iyi/kötü falcılar

Aylini begenen bi kesim var ciktigini soyleyenler de ben 3 kere baktirdim sadece hoslandigim kisi ile konusmadigim sirada 2 hafta ocinde gorusme var demisti o cikti, ben en cok aylinin fali cikti diyenleri kiskaniyorum, ben de hic ayrinti bilemiyor, gecmis ve simdi de dahil, bende mi sorun canlar?

Oooooo topiğin hayırlı olsun Cherrycanım

Ben de yazayım bari
MissCherryBlossom anda ve geçmişte iyi, gelecek tırt
Baldankabak Geçmişte iyi, an da eh işte, gelecek patladı
Atart Gelmişimi geçmişimi iyi döktürüyo ama gelecek tırt
incesaz3506 geçmiş ve an tırt, gelecek eh işte
nurayya geçmişi bilmiyo, anı sallıyo, gelecekte tabi tırt
TheMorrigan geçmişi bilmiyo, anda başarılı, gelecek tırt
melekopo geçmiş eh işte, an idare eder, gelecek tırt

Dönüşüm çok pis oldu yaw

Falcılar kim?

canımmmm çok hoş geldin, ne iyi ettin de geldin, dönüşün muhteşem oldu -jelibon-

Ben de çıkıyo ama şöyle her falı tık diye değil, mesela mayıs falı olduğu gibi zamanlamayla çıktı. bi önceki çıkmamıştı, yakın zamanlardaki de diğer güvenebildiklerimle aynıydı neredeyse. o yüzden sorun sende değil. herkese itina ile çıkan falcı yok, ama esefle herkese patlatan çok

Hoşbuldummmm Cherry beni birazdan ıslak odunla dövecek

Niyekinee?? :))) , vay be gelmişini,geçmişini döktürmüşüm haa, ama bak ben her zaman derim benim tarihlere takılma diye ben uzun vadede güvence veriyorum , kısa süreli risklere giremem.

Hiç samimi değilki kişiyi görmeden yapılan fal yorumları.
Ben denemedim hiç bu tarz fal baktırmayı. Zaten hayatımda bir kez iyi bir falcıya denk geldim,kadının bilmediği yoktu, evimdeki tablonun,çercevenin yerine kadar söyledi, bir daha görüşmedim söylediklerinin etkisinde kalırım diye.,baya korktum kadından.

nerdeydi bu kadın? biz fal ve falcılardan korkusuz timi olarak devam ettirebilirdik bence görüşmeyi:)

Valla şimdilik tırt senin gelecek, peki bir de tarihe takılmamayı deneyeyim

olum bak git , olumsuz yorum duyduğunda çirkefe bağlayanlardan olabilirim,

şimdilik tırt olabilirim ama kayıtlara geçsin lütfen ıslak imzamı 2016 en geç ağustosta vaatlerimin altına atızeyim

nerdeydi bu kadın? biz fal ve falcılardan korkusuz timi olarak devam ettirebilirdik bence görüşmeyi:)
İstanbul Fatih'teydi yanlış hatırlamıyorsam,başka hiçbir bilgi yok maalesef, kaydetmedim o dönem birçok şeyi bilip,işi büyüye dayandırdıgi için ilk ve son oldu görüşmemiz. Birde fazla bilince ben cok korktum kadından ya,sanki gözetleniyor gibi hissettim. Şu an yazarken bile tüylerim diken diken oldu

Yaaaaa hosgeldiiiinnnn Gitme kal buralarda zaten artik fal filan atmiyoruz pek. Nasilsin ne var ne yok var.mi gelismeler cikan fallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…