen aha buraya yaziyorum cok ani olcak

Yavrum yaa , bunu akşam bilen bi arkadaşıma da gönderdim o da sen görmeyeli ne yaptın demiş, çok ani bi yuva kurman lacak , 2 ayrı dünya insanı bi anda kuruyo olacaksanız demiş. ve fal kutusunda da mı ne bi iki ücretsiz uygulamada aniden köklü değişimlerin olacak yorumu gelmişti farklı fallar için de.

Evliliği bırak, aşk kadınlığımdan bile elimi eteğimi çekmişken böyle bi durum heralde benim için çok şok olur. şokella olurum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…