iyi/kötü falcılar

kızlar selamlar
bir ka. falcı daha paylaşayım
aylin mesela bende patladı sanırım . sevgilimle evleniceğimizi falan söylemişti ayrılık yok demişti ayrıldık .geri dönüş olmayacak sanırım aramıyor bende aramam tabi ..öyle işte . uzun bir zaman vermişti evlilik için ama çıkmadı diyebiliriz . famada aynı şekilde ..

geysuyada baktımıştım .. bundan önceki sevgilim için baktırdım kendisi son sevgilimi bana anlattı . ne tesadüf .. eski fallarıma bakmış kadın resmen . işte bu kadar bir falcıdır kendisi ...
sonra bayağı mahçup oldu hiç böyle olmazdı enerji tutmadı sanırım dedi kıvırdı . bir daha baktı .baktığındada hiç birşey bilemedi . tek bir nokta atışı yoktu . hatta adamın hayatındaki çok önemli olan şeyi bile bilemedi ...

geysuyada baktımıştım .. bundan önceki sevgilim için baktırdım kendisi son sevgilimi bana anlattı . ne tesadüf .. eski fallarıma bakmış kadın resmen . işte bu kadar bir falcıdır kendisi ...
sonra bayağı mahçup oldu hiç böyle olmazdı enerji tutmadı sanırım dedi kıvırdı . bir daha baktı .baktığındada hiç birşey bilemedi . tek bir nokta atışı yoktu . hatta adamın hayatındaki çok önemli olan şeyi bile bilemedi ...

Geysuda bir pislik var dediydim galiba. Şüphelerim haklı çıktı.

ya tatlım şu Sevgi cidden çok ilginç, kendimle beraber falına şahit olduğum arkadaşlarıma çok yerinde ayrı aurı. benzer de olsa duruma yedirme çok iyi. Kesinlikle kartların yorumunu ayrı ayrı hazırladığı bi şablonu olmalı ve kimin durumuna göre nasıl yorum yapmasını biliyor. harfler de zaten tarotta çıkmaz. ilginçtir ki şuan tarihler gecikiyor olsa da falını okuduğumda Alla alla diyorum aynen durum bu aslında .

-jelibon- -jelibon- annem durumu biliyorum işe yaramazlar çıkar zaten poff. benim de kişiler karışmış, Sevgi nin anlattığı kişi sorduğum kişi değil .
aynen kızlarrr..ben Sevgiye 2 defa baktirmistim,ilk falda cikacak yeni kisiyi soyledi zamaniyla,ikincisindede superdi..dedigi sekilde gelisiyor aynen olaylar..

X