- 20 Temmuz 2014
- 5.154
- 14.689
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Senin güzel yüreğin yeter, yeterki yürekler tırt olmasın
Hoşbuldummmm baldanımYaaaaa hosgeldiiiinnnnGitme kal buralarda zaten artik fal filan atmiyoruz pek. Nasilsin ne var ne yok var.mi gelismeler cikan fallar
pıt pıt atan kalbini yerimNasıl da bastı en hassas bamıma
Yüreğimiz değil tırt
Kalbimiz atar pıt pıt
Hele o günler gelsin
Bascam bağrı yanık bi zılgıt
Bende genelde anda iyi, geleck konusunda da yakın vadede çıkıyo diyebilirim...Aylini begenen bi kesim var ciktigini soyleyenler de ben 3 kere baktirdim sadece hoslandigim kisi ile konusmadigim sirada 2 hafta ocinde gorusme var demisti o cikti, ben en cok aylinin fali cikti diyenleri kiskaniyorum, ben de hic ayrinti bilemiyor, gecmis ve simdi de dahil, bende mi sorun canlar?
Bu sevgi anda dehşet ama dedikleri bir ay rötarla sanki... malum benim bir konu verdiği tarihten tam 1 ay sonra çıkmıştıSevgi en geç aralık ortası karar demişti yahu bana, o da patladı.
Bu sevgi anda dehşet ama dedikleri bir ay rötarla sanki... malum benim bir konu verdiği tarihten tam 1 ay sonra çıkmıştı
sevgi bende de gecikmeli çıkıyor gibi ya.. bakalım gidişat dediğine çok benzyor bir konudaaAy evet Jellym yani bak herkese neredeyse benzer yorum yapmış ancak herksin durumuna o kadar yerinde atış yapmış ki.
senin bir ay sonra mı çıktı? ya ben de aslında tarihlere takılmıyorum velakin , hepsi bir ağız aynı aralıkları gösterdiği içün beklemedeyim . 1 OCAK 2016 sonra buraya yağdırcam valla
Şu koç burcu olayını ekim ortası demişti hatırlarsan ben de zaten baktırdığımı bile unutmuşum, bu olay tam kasım ortasında olduAy evet Jellym yani bak herkese neredeyse benzer yorum yapmış ancak herksin durumuna o kadar yerinde atış yapmış ki.
senin bir ay sonra mı çıktı? ya ben de aslında tarihlere takılmıyorum velakin , hepsi bir ağız aynı aralıkları gösterdiği içün beklemedeyim . 1 OCAK 2016 sonra buraya yağdırcam valla
Sevgi Duman mı canım?sevgi bende de gecikmeli çıkıyor gibi ya.. bakalım gidişat dediğine çok benzyor bir konudaa
sevgi bende de gecikmeli çıkıyor gibi ya.. bakalım gidişat dediğine çok benzyor bir konudaa
Neremiz doğru ki falımız doğru olsunya tatlım şu Sevgi cidden çok ilginç, kendimle beraber falına şahit olduğum arkadaşlarıma çok yerinde ayrı aurı. benzer de olsa duruma yedirme çok iyi. Kesinlikle kartların yorumunu ayrı ayrı hazırladığı bi şablonu olmalı ve kimin durumuna göre nasıl yorum yapmasını biliyor. harfler de zaten tarotta çıkmaz. ilginçtir ki şuan tarihler gecikiyor olsa da falını okuduğumda Alla alla diyorum aynen durum bu aslında .
-jelibon- annem durumu biliyorum işe yaramazlar çıkar zaten poff. benim de kişiler karışmış, Sevgi nin anlattığı kişi sorduğum kişi değil .
Neremiz doğru ki falımız doğru olsun
ya tatlım şu Sevgi cidden çok ilginç, kendimle beraber falına şahit olduğum arkadaşlarıma çok yerinde ayrı aurı. benzer de olsa duruma yedirme çok iyi. Kesinlikle kartların yorumunu ayrı ayrı hazırladığı bi şablonu olmalı ve kimin durumuna göre nasıl yorum yapmasını biliyor. harfler de zaten tarotta çıkmaz. ilginçtir ki şuan tarihler gecikiyor olsa da falını okuduğumda Alla alla diyorum aynen durum bu aslında .
-jelibon- annem durumu biliyorum işe yaramazlar çıkar zaten poff. benim de kişiler karışmış, Sevgi nin anlattığı kişi sorduğum kişi değil .
Binnazı n iyi sayılabilecek tek falcısıydı ama uzun süredir yok.Hangi sitede sevgi acaba ?
Tuhaf o kadın, çözemedim. Kart yorumu gibi ama değil, tamamen his desen o da değil, hisli mi dersen evet, işte böyle karışık bişey bu kadın bendeSu sevgide bir bama mi dogru bakamadi nedirOlurken cok iyiydi ama falinda kisa sure sonra siddetli gecimsizlik yasadim ve bom. Gidisat hic onun dedigi gini olmadi, grri kalan tarihleri de beklemeye gerek kalmadi
Aman hissine tukureyim hepsinin bi halt bilemediler yineTuhaf o kadın, çözemedim. Kart yorumu gibi ama değil, tamamen his desen o da değil, hisli mi dersen evet, işte böyle karışık bişey bu kadın bende
Valla orası öyle sadece anlık gazımızı alıyolarAman hissine tukureyim hepsinin bi halt bilemediler yine
Su sevgide bir bama mi dogru bakamadi nedirOlurken cok iyiydi ama falinda kisa sure sonra siddetli gecimsizlik yasadim ve bom. Gidisat hic onun dedigi gini olmadi, grri kalan tarihleri de beklemeye gerek kalmadi