iyi/kötü falcılar

Bu arada kızlar bişi farkettim , ebet Geysu ve Gizem aynı kişiler olabilirler.Yazımlarındaki incelik ve extradan iskambil açmaları ve benim nicklerim de sorduklarım da farklı kişiler olmasına karşın 2sinde de, Gizem hatunun bir dediği çıkış ki. benim kilolu bi arkadaşım ekim ortası ameliyat oldu ve bunu eylül de falan söylemiş o .

Gizem'i denemedim, malum çakralarımı açma evresindeydim Geysuyu da aslında başarılı buluyorum yani sallama bakmıyor. Ben gayfe atmıştım

Gizem'i denemedim, malum çakralarımı açma evresindeydim Geysuyu da aslında başarılı buluyorum yani sallama bakmıyor. Ben gayfe atmıştım

Yoo sallama baktığını ben de hiç düşünmedim ama , yani Gizemle aynı kişiler olma olabiliritesi psişikiğime göre çok yüksek .
Çakralar açılırken
Fallar kapanırken
Geçti günler ,aylar
Vadeleri bekler iken

Ahahahhh , görüyosun çakra kapalılığı ne erozyonlara sebep oluyor Eyy -jelibon- um

Senin tespitlerine güvenirim Atartım ben sadece geysuya baktırdım o yüzden kıyaslama yapamıyorum
çakra açmak iyi geldi tıkadıkça herşey berbat hale geldi, şimdi daha iyi

Senin tespitlerine güvenirim Atartım ben sadece geysuya baktırdım o yüzden kıyaslama yapamıyorum
çakra açmak iyi geldi tıkadıkça herşey berbat hale geldi, şimdi daha iyi

Kuzucuk sana 2sinin fallarını atıp , aslında diyorum ya biri yine kişileri karışıtırmış olsa da ( gizem ) söylenenlerin bener olduğunu anlamak güç değil. sadece gizem i atsam bile sen de anlarsın zaten, ama gerek yok. öyle şimdi sıkıntıdan okurken hepsini farkettim.

Çakratos jelibon, çakra tıkanıklığına son! Açılmadık tek bir çakranız bile kalmayacak. yoksa siz hala Çakratos un mucizevi etkileriyle tanışmadınız mı

Nerde bu topikin sahibii ??

Topik sahibi Cherrycan aslında iyi etmiş buraya dükkan açmakla. Binnaz topiğine yazıldıkça binnaz gibi gereksiz bi yere dalabiliyor halen insanlar. Burası en azından kapsamlı. Aferin kız MissCherryBlossom tabi bir de kendi uğrasa iyi olacak

Valla gizem hatun ile geysu da bende benzer bikac sey buldum ama hissel arak farkli kisiler diyorum. Ben oyle hissediyorsam kesin ayni kisilerdir Geysuyu daha cok begendim ama bence ya da soyle soyleyim kahvede sok edici detay biliyorlar ama dusuncelerde yaniliyorlar, tarotta sok etmiyorlar ama dusunceler konusunda daha basarililar.

Haklı olabilirsin, kahvede şekillerden doğru noktaları bulup yorumlarken yanılmaları, ve tarotun daha açık uçlarla düşünceye yönelik ipuçları veriyo olmasından ötürü.Geysu bence de daha iyi ama bana göre de sanki aynı gibiler.

bu arada burda da göstermezsem olmaz, jellye dediğim gibi hiç böyle bir kuşum olmamıştı, Aydınınkinden bile büyük
Hem de 2 tane

kız senin kuşun sol altında birbirine sarılmış bi çift var. Aha buraya yazıyom buluşma teklifi geliyor çıkmazsa beni de tırt falcılara ekleyiver lütfen

kız senin kuşun sol altında birbirine sarılmış bi çift var. Aha buraya yazıyom buluşma teklifi geliyor çıkmazsa beni de tırt falcılara ekleyiver lütfen

Anka kuşu mübarek , vade de ver bari , ona göre tırtlayıp, tırtlamayacağımızı bilelim.

Sen gibi teeee 2016 Ağustos demeyeceğim. Aralık sonuna kadar bekle diyeyeim ben

Ahahahaaaaa tabi kahve olduğu için daha kısa vade veriyosun demi çakalusmusss
Ben 2016-ağustosu tarotun en geniş 6 ayı belki +2 de uzatma vadesi olarak hesapladum

Dükkanın emanet edildiği kalfa ve çıraklar gibi olduk heee, patron cuma namazına gitmiş gibi

Patron kayıplarda. Maaşa zam isteyelim

Kiz senin kusun degil dev gibi civcivin var o nasil civciv oyle soka girdim fincan kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…