iyi/kötü falcılar

İlkay bende feci kötüydü. Aylin gelecek ne olur bilmiom ama feci nokta atışları vardı.....

Aylin e ilk baktırışınız mıydı? çünkü o da tamamen boş değil, bende de çıkanı vardır. Ama ilkay genel olarak hemen hemen herkeste iyidir dşye biliyorum

O da olur zamanla synatra nın bi bildiği vardır elbet, ya işte ben evlerde çok karışıyorum :)) çünkü benim merak ettiğim kişiyle neredeyse aynıyız, aramızda bi hafta var sadece , sadece onun ayı terazi benim yengeç 2mizin de merkürü koç, venüsü boğa , marsı akrep. 7. evi hatırlamıyorum bende galiba kova var da onunkini unuttum çünkü doğum saatini sallatarak baktım bilmediğimden ama ayı kesinlikle terazi

Bir adim ileri giderek lisede benimle ayni yil ve gunde dogmus hoslandigim biri vardi ama cok kisa bi hoslanti oldu, evleri bilmesn de oc gezegenler arasi acilara bakabilirsin, gunesleriniz kavusum olabilir ama gunes ve ayiniz arasindaki aciya, senin venusun ve onun marsi/neptunu arasindaki aciya vs

Bişi diim mi kızmayın ama Yengeç erkeklerinin birçoğunda istisnalar elbette vardır ama benim de 2 tane geçtiği için diyorum : o karizmatik, görgülü, bilgili ve cidden iyi niyetli olmaları duruşlarının altında aslında biraz kırotik, biraz sünepe, biraz tırsıklık yatıyo bunu *2 veya 4 veya katlarına uyarlayabilirsiniz. bende böyleydi :KK23:

Sorma bebişim yengeç dedik duyarlı iyi merhametli dedik okuz çıktı:KK70:

Sorma canım ya gulmedi yüzüm aha bu sefer doğru adam diyorum 2 bira içindice kurt adama donuyorlar :KK70: yeter la bende gencim yazık değil mi geçen yıllarıma :)
Çocuğumu kesinlikle sırf yengeç doğmasın diye tarihi o burca denk gelse de içimde tutacam doğurmayacam hele kızsa hiç doğurmayacm kalsın içimde uygun bi burçta doğururum :KK19:

Sorma bebişim yengeç dedik duyarlı iyi merhametli dedik okuz çıktı:KK70:

CANIM cancağızım işte her yengecin kıskacından ve kabuğundan başka başka şeyler çıkıyo da adam gibi adam diyorsan Yengeç bunu zorlar .
Derken barışırsınız falan ben vitesi 1 e falan düşüreyim dur . belki özel gününde falandır, bişite kızmıştır yer değişmiştir öfkesi, belki de hiçbiri değildir 2 bira ile gerçek kendisi ile yüzleşmişsindir. bu böyledir, daha olasıdır :KK70:

Bir adim ileri giderek lisede benimle ayni yil ve gunde dogmus hoslandigim biri vardi ama cok kisa bi hoslanti oldu, evleri bilmesn de oc gezegenler arasi acilara bakabilirsin, gunesleriniz kavusum olabilir ama gunes ve ayiniz arasindaki aciya, senin venusun ve onun marsi/neptunu arasindaki aciya vs

Smoke sen böyle konuşunca ben varolan bildiğimi de unutuyorum. matematiğim hiçbir zaman iyi olması zaten açı maçı .:))

bildiğim tek şey ayı, günü,yılı ayının :KK70: , Bi de doğrulduğu yer.

V

alla he bi de öyle sakat bi durum var. Anası yengeç bari yavrusunun yüzü gülsün :KK70:

Anası yengeçten , akrepten ve boğadan yeterince müzdarip zaten haritada. demi hava olsun havalı olsun, ateş olsun ateşli olsun çocuk. su gibi ağlak, toprak gibi toparlak ( uygun benzetme bulamadım ) olmasın :)))))))

Anası yengeçten , akrepten ve boğadan yeterince müzdarip zaten haritada. demi hava olsun havalı olsun, ateş olsun ateşli olsun çocuk. su gibi ağlak, toprak gibi toparlak ( uygun benzetme bulamadım ) olmasın :)))))))
Çocuğumun arkasından sövmeyecekleri bi burç olsun, ne diyem :KK70:

Aylin e ilk baktırışınız mıydı? çünkü o da tamamen boş değil, bende de çıkanı vardır. Ama ilkay genel olarak hemen hemen herkeste iyidir dşye biliyorum

İkisine de ilk baktırışımdı. Aylin hızlı ve az konuşmuş ama çok önemli bilgiler vermiş. Kahvede. Belki tarotta daha iyidir bilmiyorum. Aylin şu anı geçmişi çok güzel tasvirlemiş ve beni de nokta atışları ile baya şaşırttı. Gelecek daha belli değil elbette. İlkay bende ne şu anı ne de geçmişi bildi. Özel hayatımda 3 kişiden bahsetmiş alakasız hepsi. Aylin mesela iş vs hakkında da konuştu. Ve sanırım 1 tanesi çıktı. Diğerininde çıkma ihtimali yüksek ama ben bomba haberimin olup olmadığına bakarım:)) ilkay hiçbir şey bilemedi bende bi de beni yargılamış sözde notum iyi olmayacak o yüzden.

CANIM cancağızım işte her yengecin kıskacından ve kabuğundan başka başka şeyler çıkıyo da adam gibi adam diyorsan Yengeç bunu zorlar .
Derken barışırsınız falan ben vitesi 1 e falan düşüreyim dur . belki özel gününde falandır, bişite kızmıştır yer değişmiştir öfkesi, belki de hiçbiri değildir 2 bira ile gerçek kendisi ile yüzleşmişsindir. bu böyledir, daha olasıdır :KK70:

Sanırım gerçeğiyle yuzleştim bebişim :KK43:

X