iyi/kötü falcılar

Aman aslan deme egosu yüzünden göğe çıkacaktı adam neredeyse on iki burç içinde iyisi de var kötüsü de ama biz gidip en kötüleri bulmuşuz

yengece umursamıyomuş gibi davranınca biliyon birden badem gözlü oluyon. nerden biliyoruz? bizden tabiki

aman o umursamıyormuş kuralını kim çıkardıysa HAmmurabi ilk anayasa gibi, hepsinde böyle galiba. bu Allah ın kutsal emri gibi bişi. o onu umursamıyoMUŞ , diğerini onu muş gibi yapsın. Aşk, strateji, entirika, game of thrones mübarek.

Ben sevmem öyle direk Vecihi olacaksın bi de Fikret

İşte ben de düzüm bu konuda ama sürünen biz oluyoz

İşte ben de düzüm bu konuda ama sürünen biz oluyoz

Öyle de naaaappcaaan tabiat meselesi, benim suyumu sıksan en fazla stratejiyi aramaya geç cevap vermekten veya yazmamaya inat etmekten yana kullanabilirim.

Ççaronlara özenmiyo değilim, bıdı bıdı adamın kafasını çorba yapanlar vs o zaman da bi duruşun olmuyo be Jellyim.

Sanırım sevgi ile birlikte saygı duyulanı olmak istiyoruz biz

Aynen kuzum

canim basagim ama tam 24 agustos,aslan etkiside olurmus bende..birde ay burcum aslan,taniyanlar basak burcuyum diyince sasiriyorlar,ates burclarina benzetiyor herkes..
aslinda ates ve hava erkekleri,yukselen ve diger etkiler acisindan toprakla ve suyla dengelenince cok iyi oluyor..ama son takintim cok manyakti,aslan burcu ve yukseleni akrepti..cok psikopatti

jelibon sağoolsun ay burcu konusunda beni çok aydınlattı, ben de çoğu zaman tipik boğa gibi davranamadığımı düşünürken ay burcumun yengeçliği şifreyi çözdürttü ..
ay akrep ve güneş aslan zaten masmanyak bişi olur çıkar heralde :)))
peki ay burçlarının mı uyumu sence önemli yoksa güneşlerin mi, tabi sinetra hepsinden daha güzel ama.. genel bi uyum açısından ?

eğer böyleyse benle de uymuyor ağır sakin az konuşan tipleri daha çok severdim :)
evet haklisin mesela ben surekli susan veya az konusan insanlardan cok rahatsiz oluyorum..bos bos yanyana durmamak icin surekli ben konu bulup konusuyorum,oylede bir sure sonra bıktırıyor beni..ne oyle etksiz eleman gibi bir adam,surekli benim enerjimden.benim konularimdan besleniyor..bir sure sonra bakiyorum hep eglendiren benim ve bana birsey vermeyen adama bir sure sonra bende yeter ulan diyip soguyorum..

canim onun ay burcu degil yukseleni akrepti..cok karanlik bir tipti,duygusal sadizmden hoslaniyor,askindan olse bile gururundan soylemez..fakat su gercekki bu tip kotu erkeklere ayni kendi gibi davranmak lazim..dinsizin hakkindan imansiz gelirmis sekilinde..ben yuzseksen derece donup oyle davranmaya baslayinca donup basladi kosmaya pesimden ama o sure zarfinda da icimdeki guzel olan herseyi tuketti..
aslinda birinin gunesi ve digerinin yukselen burcunun uyumu onemli..mesela erkek aslan yukselen bogaysa,burcu boga olup yukseleni aslan olan kadin onu tamamlar

akrepler öyle yani genellemeye yakışan en güzel erkek burcu. sadizmden hoşlanıyor ve mazoşistlikten. sevmiyorum ama akrepleri de.
benim bildiğim yükselen toplumdaki duruşumuu etkilermiş. ay burcu duygusal yaşamı vs vb ,
burçtaş olunca nasıl olur peki, ay çok soru sordum da bunları profesyonel olarak yorumlatmak süper olurdu. e ben de yükselenden ikizlerim evet pratik zeka, kararsızlık, acelecilik var ama çok kıpır kıpır değilim . ayımın olduğu burç gibi davranıyorum. merak ettiğim kişinin de burcu boğa ama ayı terazi :/

ay benimki yerinde duramıyor nasıl bir yengeç anlayamadım ben sakin ağırbaşlı adam sverim oysaki

Kuzum sen yine temkinli ol yelkenleri suya indirme hemen, biraz o ugrassin, kotu davranma ozellikle de hemen beklentiye girme, ben de benimkiyle yine gorusmeye baslamistim sebepsiz simdi 1 haftadir hic konusmuyoruz, yine uzulen taraf olmak istemiyorum, hicbirimiz olmayalim artik :)

katılıyorum canımcım zaten o yüzden böyle karamsar ve kuşkucuyum

Kizlar ben nairaya sanirim koc olanla ilk tanistigimiz siralarda subat ayinda atmaya baslamistim hazirana kadar da attim, hep benden hoslandigini, hayatini duzene sokmasi gerektigini, hemen olmasa da bir iliskimiz olacagini soyledi, nerdeyse 1 yil oldu subatta nasilsa hala ayni her sey, ama su an konusunda basariliydi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…