iyi/kötü falcılar

canim aynen, Naira hanimi cok begeniyorum bende..bana da dedikleri cikiyor,analizleri zaten agzim acik dinliyorum..yakin zamanda hatta bir dedigi hemen oldu,bana kahve falinda,bir arkadasindan baska bir arkadasinla ilgili birsey duyup cok sasacaksin demisti.Bir iki gun sonra dedigi olayi yasadim,ufak bir farkla,bana tlf.da konusurken duyacaksin demisti,birlikte arabayla giderken soyledi..ama bu kadari kadi kizindada olur :)

ama bak Herra anda iyiydi bende, gelecekten umutsuz anda merak içindeyseniz denenebilir ama pahalı bi geri dönüş yapmış

Ben de kesnlikle beğeniyorum. en ufak pembelik yok iki falında da ve gayet net ve tutarlı

ya valla benim 4-5 sene suren eski sozlum yengecti,gecenlerde de 2 aylik bir iliskim oldu yengecle..sıkılıyorum ben ,cok duzler..birde oyle ates gruplarinin cazibesi yok,sakinlikleri sinirimi bozuyor..bana gore degil

ya valla benim 4-5 sene suren eski sozlum yengecti,gecenlerde de 2 aylik bir iliskim oldu yengecle..sıkılıyorum ben ,cok duzler..birde oyle ates gruplarinin cazibesi yok,sakinlikleri sinirimi bozuyor..bana gore degil
Ben de yengecim ama erkekleri cidden bizden farklı. Gerçi benim tanıdıklarım öyle aman aman sakin diyemicem ama o içlerindeki vesvese, bişeyleri kafalarında sürekli kurma ve kararsızlıkları beni bile öldürüyo

ay benimki yerinde duramıyor nasıl bir yengeç anlayamadım ben sakin ağırbaşlı adam sverim oysaki

evet bayanlari daha farkli,benimde yukselenim yengec..yengec bence bayana yakisan bir burc erkege degil..

ay benimki yerinde duramıyor nasıl bir yengeç anlayamadım ben sakin ağırbaşlı adam sverim oysaki
ya insallah oyle kalir..basta bir donem iyi etkilerler ama sıkıcılıkları bir süre sonra kendini gösteriverir..insallah seninki super cikar,aslinda onemli olan senle uyumu..benle uymamis olabilir canimcim,sonucta sen ve benimde karakterimiz farkli olduguna gore

Ama sen de Başaktın değil mi? Başaklar da çok çok atraksyonu sevmez, planlı programlı, sakin kişilerdir ama demek . 2 tarafın birinin daha hareketli mi olması gerek ne? Ateş ve havalar da güvensiz heyecan veriyorlar yahu.. her an bi şimdi nolcak korkusu. çok güvenmem onlara en ideali Aslan bence içlerinde.

eğer böyleyse benle de uymuyor ağır sakin az konuşan tipleri daha çok severdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…